Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לרכוש מנוע נוסף ב 100$ לרכב שלי, עוד לא העמסתי אותו כי אני מחכה לרישיון יבוא. הרכב כרגע בניו יורק.

חשבתי אולי לשים אותו בתוך האוטו וכך להשתמש באותו משלוח ובעצם להוביל אותו בחינם

השאלה היא כזו :

האם מישהו בכלל בודק מה יש בתוך הרכב כשהוא מגיע לארץ ?

כלומר אם יהיה במקום הכסא האחורי מנוע מכוסה, מישהו בכלל יטרח לבדוק את זה ? או שאני צריך רישיון יבוא גם למנוע ? וגם אני יש לי רישיון יבוא למנוע, איך מתבצע השחרור לשניהם במקביל ?

תודה

רביב

פורסם
הציעו לי לרכוש מנוע נוסף ב 100$ לרכב שלי, עוד לא העמסתי אותו כי אני מחכה לרישיון יבוא. הרכב כרגע בניו יורק.

חשבתי אולי לשים אותו בתוך האוטו וכך להשתמש באותו משלוח ובעצם להוביל אותו בחינם

השאלה היא כזו :

האם מישהו בכלל בודק מה יש בתוך הרכב כשהוא מגיע לארץ ?

כלומר אם יהיה במקום הכסא האחורי מנוע מכוסה, מישהו בכלל יטרח לבדוק את זה ? או שאני צריך רישיון יבוא גם למנוע ? וגם אני יש לי רישיון יבוא למנוע, איך מתבצע השחרור לשניהם במקביל ?

תודה

רביב

אם כבר אנחנו הולכים על " אף אחד לא יבדוק מה יש מתחת לכיסוי", אולי אתה יכול לשים שם איזה שניי AK47 ו20 ק"ג חשיש

מי יטרח לבדוק :lol::lol::lol: תעשה טובה לסחבק.

אתה הורגת אותי

ולעניין, לכל מנוע יש מספר רישוי נפרד ואתה מחוייב עלפי החוק לסדר לו את המסמכים עוד בטרם הגיעו לארץ.

קפיש ?

פורסם

אפשר לייבא אוטו עם שני מנועים, אבל רק בתנאי שזה דה-שבו סהרה :wink:

בשתי המכוניות שייבאתי היו בתא המטען חלפים. בשני המקרים הם נבדקו ונרשמו, באחד מהם שילמתי מכס לפי ערך כולל של $100. במקרה השני, עד שגמרנו להתמקח על ערך האוטו, החבילה עם החלפים נשכחה :-P. באף מקרה לא היתה בעיה של היתרים מיוחדים לחלפים.

במחיר הזה הייתי לוקח סיכון ומייבא את המנוע, עם שטר מכר רשמי של המוכר, וכל ניירת אחרת שמאשרת שזה מנוע זהה לזה שמותקן במכונית. אם אפשר לקבל אישור ממשרד התחבורה לזה, מה טוב. אם לא - עדיין שווה.

נמרוד

פורסם

בשביל 100 דולר הייתי לוקח סיכון אפילו אם אין למנוע מסמכים, תמיד אפשר ... והמבין יבין.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מקורות זרים טוענים כי צה"ל הפציץ אניה עם משלוח של רכבי אספנות שעשתה את דרכה לחופי עזה. עוד נמסר כי על המושב האחורי היה ציוד מכוסה שמהותו לא נמסרה.

האירנים שמהם יצאה האניה מכחישים כל קשר לאירוע. הסודנים שבשטחם בוצעה התקיפה טוענים כי יתכן כי על המושב האחורי היה מטען תמים ואילו ישראל הרישמית מסרבת להגיב.

רוה"מ מסר כי ידו הארוכה של חיל האויר תגיע לכל מקום בעולם, כשהוא רומז על משלוחי רכבי אספנות כשעל מושבם האחורי ישנו מטען מכוסה.

פורסם

במחיר הזה הייתי לוקח סיכון ומייבא את המנוע, עם שטר מכר רשמי של המוכר, וכל ניירת אחרת שמאשרת שזה מנוע זהה לזה שמותקן במכונית. אם אפשר לקבל אישור ממשרד התחבורה לזה, מה טוב. אם לא - עדיין שווה.

נמרוד

כל מילה ברזל :mm_yeah:,

ברכב שייבאתי לפני כשנה וחצי היו בתא המטען המון חלפים חדשים ובאריזתם המקורית, ביניהם רדיאטור חדש jawdrop.gif, נציג המכס ראה את החלקים ולא התיחס.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

שלום.

כאשר הבאתי את הרולס היו לי הרבה חלקים ודברים בבגז

פתחו בדקו לא התרשמו ולא רשמו אבל בודקים ולא עושים ענין מיזה מה עוד שיש מוכסת ששמה נורית והיא אוהדת רכבי אסםנות וממש הוגנת ונחמדה ומנסה לעזור ולא מערימה קשיים אבל את זה אני יכול לומר רק עליה כי כול יתר המערכת היא מחורבנת ומגעילה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...