Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור הספיידר התחיל במפגש רופין האחרון, כשנכנסה למגרש מכונית ספיידר אדומה ואבא שלי - יונה נדלק. לידו במקרה עמדו מיקי דגן ואשתו, שראו שהוא מתלהב מהספיידר. מיקי סיפר שיש בחצר של אמא של אשתו, בסביון, מתחת לעצים ספיידר אדומה מוזנחת כבר כמה שנים עומדת בלי שאף אחד מתעניין ומתייחס אליה.

אני באותו סוף שבוע הייתי בפריז בתערוכת Retromobile ובטלפון קיבלתי את הידיעה על הספיידר למכירה.

כשחזרתי ארצה מיד כשהתאפשר לי ניגשתי לראות אותה ומיד התאהבתי בה ורציתי שתהיה שלי, מאחר והמכונית הזו מוכרת לי מהתקופה שגרתי בחו"ל.

אנדי שאוהב מאד אלפות יעץ לנו להביא בתור מומחה את אודי, שאכן הגיע לבדוק את הספיידר ולאחר הרכישה המיידית הפך להיות המטפל האישי של הספיידר.

ברכישה התעוררו מספר בעיות בהעברת הבעלות שאסף בקר כעו"ד הגיע מיידית ופתר אותן.

עכשיו הספיידר הפכה סוף סוף להיות שלי.

הספיידר נגררה לטיפול ההחייאה של אודי שהחיה אותה מחדש והעביר אותה לאחר תלאות מרובים טסס. היו בעיות בענין גודל הצמיגים ובעזרתו של נפתלי שעזר עם ספר המכונית הספיידר עברה בהצלחה את הטסט והיום המדבקה של משרד התחבורה מודבקת בגאווה על חלון המכונית.

ההתרגשות גברה ככל שהזמן קרב שאקבל את הספיידר לידי, לא תארתי לעצמי, למרות שאני חולת הגה ואוהבת מאד מכוניות שכך אתרגש מהספיידר.

הנהיגה עליה ממש הנאה רצופה, עד כדי כך שהיו ימים שהתעוררתי מוקדם ביותר כדי להגיע איתה לעבודה עד השעה 7:00 בבוקר והעיקר להנות ממנה גם בסוף יום העבודה כשהגג פתוח, השמש והשמים למעלה והרוח מנפנפת את השערות. הקיצור - כיף.

המון המון תודה לכל מי שעזר ופירגן לי בענין הספיידר.

ליטל כבר פירסמה בפורום את התמונות הראשונות של הספיידר מהשקה במועדון אלפא - תודה ליטל על התמונות היפיפיות והפירגון שלך, שם הכרתי חברים חדשים, אוהבי אלפות, ששמחו בשימחתי.

כמו כן הכרתי את יגאל שמכל הלב מוכן היה לעזור בכל חלק אפשרי לספיידר. המון תודות.

ועכשיו לתמונות מההופעה הראשונה של הספיידר ב- 2 מפגשי השרון האחרונים

resizeddscn9408.jpg

resizeddscn9398.jpg

resizeddscn9396.jpg

resizeddscn9403.jpg

resizeddscn9410.jpg

resized_DSCN9413.jpg

resized_DSCN9419.jpg

resized_DSCN9428.jpg

• תגובות 376
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיהיה בהצלחה, סבלנות והמון המון כח.

ברכות וממתינים לתמונות מהשיפוץ...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מזל טוב שלי!

תתחדשי, רכב מדהים!:beerchug:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

שלום.

אין אין מילים מגיע לך וזהו

אוטו סקסי לאשה שיודעת מה זה סקסי ויפה :lol:.

שיהיה לך הנעה והנאה מרובה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

:mm_yeah:

שלי רכשת רכב יפיפה.

:) שמחה בשבילך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תתחדשי, שלי.

קנית מכונית יפה והחשוב מכל - הגשמת חלום !

רק הנאה והנעה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...