Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

106 דור 2 מנוע 1400 סמק,שנת 99 צבע כסף מטאלי.דגם XR בעל תוספות של XS.

פרטים :

יד:שלישית[02]

ק"מ:215K

צבע כסף מטאל.

טסט:30.5.09

2 כריות אוויר,הגה כוח,2 חלונות חשמל אמבולייזר ,קודן,ואזעקה של קוברה,מגנזיום XSI עם צמיגי פאלקן מאושרים ברישיון!

כמעט שנתיים ברשותי,לא עברה אצלי תאונות,ממה שידוע לי גם לא בידיים הקודמות[לא לקחתי אותה בזמנו לבדיקה ,עברה בדיקה של אבא שלי,מכונאי].טיפול 10K כמו שעון,שמנים LM MOS 2 10W40 ,יש דהיה בגג וצבע קצת מת במכסה מנוע[מחלה ידועה של פגו]אוטו מאד אמין וזול לאחזקה טופל אצלי באהבה לא עושה בעיות ,נוסע כמו שד,שהקולומטר,ז לא יטעה אתכם,מדובר על מנוע במצב מעולה מטופל כמו בספר,עבר את כל הטיפולים בזמן מטופל בחומרים הכי איכותיים ללא נזילות !

מים ירוקים פרסטון,תמיד!

שמן גיר ESSO 75'W80 .

לא מתחממת ולא ושום מנורה לא נידלקת.

כוללת שעון חום מנוע וטורים מקוריים כמו בדגם הXS.

בזמן שהוא אצלי הוחלפו:

1.ממיר קטליטי

2.מצבר וולטה 55A

3.משולשים קידמיים.

4.קלאץ וולאו מקורי.

*טיימינג בוצע ב174K..יש קבלות על הכל.

קיים תיעוד טיפולים אצלי ואצל הבעלים הקודמים.

יש לציין שטיפולי 10K בוצעו על ידי אבא שלי ולא במוסך .

רכב קטן חסכוני זריז וזול לאחזקה, בעל מראה ספורטיבי ויפה במחיר טוב.

בעיות :

1.כרגע המזגן לא תקין[קיץ האחרון אחד הצינורות שמחוברים למדחס התפוצצו מיובש ולא סידרתי כי לא היה לי צורך במזגן.]

אני מחדרה.

2.דהיה בגג וקצת במיכסה מנוע[מחלה ידועה של צרפתיות..]

*סיבת מכירה-שידרוג לאיביזה 20VT.

מחירון דגם XR סביב ה18K ,מחיר נידרש[לאחר שיקלול ק"מ,צינור מזגן,דהיהבגג]- 14 אלף שקלים חדשים! [לרכב תוספות של XS,מגנזיום של XSI עם צמיגים מאושרים בראשיון]

מבקש ,אנשים רציניים שרוצים לקנות ולא לעשות סיבוב ולבזבז זמן יקר שלי ושלהם ,מוזמנים ליצור איתי קשר

833880 0545 אסף,אני מחדרה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...