Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי יונדאי גאלופר ארוך 2001 אוטומטי

כבר זמן די ארוך יש לי רעשים שבהתחלה היו מן תקתוק כזה בנסיעה איטית ומהירה בתחילת נסיעה, לאחר נסיעה קצרה של כמה דקות זה עובר (בדרך כלל תוך גלישה איטית וזעזוע פתאומי מין דפיקה חזקה של ברזל)

בשבוע האחרון הרעש הזה התחלף ברעש שנשמע יותר כמו שחיקה

במוסך יונדאי בלי לפתוח את הדפרנציאל אלא תוך בדיקה של הדרייב שאפט נאמר לי שהדרייב שאפט מסתובב עם קצת חופש בדפרנציאל האחורי ולכן הרעש. נאמר לי כי צריך להחליף את הדפרנציאל (או בשפתם, את "הביצה על הסרן") וכרגע אין בעיה להמשיך ליסוע ברכב (כל זה לפני הרעש שחיקה שהוא חדש)

בזמנו גם בדקתי את העניין על ידי העברה למצב 4X4 שם הרעש לא הופיע, במוסך נאמר לי שזה בעקבות אותה העברת כוח לגלגלים האחוריים שמונעת מהם להסתובב בחופשיות

הרעש של השחיקה מופיע גם ב4X4

1.מהי העלות של דפרנציאל (משומש, חדש, פירוק)?

2.האם לדעתכם מדובר בדפרנציאל תקול?

3. ואם כבר אני מחליף, לא עדיף להחליף למשהו יותר טוב מהזבל הזה שנקרא יונדאי? (שיעורי עלויות יתקבלו בשמחה)

תודה רבה

פורסם

למה אתה חושב שיונדאי זה "זבל"?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שלום רב

יש לי יונדאי גאלופר ארוך 2001 אוטומטי

בזמנו גם בדקתי את העניין על ידי העברה למצב 4X4 שם הרעש לא הופיע, במוסך נאמר לי שזה בעקבות אותה העברת כוח לגלגלים האחוריים שמונעת מהם להסתובב בחופשיות

הרעש של השחיקה מופיע גם ב4X4

תודה רבה

במצב 4X4 ברכב שלך יש גל הינע שמניע את הגלגלים הקדמיים, בעקבות זה שבמצב רגיל הרכב של הוא בעל הנעה אחורית.

ככה שמשו מוזר במה שהמוסך שלך רשם.

חוץ מזה, תמיד אתה יכול לנסות את האפשרויות הזולות יותר - החלפת שמן דיפרנציאל,חיזוק תושבות דרייבשאפט...

פורסם

לא חושב , יודע שיונדאי זה זבל אבל אני אסייג את זה בזה שלאורך זמן הוא אוטו זבל, בהתחלה הוא בסדר

זה אוטו שמה לעשות, זול לקנות והוא מחזיר לך תמורה זולה

כמה שלא תהפוך את זה ותנסה להצדיק קניה, זה עדיין ישאר רכב עם חלקים לא עמידים

אז כן הוא מבוסס על השלדה של הסטון של מיצובישי, וכן פעם מיצובישי יצרה את המנועים שלו. וכיום אפשר להחליף לו מנוע למנוע מיצובישי של הL200 אבל זה לא הופך אותו ליותר טוב.

לדוגמא

חיישני מערכת חום דפוקים. צינור מים שעובר ליד הטורבו ברכב שנקרע (מספר פעמים) ומשאיר אותך עם מערכת מים ריקה בלי התראה וגורם לך לשפוך מנוע (ומנוע מאוד יקר בהחלפה שהמון אנשים מפחדים להתעסק איתו כי הוא מנוע בעייתי)

רדיאטור עם מכסה פלסטיק שידוע כבעייתי ומתפוצץ לך

פלסטיקה שברגע שפותחים אתה פעם אחת נגמר הסיפור

איכות הרכבה נחותה

מנוע חלש

תיבת הילוכים מסרסת

ומעל הכל

שירות לקוי במוסכי היבואן שמתחמקים מאחריות למרות טיפול סדיר ובלעדי אצלם.

אומנם יש לו יכולת עבירות סבירה, אבל עדיין יונדאי זה כמו צעצוע מביצת קינדר, יפה בהתחלה ואחר כך לא שווה כלום (ע"ע לוי יצחק בין היתר)

ולשאלתי, איפה מוצאים לנבלה דפרנציאל במחיר סביר וכמה הוא אמור לעלות?

נ.ב

במצב רגיל הרכב 2X4

• תוכן חדש...