Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שמח לקבל ציטוט מדויק או מקום מוסמך להדפיס ממנו את החוק... המטרה היא להגיש ערעור על דוח של שוטר(שכנראה לא מכיר את החוק) למיטב ידיעתי בשנים מסוימות לא חובה לחגור מאחורה ושנים אחורה גם מקדימה...

תודה רבה.

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם

החוק אומר:

''רכב ששנת ייצורו מתחת לשנת ייצור 1969 פטור מחגורות בטיחות וזאת בתנאי שלא מותקן ברכב

חגורות, רכבים שמותקנים בהם חגורות בטיחות ושנת יצורן מתחת ל- 1969 חייבים בחגירה.

רכבים משנת ייצור 1970 ומעלה חייבים בהתקנת חגורות בטיחות''....

''רכבים ששנת יצורן מ- 1987 ומעלה חייבים בחגירה גם מאחור''...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

רק שאני אהיה בטוח שאני מבין נכון... בשורה התחתונה חייבים לחגור מקדימה ומאחורה משנת 87 אבל אם מותקן ברכב חגורות אז חובה לא משנה מאיזה שנה?

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם

חייבים לחגור מקדימה מ69 .

חייבים לחגור בכל מקרה אם יש חגורה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...