Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני קרוב מאוד לנק' שבירה...הסטרטר של האל קמינו גומר לי את הכוחות(תרתי משמע)

אחרי שכבר היה בשיפוץ לפני חודש וחצי,שוב הפסיק לעבוד אלה אם נותנים לו עידוד עם איזה פטיש...

הפכתי את כל הפרוקיות באיזור,שיגעתי את LOW RIDER קיצר,אתמול חשמלאי רכב החליף לי עוגן ובדק את

הסטרטר בעזרת מצבר ומקל...טחן את המקל!שמתי אותו על האוטו בלילה,בלי ליפט,נשבר לי הגב,אבל חפיף הכל,רק לסיים

עם זה כבר,ושוב,חצי סיבוב וכאילו אין מצבר,כבלים מאוטו של החברה ורעשי מתכת מוזרים יצאו משם,שוב,דפיקה קטנה עליו והאוטו מניע,כיביתי,המתנתי,נסיון ראשון הניע,סבבה,היום בבוקר אני קם לעבודה,ומה הפלא...חצי סיבוב וז ה ו,שוב דפיקה,הניע,ועכשיו אחרי נסיעה של חצי שעה,כיביתי וניסיתי שוב,כלום.נמאס לי לשים כסף על הסטרטר הזבל הזה,אם יש למישהו חדש בניילון רק שיגיד,ואם מישהו חושב שזו בעיה אחרת וסתם אני נטפל לסטרטר זה הזמן לומר,תודה(וסליחה שאני חולק איתכם את התיסכול,נראה לי שרק אתם תבינו...:)

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

איזה הצתה יש לאל-קמינו? אצלי במיני גיליתי (אחרי שהיו לי סימפטומים דומים למה שאתה מתאר) כי בגלל קידום הצתה לא מדוייק הרכב לא מצליח להניע. אצלי הדיסטרוביוטר הוא אלקטרוני אבל עדיין דורש כיוון והוא פשוט יצא מכיוון. האם ההצתה אצלך מחוברת למחשב או שמדובר בדיסטרביוטר מכאני?

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

תבדוק את כבל הפלוס מהמצבר לסטרטר. יתכן והכבל דק מידי או לחילופין פשוט נהרס. הייתה לי בעיה דומה בבליזר שנפתרה אחרי החלפת כבל פלוס.

אם הבעיה היא בכל זאת בסטרטר תוכל למצוא אחד חדש במוסך GM ברח' בר כוכבא אצל מראוון.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

זה מה שרציתי גם להגיד: יש מצב, שהכבל כח, שהולך מהמצבר לסטרטר דפוק, ואז כשנוגעים בו/דופקים עליו, המגע חוזר לרגע! תשאל את דימה, כשיתעורר, מה היה לנו אתמול עם הכבל המזורגג הזה!:evil: או את אסף עם הבלייזר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תסתכל על החיבורים שלו, אולי הם רופפים, החיבור של הכבל לנעל הכותב, והחיבור שלו בצד השני, אל הסטרטר! אם אחד מהם רופף- זו יכולה להיות התופעה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הכבל של הסטרטר עבה ברמות,כנראה שהיה של רתכת פעם,אני אנסה לעקוף אותו ואז לנסות...

הוא לא סתם עבה מאוד! הרבה מאוד הספק אמור לעבור בו וכבל אחר פשוט ישרף.

אתה יכול לבדוק האם מדובר בבעיה של הסטרט בכמה דרכים:

א. תראה אם הכבל מתחמם אחרי שאתה מנסה להניע - התנגדות גדולה מדי יכולה להעיד על סטרטר שנהרס.

ב. אפשר להוציא את הסטרטר ולבדוק האם הוא מסתובב בקלות כשאתה מחבר אותו ישירות למצבר - רק תדאג לרתום את הסטרטר ולא לגעת בו בעת החיבור כי זה אמור להסתובב ממש מהר ויהיה טעון בואט גבוה - אז זהירות!

כדי לבדוק אם מדובר בבעיה של כיון הצתה:

א. ניתן להוציא את הפלאגים ואז לנסות להניע - ככה תראה האם הסטרטר מצליח לסובב את המנוע בקלות והאם הבוכנות, ובעצם ההצתה, הם אלו שמונעות מהסטרטר להסתובב.

בהצלחה.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

טוב,תודה על העזרה!הלכתי באמת לבדוק את מצב הכבל והחיבורים,והחזקתי את הכבל כדי לראות אם הוא מתחמם,הניע בלי בעיה...ממצאים,הכבל של הסטרטר ישב על ההדרסים ונמס קצת,כנראה שהוא עשה קצר,יכול להיות או שמיקרי שהוא הניע עכשיו והוא לא יניע עוד שעה...?

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

שלום.

שים לב להסבר שלי.

הסטרטר ברכב מורכב בעזרת שתי ברגים מלמטע כלפי מעלה וזה הבעיה .

האם אתה יודע שצריך לבוא שימס בין הסטרטר להאוזינג כדאי להרחיק מעט את הבנדיקס מזר השינים?

תנסה את מה שאני אומר יכול להיות שיפתור את הבעיה.

שחרר את שתי הברגים שאוחזים את הסטרטר הוצע בורג אחד החדר שיבה דקה ביין הסטרטר להאוזינג ואותו הדבר לבורג השני.

תנסה להניע וסביר להניח שתיפתר הבעיה.

מה שקורה ההאוזינג משופשף היכן שהסטרטר מיתחבר כי בעבר נסעו אם ברגים משוחררים.

מה שקורה הדבר הזה גורם לבנדיקס להשתלב לא טוב ולהתקע. אתה אלול לשבור את פעמון הסטרטר או את ההאוזינג.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
תבדוק את כבל הפלוס מהמצבר לסטרטר. יתכן והכבל דק מידי או לחילופין פשוט נהרס. הייתה לי בעיה דומה בבליזר שנפתרה אחרי החלפת כבל פלוס.

אם הבעיה היא בכל זאת בסטרטר תוכל למצוא אחד חדש במוסך GM ברח' בר כוכבא אצל מראוון.

אצלי היתה בעיה דומה אבל היא ניפתרה ע"י הידוק חזק יותר של הכבל מינוס שלא היה מחובר כראוי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אתמול בלילה שוב לא הניע לי האוטו,היום בבוקר עם עזרה ושיכנוע הוא הניע,ויתרתי על העבודה לטובת התסבוכת הזאת,החשמלאי ניסה להניע כמה פעמים וחיבר מכשירים,בדק:טעינה,פריקה,ועומס,שם לי מצבר חדש בעל 80 אמפר ולא 65 שהיה,ואמר שזה הסוף לבעיות,כיביתי כבר אולי 7-8 פעמים והנעתי,נראה בסדר,אבל לפי דעתי ...משהו לא מסתדר לי,נראה לי ששוב הוא לא יניע מתשהו והפתרון הכי הגיוני זה כמו שנאמר,להרחיק את הסטארטר בעזרת שייבות.

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

נראה לי אתה הולך מהכבד לקל במקום מהקל לכבד, לא חבל לקנות מצבר חדש אם שתי שייבות אולי יפתרו את הבעיה ?

מחר בבוקר אתה בעבודה? אני אהייה באזור אם יהיה זמן נקפוץ להגיד שלום .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...