Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכר פג'ו 106 שנת 96 דגם XS 1400 הכי יפה ,שמורה ומטופלת בארץ. (163000) יד שניה

האוטו בצבע כסוף גיר ידני ,3 דלתות .

באוטו הכל עובד ,חלונות ,מזגן,חימום,פנסי ערפל,בקיצור כמו חדש מהבחינה הזאת.

לאוטו תוספות רבות:

בקליות שקופות.אגזוז דרגון,חלון בגג התקנה בגנות כולל אישור התקנה ואחריות לעוד 5 שנים בערך,ג'אנטים מגנזיום+קיט נעילה נגד גניבות שנועלים צמיגי פירלי P6000,אזעקת ביפר,ריפודי באפלו ,חלונות כהים ומגיני רוח. אוטו באמת מושקע ויפה בטוב טעם ולא ניראה כמו פח זבל.

יש אופציה למערכת מפציצה.

מנוע כמו חדש לא נפתח מעולם לא ראש מנוע ולא כלום לא אוכל גרם שמן ולא שותה טיפה של מים וכדי לשמור על הבריאות הוא גם לא מעשן (הוא בדיאטה כרגע)

בעיות ידועות באוטו :

כנף אחת הולפה ובכנף צד שני יש מכה שלא תיקנתי -לא הפריע לא תיקנתי . טסט נגמר בעוד חודשיים וקצת לכן אני גמיש במחיר מעט למרות שאני בטוח במליון אחוז שהאוטו עובר טסט בלי בעיה בכלל .

מחיר התענוג:20000

מי שחושב על מחירון יכול לקנות מלוי יצחק אני גמיש קצת

אם אני יעשה לאוטו טסט לא יהיה בכלל מה לדבר על המחיר ואני אשקול שלא למכור ולהישאר איתו לשנה נוספת.

0546519138 רועי

תמונה037.jpg

IMG_0526.jpg

IMG_0525.jpg

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...