Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים של חיפושית 68 ואני אוהב לבוא ולראות את שאר הרכבים של חברים המועדון ולדבר ולהכיר אנשים נחמדים.

אני הפכתי את הנוהל הזה למנהג קבוע שבכל שישי אני מגיע בשעה 4 לחניה של היכל הספורט ונהנה בין הרכבים.

אני לא חבר מועדון ה-5 וגם אני לא רוצה להציג בפומיי את הרכב שלי במועדון ה-5 . יש רכבים כל כך יקרים במועדון ואני עם החיפושית הקטנה שלי זה יחשב כמשהו מאוד פשוט בין שאר הרכבים.

הבעיה עכשיו לגיע למפגשים זאת בעית החניה.

בעבר היינו (המבקרים) מחנים בחניה של היכל הספורט ולא איפה שכל רכבי התצוגה.

החניה הייתה חופשית ונעימה וכולם וככה גם קהל גדול הייה בא ונהנה מהרכבים היפים של המועדון

אבל מאז שהחניה בתשלום , קשה למצוא חניה עד בלתי נסבל וכבר הכיף מלבוא פעם אחת בשבוע ולנקות את הראש ולראות את האהבה שלי -רכבים ישנים וקלאסים.

זה כבר הולך ונעלם

האם יהיה פתרון לחניית המבקרים למפגשים?

תודה

ישי

פורסם

אין לי תשובה בקשר לחנייה, אך יש לי משהו להגיד לך בקשר לזה שאתה לא רוצה להציג את הרכב שלך בין שאר הרכבים כי אתה חושב שהחיפושית שלך פשוטה מאוד.

אני מאמין שמטרתו של מועדון ה5 הוא לא היוקרה של הרכבים "הישנים" אלא אהבה שיש לבעלי המכוניות למכוניות שלהם.

אתה לא צריך להתבייש בחיפושית שלך, כי אתה השקעת את כול כולך בה וזה מה שיפה במועדון ה5 שבעלי מכוניות אספנות משקיעים המון במכוניות. ותאמין לי שאנשים מאוד אוהבים לראות חיפושיות משופצות.

ממליץ לך להרשם למועדון ה5 ולהציג את החיפושית שלך בגאווה :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

ישי, את "בעיית" החניה, אפשר לפתור בתשלום לחניון. אפשרות נוספת, זולה הרבה יותר, זה להצטרף כחבר למועדון ה5 ותמורת 20 שקלים לחודש (240 ש"ח לשנה), תהיה לך גם חניה במקום התצוגה.8)

איני מבין את ה"בכיינים" המוציאים אלפי שקלים על תחביבם ומקטרים על עלות חניה, פעם בשבוע.:?

באשר לחיפושית שלך, אין לך מה להתבייש, אלא להצטרף לאנשי החיפושיות הרבים במועדון ומחוצה לו כמו גם אנשי המכוניות ה"פשוטות" האחרות. נכון, את תשומת הלב העיקרית, תופשות המכוניות הגדולות והמבריקות, אבל אין כשמחת איש, למראה המכונית שעליה גדל....וכידוע, לא היו בעבר, הרבה מכוניות גדולות ומבריקות בארצינו.

אישית, אני מעדיף להגיע למפגש השפלה, שם גם הג'יפ שלי, (הצבוע בצבע מט צבאי), מבריק!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אז ככה חברים,

ראשית תודה על התמיכה בנושא החיפושית. אבל אני אדם צנוע שלא אוהב להראות את הרכב שלי בצורה של תצוגה או משהו כזה.

תאמינו לי , שאני יותר אוהב לראות מלהראות.

להרשם למועדון ה-5 בהחלט חשבתי על הרעיון אבל אני בכלל מגיע מירושלים למשפחה ועל הדרך בסופי שבוע אני מגיע לבקר את הרכבים של מועדון ה-5.

הביקור שלי הוא 20 דקות גג מהתרשמות של הכלים.

הרכב שלי בהחלט נראה טוב אבל לא בא בכנה אחד עם שאר אנשי מועדון ה-5 המביאים את הרכבים לרמת תצוגה ושומרים עליהם ב21 עיניים שאני אוהב מאוד את הדבר ומכבד את זה.

אני נוסע בחיפושית 68 יום יום , על כביש ירושלים ת"א לפחות פעם בשבוע וכל בוקר לעבודה וחזרה.

הרעיון של פתיחת השרשור שדי מעצבן לראות אנשים הבאים לבקר ולראות את יופי האספנות והקלאסיות של חברי מועדון ה-5

ורק לאחרונה חל נושא התשלום בחניון שהייה חופשי חופשי לכל מבקר שאוהב רכבים קלאסים.

