Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית מעץ בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock:המכונית הזאת עובדת ?????

המנוע מעץ?

מה עם הקפיצים של הבולמי זעזועים? גם הם מעץ?

אם המנוע עובד(והוא לא מעץ בטוח) איזה מנוע זה בדיוק?

פורסם
על פניו ניראת חיפושית, שנעשתה עליה בנייה יפיפיה, חבל שאי אפשר לשמוע את דברי השוטר....רן

"אני רואה פו שינוי בלתי חוקי במרכב. קח דו"ח"

פורסם

לפני שנים ראיתי תוכנית טלויזיה בארה"ב שסיפרה (בפרק אחד) את סיפורו של אדם שבנה מכונית מעץ. מדהים.

זה היה משהו כמו האמריקאיות של תחילת שנות ה-80 והוא נוסע בה יום יום.

פורסם

ישנה גם איזה פיז'ו מצופה עץ שנצפתה באילת ותמונתה הועלתה מס' פעמים. כ"כ לא מזמן הועלה פה קישור לפרויקט מחו"ל של נגר משוגע (כמו רובנו) שטוען כי פיסיקלית עץ עדיף בכמה בחינות על מתכת ויחד עם כמה סטודנטים הם בנו מכונית ספורט דיי רצינית כאשר שם למעט המנוע הכל עץ! קפיצים, ג'אנטים וכו'.. אם מישהו זוכר ויש לו כח לחפש אולי נקבל כאן את הקישור.

פורסם
"אני רואה פו שינוי בלתי חוקי במרכב. קח דו"ח"

אני מניח שזה המספר שאינו מחזיר אור :-) או הפסלים שאינם חגורים

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
ישנה גם איזה פיז'ו מצופה עץ שנצפתה באילת ותמונתה הועלתה מס' פעמים.

הושאלה בל"ג בעומר האחרון ומאז נעלמו עקבותיה. (סתם, אין לי מושג ירוק מה נסגר איתה אבל אם ידליקו אותה זה ישמע לי הגיוני).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...