Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ראשונות של הספיידר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי, רק היום הצלחתי לצלם תמונות ראשונות של הספיידר. הרכב עבר פחחות וצבע, הותקן גג חדש (גם אם בלא מעט קשיים), והמכאניקה גמורה כמעט לגמרי. השבוע אתקין את המושבים ה"מחודשים" (רפדים הם גזע שלא מכיר את המושג עמידה בזמנים... :( ).

להנאתכם :p

P1010104.JPG

P1010102.JPG

P1010103.JPG

P1010101.JPG

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יופי!

רק שאלה קטנה (דבר שנראה לי מוזר):

למה הדבקת מדבקות מחזירי אור עוד לפני שהרכב גמור (חסרים טמבונים) :roll: ?

פירסום ל 3M?

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
יופי!

רק שאלה קטנה (דבר שנראה לי מוזר):

למה הדבקת מדבקות מחזירי אור עוד לפני שהרכב גמור (חסרים טמבונים) :roll: ?

פירסום ל 3M?

איזה קטע...לא שמתי לב...

זה בשביל האפקט של הצילום..הפלאש חוזר...

:lol:

פורסם

הג'אנטים מכוערים לאללה והאוטו נראה לי שברגע שהוא מגיע ל100 הוא ממריא יאריס זה lowrider ליידו

למה? ככה!

פורסם
הג'אנטים מכוערים לאללה והאוטו נראה לי שברגע שהוא מגיע ל100 הוא ממריא יאריס זה lowrider ליידו

תן כבוד לאוטו ולבנאדם שמשקיע באוטו.

ישר כוח :mm_yeah:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה יש לכולם נגד הג'נטים? אני לא מאמין שזה הג'נטים שישארו על הרכב (נראה לי שהם רק לצורכי השיפוץ של הרכב) וגם אם כן אז זה עניינו בלבד איך שהוא אוהב את האוטו שלו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

TAZOK - תקרא את השירשור לפני שאתה רושם. בטח אם זה דברים שלילים. לא קשה.

אתה רשמת:

הג'אנטים מכוערים לאללה והאוטו נראה לי שברגע שהוא מגיע ל100

הוא ממריא יאריס זה lowrider ליידו

ובדיוק הודעה מעליך רשום:

הגאנטים מקורים. מכוסים בצלחות מיוחדות (ניקל) . נראה יפה ותואם לתקופה.

יש לשמר את המקוריות של האוטו.

מה שאומר שמה שאתה רואה כרגע זה לא התוצאה הסופית כי אין פה ניקל.

אגב גם אם זה היה התצורה המקורית של הרכב והמשפץ החליט לשמור עליה זו זכותו המלאה. + הרבה אספניות דוגלים בדיוק בזה, החזרת הרכב למצב מקורי, ולכן לשים ג'אנט אחר פשוט לא יתאים לאותם אנשים.

כל הכבוד על השיפוץ! נשמח לתמונות גם מבפנים לאחר שהרפד יסיים.

גיא.

פורסם

אתה רשמת:

ובדיוק הודעה מעליך רשום:

אגב גם אם זה היה התצורה המקורית של הרכב והמשפץ החליט לשמור עליה זו זכותו המלאה. + הרבה אספניות דוגלים בדיוק בזה, החזרת הרכב למצב מקורי, ולכן לשים ג'אנט אחר פשוט לא יתאים לאותם אנשים.

גיא.

:mm_yeah:

אין ספק שצריך להשאיר את הג'אנט הנוכחי על הרכב...

כמו ש-"sls" אמר כבר,צריך לישמור על מקוריות האוטו

ובטח שלא לשים לו ג'אנטים של מכונית ספורט משנות ה-2000... :lol:

ד.א- אהבתי את עבודת הפחחות והצביעה.. עבודה יוצאת מן הכלל... :D

פורסם

תודה על כל התגובות - היה כיף לקרוא. גם את אלה הפחות-נעימות - תמיד טוב לדעת שמתעניינים. אבל כדי להעמיד דברים על דיוקם - להלן ההסבר:

1. הג'אנטים כולם (5, כולל הספייר) מקוריים ונצבעו מחדש. קניתי בארה"ב את הצלחות המקוריות, והן מצופות ניקל/כרום ויגיעו לארץ בעוד מס' שבועות. אתם יודעים למי מראים חצי עבודה... (לחברי הפורום! :wink: ).

2. אני מנסה לשמור ככל אפשר על מקוריות (כן, אני יודע שהפנסים האחוריים לא מקוריים. אני עובד על זה - זה רק לצורך מעבר טסט). כך, דאגתי שהמושבים ירופדו מחדש בסכימה המקורית, קניתי בארה"ב ריפודי-פנים לדלתות מפירוק ולא שיניתי דבר מבחינת הבודי או הפנים. זו גם הסיבה שלא אתקין ג'אנטים מודרניים.

3. את הפסים הזוהרים שמתי מכיוון שחייבים. הטמבון היה צבוע בשחור, ולאחר בדיקה קצרה התברר שהניקל מתחתיו במצב מעולה. לפיכך, הוא עובר עתה הסרת צבע ולאחריה יותקן לאחר כבוד במקומו. הטמבון הקדמי נמצא כעת בשיפוץ קל (יישור בליטות, שקעים וכו').

4. מבחינת הפחחות - אכן, הקפדתי על עבודה ברמה טובה ועזר מאוד שלרכב היתה מעט מאוד חלודה על מכסה תא המטען מלפנים (המנוע אחורי), וזהו. נדיר מאוד אצל פיאט בת 32... (ובעצם אצל כל פיאט, אלפא וכו'... :lol: ).

5. הרכב "יושב" גבוה משתי סיבות - האחת היא שהוא עדיין ללא המושבים וכו', וחסר משקל, אבל בעיקר משום שהוא עבר הרמה לצורך הסרת הג'אנטים והרכבתם מחדש לאחר הצביעה, והוא עדיין לא "ירד". כמו בקרמן, גם כאן ניתן לראות שהרכב גבוה והגלגלים האחוריים בזוית, אולם לאחר נסיעה אחת זה מסתדר מאליו. ולידיעתכם - לרכב יש קפיץ עלים אחורי רוחבי - כמה זמן לא ראיתי כזה...

6. אני יודע שהקרמן היתה יותר יפה ומיוחדת. למה לזרות מלח על הפצעים?...

עם התקדמות השיפוץ אעלה עוד תמונות, אבל בכל מקרה תמשיכו לשלוח תגובות - כיף לקרוא! ביי, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אתה רשמת:

ובדיוק הודעה מעליך רשום:

גיא.

דבר ראשון זה לא היה בשליליות זה פשוט נראה כמו הג'אנט הכי פשוט שיש וחבל... דבר שני קראתי על הצלחות אבל לדעתי לשים ג'אנט אחר שבמקרה זה לא יהיה מקורי יהיה יותר יפה מצלחות/טאסות מניקל או אפילו מזהב...

תאמין לי שאני קורא את השירשור אל תזלזל כל כך...

למה? ככה!

• תוכן חדש...