Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתר הזה:

http://www.lamin-x.co.uk/

ניתן להזמין כיסוי בצבעים לפנסים, למה זה מתאים לפורום הזה?

כי בהרבה רכבי אספנות הפנסים שחוקים או שהבקליות דהויות ולא תמיד ניתן להשיג חלפים, הפתרון הזה יכול להיות פתרון יעיל וזול.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אחלה רעיון אבל אני יכול להציע משהו שיכול לצאת הרבה יותר זול ובלי להזמין מחו"ל.

הולכים לבית דפוס וקונים מדבקה חצי שקופה בצבע שרוצים.

מדביקים את המדבקה על הפנס שדהוי או שבור ואז עוברים עליו עם מייבש שיער המדבקה מתיישבת וזה יראה כמו חלק מהפנס.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

לדעתי זה טיפשי אלא אם אתה רוצה את המדבקה עם הצבע.

לחידוש פנסים הכי טוב וזול זה לעשות פוליש לפנס, יש בחור שעושה את זה עם אחריות ל-3 שנים ע"י ציפוי נוסף בחומר דמוי לקה.

אני עשיתי לבקליות אחוריות עם פוליש רגיל לרכב ויצא כמו חדש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

גם הרעיון של המדבקות וגם הרעיון של הפוליש עושים את זה היום בכל מקום אפילו במכוני טסטים...

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם
לדעתי זה טיפשי אלא אם אתה רוצה את המדבקה עם הצבע.

לחידוש פנסים הכי טוב וזול זה לעשות פוליש לפנס, יש בחור שעושה את זה עם אחריות ל-3 שנים ע"י ציפוי נוסף בחומר דמוי לקה.

אני עשיתי לבקליות אחוריות עם פוליש רגיל לרכב ויצא כמו חדש.

אם הבקלית שלך כבר עייפה וסדוקה אני לא הייתי מנסה לעשות עליה פוליש הרעיון של המדבקה מחזק אותה מצד אחד ונותן לה מראה רענן וחדש מצד שני.

אבל זה רק אני, כל אחד יעשה כרצונו:wink:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
אם הבקלית שלך כבר עייפה וסדוקה אני לא הייתי מנסה לעשות עליה פוליש הרעיון של המדבקה מחזק אותה מצד אחד ונותן לה מראה רענן וחדש מצד שני.

אבל זה רק אני, כל אחד יעשה כרצונו:wink:

צודק, אם היא סדוקה מיובש הפלסטיק אולי זה יעשה את העבודה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...