Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום,במגזין "עסקים", בעמודים 15, 16 ו17ישנה כתבה נהדרת על רכבי אספנות. נכתבה על ידי עמית גולדברג והצילומים של יוסי אלוני. מככבים בה גינאדי עם הטרנזיט, יניב עם האסקורט, דורון עם האסקורט, עמוס עם הקפרי ואורי עם פייסטה. כל הכבוד למשתתפים בכתבה!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

חבל שרק בקצה הקרחון של זה שהנרי פורד היה נאצי נגעה הכתבה. (במשפט שהוזכר שהיטלר היה רוצה לראות את העובדים הגרמנים לפי דוגמתו).

הנרי פורד היה נאצי ,חבר של היטלר ומוסוליני (שהיה פחות נאצי ממנו-באיטליה לא רדפו את היהודים תחת מוסוליני כפי שרצה פורד שיירדפו אותם באמריקה כשהאשים אןתם במשבר 29 וכמובן לא העסיקם)."החזרה בתשובה " שלו בדמות מכונית הלינקולן לויצמן. (בושה שהסכים לקבל) היתה לאחר שראה את החסרונות העסקיים באנטישמיות שהפסיקה להיות פוליטיקלי קורקט אחרי השואה ובודאי שלא מצדיקה הכשר שלו.

אם היינו עם עם חוט שדרה איש מאיתנו לא היה נוסע בפורד.

במישור שונה,-מעניין למה הכתב בחר דווקא במועדון של מכוניות כל כך טריויאליות.אין מועדוני סיטרואן(היהודי)/אלפא/סאאב או רכב אחר עם יותר אמירה ממוצרי הקו של צ'רלי צ'אפלין ?

פורסם
חבל שרק בקצה הקרחון של זה שהנרי פורד היה נאצי נגעה הכתבה. (במשפט שהוזכר שהיטלר היה רוצה לראות את העובדים הגרמנים לפי דוגמתו).

הנרי פורד היה נאצי ,חבר של היטלר ומוסוליני (שהיה פחות נאצי ממנו-באיטליה לא רדפו את היהודים תחת מוסוליני כפי שרצה פורד שיירדפו אותם באמריקה כשהאשים אןתם במשבר 29 וכמובן לא העסיקם)."החזרה בתשובה " שלו בדמות מכונית הלינקולן לויצמן. (בושה שהסכים לקבל) היתה לאחר שראה את החסרונות העסקיים באנטישמיות שהפסיקה להיות פוליטיקלי קורקט אחרי השואה ובודאי שלא מצדיקה הכשר שלו.

במישור שונה,-מעניין למה הכתב בחר דווקא במועדון של מכוניות כל כך טריויאליות.אין מועדוני סיטרואן(היהודי)/אלפא/סאאב או רכב אחר עם יותר אמירה ממוצרי הקו של צ'רלי צ'אפלין ?

לפני שאתה תוקף בכל הכוונים אני מבקש ממך ללמוד קצת הסטוריה ולברר למשל מתי נפטר הנרי פורד הראשון ומתי נתרמה הלינקולן ומתי הוקמה מדינת ישראל (אני מקווה שלאחר השגיאות שלך, את זה אתה יודע...).

הנרי פורד אכן היה אנטישמי אולם כל נושא הלינקולן לא קשור בכלל.

את הלינקולן העניק הנרי פורד השני שהיה נכדו של הנרי הראשון האנטישמי שנפטר לפני הקמת המדינה.

הנרי השני היה ציוני והלך בכוון אחר לגמרי מסבו.

הוא לא רק תרם את הלינקולן אלא מכר כנגד האמברגו האמריקאי משאיות לצה"ל וגם תרם למגבית.

לימים הוא הסכים להרכיב את האסקורטים בנצרת ואף ביקר בעצמו במפעל.

לזכרו ניטע גן ביבנה.

בקיצור, של נעליך מעל רגליך כשאתה מזכיר את הנרי פורד השני, ידיד גדול למדינת ישראל בזכות עצמו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

"אם היינו עם עם חוט שדרה איש מאיתנו לא היה נוסע בפורד "

להשכלה (ובהמשך לטיעוני בני) סיטרואן כבר שני דורות לא שייכת למייסדים...

ושוודיה.... כנראה מובילה במפת האנטישמיות באירופה...

אז אם זה הקרטריון אני נאלץ למכור שני וולו

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

סליחה!! אתה יודע מזה פורד בכלל?, וכמו שבני אמר"לפני שאתה תוקף בכל הכוונים אני מבקש ממך ללמוד קצת הסטוריה ולברר למשל מתי נפטר הנרי פורד הראשון ומתי נתרמה הלינקולן ומתי הוקמה מדינת ישראל (אני מקווה שלאחר השגיאות שלך, את זה אתה יודע...)." באמת הגיע הזמן שתילמד קצת.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

הכי כיף פורד.

