Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונאי לקורבט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי קורבט 1976 :-) מנוע 350 אוטומטית והיא מתקשה לסחוב מעבר ל 3,000 סל"ד בהילוכים ראשון ושני ,בשלישי היא סוחבת עד 3,500-4,000 סל"ד. מישהו יודע מה הבעייה? ואם יש מכונאי טוב שיכול לתקן את הרכב. עדיף באיזור הרצלייה.

תודה, שאול

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איציק ראובני ברעננה ממש תותח באמרקאיות אני מעריך כי בעל הכי הרבה ידע וידיים טובות בארץ

טלפון:0544779944

תגיד שקובי הפנה אותך

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

נשמע כמו בעיית קרבורטור או בעיית הצתה.

שווה לתת קפיצה ל"חרמון קרבורטורים", בעל המקום, עופר, הואבעל מקצוע הטוב ביותר שיש בנושא קרבורטורים הזרקות והצתה שלדעתי יש. אחרי שראיתי מה הוא עשה לסוללות קרבורטורים שהיו מעמידות את השערות לכל אחד אחר (סיטרואן sm מנוע מזראטי עם 3 ווברים כפולים, יגוארים עם 3 סולקסים, הפורשה שלי, והרשימה עוד ארוכה ארוכה...) ואחרי ששמעתי איך הם ניגנו אח"כ, אולי (אם כי אני בספק) יש טובים כמוהו, אבל אין טובים ממנו. לדעתי, האחד והיחיד.

עופר מימון 0526694446

בהצלחה

פורסם
איציק ראובני ברעננה ממש תותח באמרקאיות אני מעריך כי בעל הכי הרבה ידע וידיים טובות בארץ

טלפון:0544779944

תגיד שקובי הפנה אותך

ממליץ בחום!

פורסם

תודה לכולם,

היות ויש מפגש ביום שבת של 45 שנה למוסטאנג ואני מעוניין להשתתף הטיפול בבעייה יאלץ להידחות לשבוע הבא.

השאלה היא אם לתת לעופר מימון לטפל או לאיציק? :?: מה אתם אומרים :?: היכן ממוקם עופר וכמה זמן לדעתכם ייקח לטפל בבעייה?

תודה, שאול

אהה... כאשר אני מגיע ל 3,500 סל"ד הרכב רועד ויש בקפיירים. אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי אגזוזי צד של הוקר שהורכבו מהמניפולים.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

איציק נמצא באזור תעשיה ברעננה,אני לא חושב שיש מישהו שמבין יותר ממנו לטפל באמריקן מאסל בארץ במיוחד שרוב המבול של הסטינגריים שהגיע לארץ טופלו אצלו רוב חברי FS שלא עובדים לבד מטפלים אצלו .

בניגוד למה שחושבים כל הצד המכאני של רפליקת אלינור נבנה אצלו

כולל הבניה הזאת שעד היום הייתה סוד כמוס לחבר מפיול.. אבל ניתן לכם לטעום...

IMG_1959.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

עופר יושב בבני ברק, לכן אני מניח שאיציק יהיה תשובה טובה יותר עבורך (במיוחד עם כאלה המלצות חמות).

לא הייתי דוחה את הטיפול בבעיה לאחרי יום שבת, סע לפחות לשמוע מה יש למקצוען להגיד, אם הוא יגיד שזה דורש מס' ימים תחזור אחרי החג.

פורסם

הכי טוב , זה לעשות מכרז:-) או אן דן דינו:-P , בשלושה ימים האלה יכולת כבר מזמן לפתור את הבעיה -הרי כל שהמכוניות האלה רוצות זה דלק והרבה דלק ,כך שכל מכונאי גם זה מעבר לפינה היה פותר את הבעיה. מחסור בדלק או בעית הצתה יכול לגרור אחריו בעיות גדולות יותר .

בהצלחה .

אודי.

• תוכן חדש...