Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול העוזרים

לפני חודש קניתי יונדאי גאלופר ארוך אוטומתי שמתי לב שהונטה של האיטרקולר עובד קבוע תמיד לאחר פתיחת השויצ ללא צורך בהפעלת המנוע

1 האם מצב זה תקין ?

2 צריכת הדלק של הגאלופר לפי בדיקה שלי משולב עיר .ביו ערוני. היא לליטר סולר 6.5 ק"מ האם זה תקין או שיש קשר בין הונטה שעובדת קבוע לצריכת דלק

פורסם

טוב אני יקל עלכם ביגלל שאף אחד אין לא תשובה השאלה שלי

האם המאוורר של האינטר קולר לא משנה לאיזה סוג רכב אמור לעבוד קבוע ?

פורסם

שלום גלית וברוכה הבאה לפורום,

למרות שמדובר ברכב 4X4, הבעיה שלך היא בעיה טכנית ולכן פיתחי שוב את השרשור בפורום תכני ותקבלי תשובות לרוב.

את מתכוונת לוונטה שמקררת את הרדיאטור של מערכת הקירור של הרכב?

בכל מקרה, עניין הוונטה שפועלת כל הזמן אינו תקין ויש להסדיר תקלה זו ולחזור למצב שבו הוונטה עובדת רק מתי שצריך עפ"י פקודת היוניט חם.

ברגע שתתקני את הוונטה, 99% שתגלי שיש בעיה במערכת החימום והרכב מתחמם מידי(את הפעלת הוונטה באופן קבוע מישהוא עשה בצורה יזומה בכדי למסך את הבעיה הזאת), גם את בעיה זו תיאלצי לתקן באופן מיידי ולכן, תתכונני לעלות כספית גבוהה יותר מאשר "סתם" תיקון תקלה בוונטה.

צריכת הדלק נראית לא תקינה אבל השאלה היא מה יחס הנסיעה עיר/ בין עירוני, עמידה בפקקים וכו'.

לרכב שחי את מרבית חייו בעיר או שעומד בפקקים ארוכים מידי יום זאת אינה צריכת דלק שערורייתית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כול זה GALITMEIR זה מאיר גלית היא אישתי

הכוונה שלי לונטה של האינטר קולר ולא לונטה של מערכת הקירור של המנוע ולא לונטה של המזגן של המעבה.

אלה לרדיאטור שנימצא מעל המנוע ומחובר בצד אחד לטורבו וצד שני לסעפת היניקה שתפקידו לקרר את האויר לפני

שניכנס אל המנוע לתא השרפה(כידוע שאויר קר יותר תופס נפח פחות וכך ניכנס יותר אויר למנוע בזמן קטן יותר)

בכול מקרה השאלה שלי היא פשוטה האם הונטה צריכה לעבוד קבוע אם פתיחת השויצ( סיבוב מפתח ההתנע עד למצב אחד לפני סטרטר)או לפי פקודת יונית חום שמפעילה פיקוד לממסר(85 או86 ) שמפעיל את הונטה (30 87)

בתודה מאיר מקווה שהיתי ברור יותר עכשוו

• תוכן חדש...