Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש המלצה על מכון טסטים באיזור חיפה.

אני מחפש מכון שלא ישגעו אותי עם האישור מוסך גם כאשר לא מופיעה הדרישה ברישיון או שעושים בדיקת CO למרות שרכב מהשנתון שלי לא צריך את זה.... בקיצור... מכון שעובד הרבה עם רכבי אספנות ומבין ענין.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

אני ממליץ לך ללכת למכון באפק. עשיתי טסט לפני שבועיים והחיפי עברה בפעם הראשונה.ממש לא חיפשו על מה להכשיל.

וגם מקבלים קפה שחור:-) בהצלחה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

אין חוקים בנושא,

אני הלכתי עם הספיידר שלי למכון אפק,ניסו להכשיל אותי בגלל שיש הגה מעץ ורק אחרי ששכנעתי אותם שההגה מקורי,הכשילו אותי על מידות צמיגים לא מתאימות כך שנאלצתי להביא אסמכתא שניתן להרכיב על הרכב צמיגים בפרופיל 70 במקום 80 ובמידה 175 במקום 165 (כך רכשתי את הרכב ולכו לחפש כיום צמיגים טובים איכותיים ובטוחים במידות הישנות שכבר לא קיימות בכלי רכב מזמן...).

אין לי כלום נגד מכון אפק,נכון שאומרים שהם בסדר,נכון שלפעמים מקבלים קפה אבל מניסיוני,אפשר להיכשל גם כשכל מערכות הבטיחות תקינות וה"ליקויים" טבועים באופי האספני של הרכב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

סלח לי אבל הכותרת מאוד פרדוקסלית, ובקיצור השרשור יכול להתפתח בכיוון דבילי

תמצא לך מכונאי מקושר ושלום על ישראל.

פורסם
סלח לי אבל הכותרת מאוד פרדוקסלית, ובקיצור השרשור יכול להתפתח בכיוון דבילי

תמצא לך מכונאי מקושר ושלום על ישראל.

אין כאן שום דבר פרדוקסלי. אני לא מחפש טובות או קומבינות, בסך הכל אני מחפש מכון טסטים שעובד לפי החוקים! עד היום, כל פעם שאני ניגש לטסט כל חצי שנה אני צריך להוציא אישור רכב מיושן מחדש, לא קשור אם כתוב ברשיון שצריך או לאו. וגם כל הוויכוחים עם הבוחן לא עוזרים ואם אני ממשיך להתווכח אז בדרך-כלל הוא נותן לי גם להחליף מחזירי אור ולוחות זיהויי ש "במקרה" הם עושים באותו מכון.

פורסם

יכול להיות שזה באמת עניין של מזל ואיך הבוחן קם בבוקר:) לדוגמא ב מ.מ.מ יצא לי כמה פעמים לעבור טסט חלק והיו פעמים שסתם הציקו. מה שהכי חשוב שעם הרכב במצב טוב ומטופל כמו שצריך . אין סיבה שלא יעבור טסט במכה ראשונה

בהצלחה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

אני מצטרף להמלצה על מ.מ.מ. חיפה.

בסך הכל מקום הוגן. ןאם מכשילים זה לא קפריזה.

בכל מכון אתה תמיד יכול לבקש מהאחראי לבדוק שוב ויש לו שיקול דעת לוותר אם הענין ניתן לפרשנות.

אני לא רוצה שיוותרו לי על תפוח הגה שיתפרק בסיבוב או בלמים שלא יפעלו. לדעתי הטווינו צריכה בדיקה של CO .

שלמה דן גדרון

פורסם

בכניסה לטירה מצד שמאל יש מכון טסטים נוח ונחמד מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב, החלטתי ללכת על האופציה הקלה: המוסכניק שלי העביר לי אותה טסט, עלה לי 100 ש"ח וחסכתי חצי יום של טירטורים.

• תוכן חדש...