גם בתור בעל רכב אספנות (אפילו יש לי 2 רכבי אספנות) וגם בתור אדם פשוט האוהב רכבים קלאסים.

לדעתי קצת חוצפה שמישהו החליט לגזור קופה מהמבקרים והצופים הרבים.

אין כל סיבה לגבות כסף על חניה שהייתה חינם לחלוטין ועכשיו לקחת תשלום

לדעתי זה רק מרחיק את הקהל שרוצה לבוא ולראות את הצתוגה הקלאסית, ובכלל ביקור לדור הבא שיתרשם על מה הדור הקודם נסע ואפילו 2 דורות אחורה.

אני יודע שמועדון ה-5 עושה הרבה למען רכבי האספנות בארץ ותרומתו חשובה ביותר.

שכן, באם בעבר החניון הייה חופשי לטובת אירוע של מועדון ה-5.

אולי הייה טוב שישאר חופשי לצורך המבקרים של מועדון ה-5

הרי, המועדון לא קיים רק למען חבריו , אלא להציג בגאווה את הדברים המופלאים לשאר המבקרים לצורך התרשמותם וגאוותם באלו שכן שמרו את המסורת של הרכבים של פעם

ושיוכלו להראות לילדיהם על מה אבא ואמא נסעו לבית הספר ואיזה אוטו סבא התחיל עם סבתא ..וכו'.

בתקווה שהמסר הובן והגיע לאוזניים הנכונות.

אין צורך במכשול לראות רכבים קלאסים!!

ולא אני לא קמצן ולא מתחשבן על כמה גרושים. אני לא משלם מתוך עיקרון , שאם החניה הייתה חינם בעבר ועכשיו שיש מפגש של המועדון מישהו רוצה לגזור קופה.

ישי

פורסם

מצטרף לדעתך וידוע לי על עוד כמה אנשים שחושבים כך.

יש פגם בכך שהחלו גובים תשלום בחניון הסמוך ובכך בעצם גרמו להרחקת עשרות אנשים שהיו באים בעבר להסתכל .

חבל מאד

אז ככה חברים,

ראשית תודה על התמיכה בנושא החיפושית. אבל אני אדם צנוע שלא אוהב להראות את הרכב שלי בצורה של תצוגה או משהו כזה.

תאמינו לי , שאני יותר אוהב לראות מלהראות.

להרשם למועדון ה-5 בהחלט חשבתי על הרעיון אבל אני בכלל מגיע מירושלים למשפחה ועל הדרך בסופי שבוע אני מגיע לבקר את הרכבים של מועדון ה-5.

הביקור שלי הוא 20 דקות גג מהתרשמות של הכלים.

הרכב שלי בהחלט נראה טוב אבל לא בא בכנה אחד עם שאר אנשי מועדון ה-5 המביאים את הרכבים לרמת תצוגה ושומרים עליהם ב21 עיניים שאני אוהב מאוד את הדבר ומכבד את זה.

אני נוסע בחיפושית 68 יום יום , על כביש ירושלים ת"א לפחות פעם בשבוע וכל בוקר לעבודה וחזרה.

הרעיון של פתיחת השרשור שדי מעצבן לראות אנשים הבאים לבקר ולראות את יופי האספנות והקלאסיות של חברי מועדון ה-5

ורק לאחרונה חל נושא התשלום בחניון שהייה חופשי חופשי לכל מבקר שאוהב רכבים קלאסים.

גם בתור בעל רכב אספנות (אפילו יש לי 2 רכבי אספנות) וגם בתור אדם פשוט האוהב רכבים קלאסים.

לדעתי קצת חוצפה שמישהו החליט לגזור קופה מהמבקרים והצופים הרבים.

אין כל סיבה לגבות כסף על חניה שהייתה חינם לחלוטין ועכשיו לקחת תשלום

לדעתי זה רק מרחיק את הקהל שרוצה לבוא ולראות את הצתוגה הקלאסית, ובכלל ביקור לדור הבא שיתרשם על מה הדור הקודם נסע ואפילו 2 דורות אחורה.

אני יודע שמועדון ה-5 עושה הרבה למען רכבי האספנות בארץ ותרומתו חשובה ביותר.

שכן, באם בעבר החניון הייה חופשי לטובת אירוע של מועדון ה-5.

