Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פסח קרב ובא עלינו לטבה ורובינו הגדול מתכנן טיולים.

לכן חשבתי שיהייה נחמד אם כל אחד יספר מה תוכניותיו ואיפה הוא מתכנן לטייל.

אני באופן אישי מתכנן לרדת דרומה מחמישי ועד שימאס (לפחות עד ראשון). מסלול עדין אין וכמו שאני מכיר את עצמי גם לא יהייה משהו מוגדר מראש

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

היי, אני בעקרון רוצה לעשות מסלול באיזור ים המלח עם הקבוצה שאני מסתובב איתה (ג'יפ ספיד), יתכן וזה לא יסתדר לי מסיבות שונות, אם זה לא יסתדר אני אהיה פנוי להצטרף לטיול אחר :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יום רביעי בבוקר יורד למדרשת שדה בוקר ועושה את נחל צין עד לעין צין (דרך הר ההר).

הגעה בערב לחוות האנטילופות בצפר שם מחכה לנו בונגאלו צימר ל 2 לילות.

בלילה עושים ליל סדר אני וזוגתי באמצע המדבר עם בקבוק יין ואוכל טוב בליווי כמה תנים ושועלים.

יומיים טיולים בסביבה תוך שימת דגש על טיולים "זאולוגים" (שמורת שיזף,חי-בר, פארק תמנע בלילה וכו').

ביום שבת בבוקר, דרך הבשמים, מכתש רמון, פיפי בתחנת דלק במצפה רמון ויאללה, הבייתה :x

מבטיח לחזור עם הרבה תמונות מעניינות מהדרך וממעלה דקלים (ואינשאללה אולי גם איזה תמונה של נמר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם למישהו חסר אדם שיאזן את הרכב ימינה אתם יודעים איפה למצוא אותי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מחפש להצטרף לטיול לדרום...

בשישי שבת - או רק בשבת.

משהו באיזור מצפה רמון ....

מישהו מעוניין?

• תוכן חדש...