Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הרכב הפיג"ו הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלילי. ה-404 היה אולטימטיבי בהרבה.

ונקנח בסיפור:

בדואי אחד לקח את בנו הקטן לגן החיות בבאר שבע.

ראו דוב.

"שו הדא יה באבא?"

"וואלה יה איבני, אנא מיש עארף!"

ראו יען.

"שו הדא איל עספור, יה באבא?"

ראו פיל.

"שו הדא, יה באבא?"

עוברים השניים בכל גן החיות, וככל שהסיבוב מתארך, נעשה האב חפוי ראש יותר ויותר.

הגיעו לאריה.

"שו האדא, יה באבא?"

הזדקף האב מלוא קומתו, החליק על זקנו, ושח לבנו בחשיבות:

"האדא, יה איבני, האדא איל ביז'ו !".

פורסם

הרכב האולטימטיבי למובילי דירות חאפערים (שינסו לסחוט מכם עוד כסף במהלך ההובלה) ולמוכרי אבטיחים.

אגב, במודלים האחרונים ידית ההילוכים מוקמה ברצפת הרכב, לפני גומחה בספסל הרוחבי(ל-3 נוסעים). לא בטוח שהנוסע באמצע נהנה כל כך...:wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש אחת כזאת בחיפה שנת 86 שמשמשת להובלת בלוקים

התחת שלה עוד שנייה נתלש מרוב המשקל ש- "בני דודינו" מעמיסים עליה

:?

עצוב

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

יש אחת כזאת ביד 2

היתה גירסת 4X4 לטנדר 504.

ולפי השמועות היתה לה עבירות מדהימה.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

dangel 504 סטיישן 4X4 היתה לי ב 84-85

כשעברתי לפאג'רו 87 עליתי דרגה בעבירות. היא לא נועדה לשטח ממש קשה . אע"פ שהיתה גבוהה מהפיג'ו 504 הרגילה ועם גלגלי שטח גדולים לא היה לה מספיק מרווח גחון לדרכי גונגל מוצפות. מנוע הדיזל שלה היה נפלא.

פורסם

שלום.

קודם כול הרכב הזה פזו' 504 טנדר היה הרכב הנפוץ ביותר בצה"ל!!!

רכב מעולה אם תוחלת חיים טובה מאוד

לעומת זה הדיזל של פזו' נחל כישלון חרוץ היה חרה של מנוע אותו המנוע שהיה מורכב על כול המוניות סטיישן דיזל וכולם שנאו אותו גם הנהגים וגם המוסכים

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

משום מה המנוע ה"חרא" הזה מתוחזק ע"י "מכונאים" באפריקה עם פטיש ולום עד היום.מנוע שפשוט לא נגמר.

הוא עדיין מיוצר בניגריה ל-505 שעדיין מורכבת בעיקר לצבא ,לממשלה ולחברות ממשלתיות. (בגלל מחירה - היא עולה יותר מקאמרי ). אומנם אינני מעודכן בדיוק להיום אבל ייתכן ואתו מנוע עדיין משמש כמה יצרנים כמו טאטא ומהינדרה (אני מקווה שאתה יודע עליה יותר טוב מאשר לזלזל בה ) ,ניבה ועוד כמה יצרני צבאיות.הוא היום בן כ-50. כמה עוד מנועים שרדו 50 שנה ?

הבעיה היחידה שלו בארצות טרופיות עם לחות מטורפת באויר היתה לפעמים התנעת בוקר קשה.

עד היום רואים מוניות סטיישן 504 משמשות "אוטובוסי אינטרסטייט " עם עשרות נוסעים ועומסים שסוחבים את התחת על הכביש בכל הדרכים הנידחות.

פורסם

מה שיפה זה שיש בארץ דעות שונות (ומשונות) לדברים האילו...

סיטרואן פאלאס וה BX למשל.

מי שביקר בצרפת באזורים הכפריים היה יכול לראות פאלאסים מג'עג'עים להם בכיף ב"דרכי עפר" שרוב בני ישראל היו מפחדים לנסוע בהם עם הג'יפים שלהם.

המכוניות מטופלות בצורה בסיסית ע"י מכונאים מקומיים שסביר להניח לא מצויידים במיכשור חדיש ומשוכלל.

בארץ לעומת זאת זה חרא של אוטו.

לעומת זאת, בארץ "מכונית אמריקאית" זה "ה" אוטו... אוטו של עשירים...

אני משער שזה שריד של הכיבוש האוטומני שהיה בארץ :roll:

השינאה למכוניות צרפתיות לעומת זאת הינה שריד מהתקופה הבריטית :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אמריקאיות "שריד לעותומני " ?

במאוזוליאום של אטאטורק באנקרה ,שאהב מכוניות אולי יותר מגברים, ראית שהיו לו אמריקאיות ?

אני ראיתי שם רק מרצדס.

האימפריה העותומנית היתה דבוקה לגרמניה.מכוניות,מטוסים,נשק,קטרים,כל הקידמה באה מגרמניה. באמת לא דוגמה טובה.

• תוכן חדש...