אולי הייה טוב שישאר חופשי לצורך המבקרים של מועדון ה-5

הרי, המועדון לא קיים רק למען חבריו , אלא להציג בגאווה את הדברים המופלאים לשאר המבקרים לצורך התרשמותם וגאוותם באלו שכן שמרו את המסורת של הרכבים של פעם

ושיוכלו להראות לילדיהם על מה אבא ואמא נסעו לבית הספר ואיזה אוטו סבא התחיל עם סבתא ..וכו'.

בתקווה שהמסר הובן והגיע לאוזניים הנכונות.

אין צורך במכשול לראות רכבים קלאסים!!

ולא אני לא קמצן ולא מתחשבן על כמה גרושים. אני לא משלם מתוך עיקרון , שאם החניה הייתה חינם בעבר ועכשיו שיש מפגש של המועדון מישהו רוצה לגזור קופה.

ישי

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ישי שלום.

ראשית, כמו שכתבו כבר קודם, אין לאף אחד מונופול על "יופי" או "נחשבות". העשיר הוא השמח בחלקו, לכן חיפושית ויגואר הן בדיוק באותה חשיבות לבעליהן. לגבי יתר הצופים - איש איש וטעמו.

לטעמי, רכב שמוחזק יפה - מקובל ונחשב. וממש לא כל כך משנה לי מוצאו האתני.

בקשר לחניון, המקום אינו בשליטת מועדון החמש אלא עסק מסחרי לכל דבר.

לאחר שבעליו נוכחו כי מגיעים צופים רבים [בניגוד לעבר], החליטו לגבות כסף עבור החניה [שיקול כלכלי לגטימי].

עדיין, לחברי מועדון החמש יש את הזכות לחנות על משטח התצוגה ו/או במגרש החניה ללא תשלום.

מי שאינו חבר במועדון, לא יכול לבוא בדרישות אל המועדון על שנמנעת ממנו זכות ההנאה.

שבת שלום

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי , אני מסכים איתך לגמרי שמי שלא חבר מועדון לא יכול לבוא בדרישות , אבל בדיוק בנקודה זו אתם שוב מפספסים את ההבדל בין זכויות חברים למטרות שאתם מכריזים עליהן.

לפותח השירשור, יש כמה רחובות עם חניות אפורות מסביב להיכל ( יד לבנים , יגאל אלון בכיוון דרום , מרגולין ) , חוץ מזה אתה מוזמן לקפוץ גם למועדון החיפושיות באצטדיון רמת גן באותן שעות בדיוק .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שלום ישי!

אחזור על מס. נקודות של קודמיי ע"מ לחדד את הדברים אך יש גם המשך.

1.המפגש בהיכל נוקיה אינו תחרות יופי , (כמו כל מפגש אחר של מועדון ה-5) אלא מפגש חברים.

לכל אחד מאתנו יש משיכה לסוג מסויים של רכב, וזה בסדר גמור ומקובל, ולכן אין כל סיבה שתרגיש שלא בנוח.

2.מגרש החניה אינו בשליטתו של המועדון באופן מוחלט,והקהל הרחב יודע זאת, לכן לא ברורה לי הסיבה מדוע טענה זו

מופנית שו ושוב כלפי המועדון.

3.אתה מוזמן, תמורת סכום סמלי, להיות חבר מועדון,ולהינות , בין היתר בחניה חינם(אם זה על הרחבה , ואם זה במגרש החניה)

4.מועדון ה-5 בהליכים די סופיים,להקמת מקום מפגש בירושלים,והנה סיבה נוספת להצטרף לשורותינו.

אשמח אם תשאיר פרטים ע"מ שנוכל לעדכן אותך בהמשך,ושנזכה לראותך ביננו

בברכת שבת שלום ,וחג שמח

צביקה מרגלית

צביקה מרגלית

פורסם
אבי , אני מסכים איתך לגמרי שמי שלא חבר מועדון לא יכול לבוא בדרישות , אבל בדיוק בנקודה זו אתם שוב מפספסים את ההבדל בין זכויות חברים למטרות שאתם מכריזים עליהן.

.

גם אני פיספסתי את הכוונה שלך

אולי תסביר איך זה קשור לחנייה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ישי

אצלינו בי-ם החנייה בחינם, הבירות קרות, והרבה פינוקים מסביב, אגב אין צורך בשום חברות על מנת להתקבל

וסוג המכונית שלך לא ממש משנה לנו, אתה יכול להגיע גם ברגל, תמיד תהיה רצוי!

אין לנו את כמות הרכבים המגיעים לתל-אביב, אבל יש חברה נהדרים שמבינים עניין ומעוניינים לעשות מעשיים.

אבל את זה בעצם אתה כבר יודע...

