Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ופסח שמח וכשר, עשיתי חיפוש בפורום ולצערי לא מצאתי את מבוקשי. אני עומד בפני פרוייקט מסויים וזקוק לרשימת כלי עבודה וחומרים לפחחות וצבע לרכב .

את העבודה אני רוצה לעשות באופן עצמאי ואשמח לשמוע מאנשים (רצוי בעלי נסיון ) וללמוד את תהליך העבודה , מה החומרים הדרושים ( פריימר, יסוד צורב וכ"ו) וכן אלו כלי עבודה אני צריך לקנות ומהיכן מומלץ.

כמו כן אני אשמח לקבל קישורים לעבודות כאלו או נושאים כאלו שנמצאים ברשת.

תודה רבה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

מה אתה צריך לעשות

הפח רקוב? צריך לעשות מסגרות?

רק ישור ושפכטל?

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
הקפצה + חג שמח לכולם.

לפי השאלה אין לך אפילו מושג מאיפה מתחילים

אז הכי פשוט לך לפחח ותעזוב אותך משטויות

חג שמח ובהצלחה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
לפי השאלה אין לך אפילו מושג מאיפה מתחילים

אז הכי פשוט לך לפחח ותעזוב אותך משטויות

חג שמח ובהצלחה

תאמין לי שיש לי מושג מאיפה מתחילים ואני יודע גם איפה מסיימים ובשביל לקבל המלצה ללכת לפחח ולעזוב את עצמי

משטויות אני לא צריך אותך.במידה וכן יש לך את הידע בנוגע לשאלתי אני אשמח שתשתף אותי בא.

חג שמח גם לך ותודה על איחולי הבהצלחה שכנראה גם היו בלעג.

אריה ! הרכב לא מצריך עבודת פחחות רבה ואינו זקוק לריתוכים וטלאים. מלבד כמה דפיקות קטנות שזקוקות ליישור וכמה איזורים חלודים שזקוקים לשיווף הגון הפח במצב טוב מאוד.

קומפרסור 3.5 כ"ס יש, אקדח לצביעה עם ראש 1.4 ומיכל עליון יש, מקדחה עם ראש לשיוף החלודה יש.

החומרים והכלים שלהם אני זקוק לפי מה שאני יודע הם : פטיש קטן , סדן פחחים (נראה לי שכך קוראים לזה ), ניירות שיוף (לא יודע איזה מספרים), חומר פחחים גס וחומר פחחים עדין , חומר שנקרא יסוד צורב שעלי לשים אותו על המתכת החשופה , ווש פריימר, צבע לרכב ובטח עוד מלא דברים שפיספסתי.

כמו שאמרתי אני יודע איפה מתחילם ואיפה מסיימים רק שבאמצע נהייה לי קצת "סלט" בכל התהליך והשלבים ובטח פיספסתי עוד חומרים וכלים שאני צריך.

תודה וחג שמח.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

ראה צבע לרכב זה מקצוע . זה ממש יותר מסובך מלסייד קירות בבית..

כשתפרסם תמונות רכב מפורק: (דלתות כנפיים טמבון פנסים....)

נדבר על ההמשך

הגר-5)2( 006.jpg

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

זה מאמר נחמד שהתחלתי איתו.

http://www.airbrushtech.net/AIRBRUSH/bodywork.html

אני משתמש בשלושה אקדחי צבע.

אחד עם דיזה 1.8 לכול החומרי בסיס שזה פילר ויסוד צורב.

שני לצבע שהוא עם דיזה 1.3.

ואת הטוב ביותר תשמור ללכה שמומלץ דיזה 1.4 או 1.3.

ותשאל הרבה שאלות.

jlavi2002 זה החדר צבע שלך?

לא בעייתי כול עניין הקרקע?

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם
ראה צבע לרכב זה מקצוע . זה ממש יותר מסובך מלסייד קירות בבית..

כשתפרסם תמונות רכב מפורק: (דלתות כנפיים טמבון פנסים....)

נדבר על ההמשך

תמונות של החיפושית שלי לפני ואחרי. את הפירוק וההרכבה אני עשיתי לבד (כולל כנפיים , טמבונים , פנסים וגם מנוע וכל פנים הרכב) כך שיש לי את הידע לפרק ולהרכיב את החלקים האלו במיוחד כשמדובר בחיפושית.

הרכב שאני מתכוון לעבוד עליו הוא גם חיפושית שתצבע בצבע וורוד וכמובן שאני לא שואף להביא אותה לרמה של תצוגה במוזיאון בוולסבורג גרמניה אלה לרמה של טוב + - ובכייף שלי בא לי ללמוד על הרכב הזה את עבוודת הפחחות והצבע ומה שיצא יצא.

עד שאין לי את כל הציוד והחומרים לעבודה על הרכב אני לא מתכוון לפרק אותו אז jlavi2002 אני אשמח מאוד אם נמשיך לדבר על ההמשך ותתרום לי מהידע שלך בנושא.

תודה רבה וחג שמח אבי.

6.jpg

ICAM0006.jpg

19.jpg

3.jpg

4.jpg

a239.jpg

140.jpg

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אם יש לך קומפרסור אני מציע שתוריד את החלודה עם מלטשת אקסצנטרית 5 או 4.5 אינץ' פנאומטית, ותקנה לה דיסקיות ליטוש 80, 200 ו 400 לפחות ואולי גם ראש סקוץ' ו"צמר גפן" להברקה, יהיה לך יותר קל לעבוד ככה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...