היה ממש נחמד לראות עוד רכבים מיוחדים באותו היום של הצילומים, אולי זה ייתן איזשהו קיק ל"דלק מוטורס" לעזור קצת למועדון פורד אירופה...

מה שאני יודע זה שביום ראשון אמסגר לי את העיתון ואתלה את התמונה על הקיר.

המשך סופ"ש נעים לכולםםםםםםם!

אורי פיאסטה.

פיאסטה - ההצלחה שלי.

פורסם

נכון, כי פולקסוואגן (שהוקמה בסיוע NSDAP ותחת חסותו של אדולף היטלר) היא פחות אנטישמית, כנ"ל גם מרצדס (שבמפעליה עבדו אסירים ממחנות ריכוז).

ושלא לדבר על רוב החברות היפניות שבגלל החרם הערבי התחילו למכור כאן מכוניות רק בשנות ה-90

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נו, וזימנס (מה שקוראים סימנס)העסיקו עובדי כפיה, ו BASF זה מקבוצת אי גה פארבן שיצרו את גז הציקלון, ומיצובישי ייצרו את מטוס הקרב העיקרי של היפנים שגם היו במעצמות הציר... אין לזה סוף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הכי כיף פורד.

היה ממש נחמד לראות עוד רכבים מיוחדים באותו היום של הצילומים, אולי זה ייתן איזשהו קיק ל"דלק מוטורס" לעזור קצת למועדון פורד אירופה...

מה שאני יודע זה שביום ראשון אמסגר לי את העיתון ואתלה את התמונה על הקיר.

המשך סופ"ש נעים לכולםםםםםםם!

אורי פיאסטה.

תגיד תודה שהם מכירים דגמים בכלל

ותוותר , תאמין לי אתה לא צריך אותם בכלל לא צריך את העזרה של כל היבואנים ובטח שלא צריך לעזור להם

אפשר להסתדר מצויין בלעדיהם .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני חושב שאתם מפספסים את העיקר. אותנו, כאספנים,אמורה לעניין העובדה שנושא אספנות רכב, קיבל במה נהדרת של 3 עמודים, בעיתון מרכזי!

מודעות לאספנות הרכב, זה שם הסיפור.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

חברים, כל הכבוד על הייצוג בכתבה.

נהנתי לקרא.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רק עכשיו ראיתי, ואין לי מה להגיד, מלבד: נו, באמת!:brickwall:

אה, ובאיזה אוטו כבודו נוסע, אגב?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ולעניין הכתבה- מי, שיש לו עיתון- מתבקש לא לזרוק, אלא לשמור לי, כי היום כבר לא השגתי...:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ולעניין הכתבה- מי, שיש לו עיתון- מתבקש לא לזרוק, אלא לשמור לי, כי היום כבר לא השגתי...:oops:

אין בכתבה הזאת שום דבר חדש או מעניין, למעט בורות מסויימת של הכתב (למשל- פורד טרנזיט "דבל ג'אמפ").:hihi:

פורסם
רק עכשיו ראיתי, ואין לי מה להגיד, מלבד: נו, באמת!:brickwall:

אה, ובאיזה אוטו כבודו נוסע, אגב?:roll:

"נו באמת" ( ? na und ? /wirklich ) זה ביטוי שמעולם לא הבנתי אצל סבתא שלי היקית ולא יצא לי לשמוע אחרי שהלכה , בת 94.אפשר בעברית קלה ?

במה אני נוסע ? בעבודה בקאמרי 3.5 ופאטרול,לשמחתי לא עמדתי בפני הדילמה אם לנסוע בפורד היות ובתחום של הניסן פטרול 5.6 V8 (עכשיו זה השלישי שלי) הממוגן הם,כמו שאר האמריקאים , מייצרים בהמות איומות שרק המקומיים אוהבים ,התנסיתי בטופ-אקספדישן,נביגייטור ועוד. ברור למה התעשיה האמריקאית גמרה. אפילו בתחום התמחותם היפנים עושים מהם צחוק. (הפטרול שלי יוצר בארה"ב !)

בארץ יש במשפחה 5 רכבים.הרבה שנים לא מכרנו רכבים שקנינו חדשים-הם עוברים במשפחה עד שיורדים להיות רכב טיולי שטח עם הכלבים ומתפרקים בחצר.האחרון שחתכתי עם דיסק וזרקתי היה סובארו GFT 79 שהיה אצלנו מחדש (החליף גולייטה מאותה שנה שעלתה לי על העצבים אחרי 10 חודשים של תקלות) ,עמד והתפורר כמה שנים .עכשיו אני מתחרט.

האחרון-מליבו 2009.עם הגיל חשוב שקט ונוחיות,עדיף על קאמרי ואני עדיין לא יכול להרשות לעצמי thesis/C6/166 ולא רוצה אוטו של בסטונרים/שחקני כדור.

• תוכן חדש...