Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי הווספות שלי צריכות הרבה חלקים...

בשיטוטים באינטרנט ניתקלתי בחנויות שמוכרות חלקים בתאילנד, והאמת נדהמתי מכך שיש להם כמעט הכל, וגם מהמחירים הזולים.

אז ברור לי שחלקי מכניקה אני לא אעיז לקנות משם, וגם קיבלתי חוות דעת מאד שלילית על האיכות.

אבל מה, יש להם רצפה ח ד ש ה וזה מפתה מאוד להחליף את מסננת הפסטה שלי במתכת חדשה. יש עוד חלקי גוף כמו הפח שמעל הגלגל הקדמי, נראה לי נחמד מאוד, ויותר גרוע מחתיכת החלודה המעוקמת והמתפרקת שיש לי לא יכול להיות...

ויש ג'אנטים מניקל, וסבלים מניקל, וג,ק אמצע מניקל, וכו' וכו', והרבה דברים מאוד מאוד מפתים במחירים מפתים עוד יותר, כמו כיסאות דנדשים, בכל צבע, צורה וריפוד אפשרי.

בקיצור, אשמח לשמוע אם למישהו היה נסיון עם חנויות כאלה, בעיקר theilandvespa.com שנראית הרצינית ביותר. איך האמינות שלהם, איך החלקים, וכו' וכו'

תודה

איתן

פורסם

אני הזמנתי חלקים מטייואן לווספה שלי והמשלוח הגיע תוך 4 ימים ע"י פדקס וגם האיכות סבבה.

תעשה דבר ראשון הזמנה קטנה ב100$ נניח וכך אם תהיה לך "נפילה " עם החנות \ אתר הזה היא לא תהיה כל כך כואבת.

תכנס לאתר של מועדון הווספות הישראלי ותכתוב שם הודעתך.

אולי מישהו משם מכיר את האתר הזה ספציפית.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אני הזמנתי מ- SCOOTSRS.

האיכות לא מדהימה, אבל גם לא רעה בסה"כ.

המשלוח מהיר ביותר ע"י פדקס, ואם אני לא טועה זה בא מווייטנאם ולא מתאילנד, אבל אני לא זוכר.

לא הזמנתי חלקי מנוע / פח מהם, כי אם רק קישוטים וגומיות.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...