בקיצור מתי כבר רואים אותך? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפותח השירשור, יש כמה רחובות עם חניות אפורות מסביב להיכל ( יד לבנים , יגאל אלון בכיוון דרום , מרגולין ) , חוץ מזה אתה מוזמן לקפוץ גם למועדון החיפושיות באצטדיון רמת גן באותן שעות בדיוק .

היי אומי 5

תשובתי ניתנה לך כאדם מהשורה. איני נושא כעת תפקיד במועדון החמש, ולכן אנא אל תטיל על המועדון את "אשמתי"...

איננו מפספסים שום מטרה ממטרות המועדון. עברתי עליהן שוב ושוב, ולא מצאתי שאחת ממטרותיו היא מתן חניה לאומי 5 עם החיפושית [כמשל] במפגש נוקיה. ממש כפי שלא עלינו מוטלת מציאת פתרון החניה עבורך ועבוראחרים, באירוע הקיץ בפארק הלאומי וכד'.

לא שאני לא מבין את כוונתך. להערכתי, אתה מכוון לכך שאנו מפסידים/לא מקרבים את אלו שאינם חברים אך מעוניינים בנושא, "ומונעים" מהם להגיע ולהשתתף בצפייה בתצוגה.

להבהרה: יש כמה זויות ראיה של החברים המציגים. יש חבר שרוצה שיבואו צופים רבים ויש שמעוניין שלא - מאחר וחושש שישרטו לו את האוטו וכד'. אןלם איך שלא יהיה, אין ממטרות המועדון לדאוג לחניה לשאינם חבריו, מה גם שהחניה ממש לא בשליטת המועדון.

המועדון אסיר תודה למי שאיפשר לו ולחבריו לחנות בחינם. אך מכאן ועד לטענות מצד "אנשי חוץ" יש מרחק גדול.

אגב, מפגש החיפושיות היה פעם מקום מפגש של המועדון. בדיוק אותה הסיבה "שכל אחד יכול לבוא ולעשות מה שרוצה, חראקות, לחנות, לצפור וכד' " היתה הגורם שהמועדון מחפש לעצמו מקומות שקטים וסגורים לחניה עבור חבריו.

מקווה שהסברתי את עמדתי, וכמו שבכל בילוי אחר, אדם משלם עבור חניה או חונה במרחק שלשה רחובות והולך ברגל, כך גם ניתן לעשות לגבי ההגעה לתצוגה.

שיהיה חג שמח

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
ישי

אצלינו בי-ם החנייה בחינם, הבירות קרות, והרבה פינוקים מסביב, אגב אין צורך בשום חברות על מנת להתקבל

וסוג המכונית שלך לא ממש משנה לנו, אתה יכול להגיע גם ברגל, תמיד תהיה רצוי!

אין לנו את כמות הרכבים המגיעים לתל-אביב, אבל יש חברה נהדרים שמבינים עניין ומעוניינים לעשות מעשיים.

אבל את זה בעצם אתה כבר יודע...

בקיצור מתי כבר רואים אותך? - רן

חברה נהדרים יש בכל מקום.

אולי עיה"ק התברכה באיכות מיוחדת אבל יש מהזן הזה גם, שומו שמיים ותזעק הארץ, בעיר הפריצעס ללא הפסקה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
חברה נהדרים יש בכל מקום.

אולי עיה"ק התברכה באיכות מיוחדת אבל יש מהזן הזה גם, שומו שמיים ותזעק הארץ, בעיר הפריצעס ללא הפסקה

אכן חברה נהדרים, ויותר מזה אפילו!

ישי מלין על כך שלא נעים לו להגיע בגלל כמה סיבות, ושהוא אינו מרגיש בנוח

עם החיפושית הנהדרת שלו, והצורך בתשלום נוסף על הדלק שהוא משלם בכדי להגיע עד לבועה....

ההצעה היתה: "בוא תצטרף אלינו למועדון..."

לא כי אתה רוצה, לא כי אתה מאמין, לא כי זה חשוב, פשוט שוחד כלכלי, תשלם פחות תרוויח (לנו זה עולה יותר...)

ועל זה סבתא ננה היתה אומרת: "באמת שאין לי מה להגיד...." - רן

פורסם

רצינו...תאר לך את עוצמת החשיפה העולמית....רב הכותל, חשב אחרת!

אנחנו נפגשים בפאב ה-טוביה- רח' שושן מאחרי הדואר המרכזי בעיר, בכל שישי החל משלוש...

אגב, בגלל מיוחדות המקום וי-ם כל הרח' שלנו בשעת המפגש! - רן

• תוכן חדש...