Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

אני לא יודע מי המשוגע שמוכר רכב כזה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אכן אוטו מאד מעניין ומרשים! אם אני לא טועה- במפגש שעבר (שישי שעבר) באה אחת כזאת אפורה או שחורה, נדהמתי לראות אותה, כי לא שמעתי בחיים על כזה אוטו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני לא יודע מי המשוגע שמוכר רכב כזה

אחד, שיש לו כמה...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש אחת כזו שחורה בישראל,

פוקדת אותנו מידי פעם, רכב מדהים!!!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אני לא מבין איך רכב משנת 1976 שעבר יותר מ 107K ק"מ חזר להראות "כמו חדש"?

ואם כך, איך אחרי כל כך הרבה השקעה יש לבחור לב למכור אוטו כזה? (שהרי המחיר לא נורא בשמים).

אני חוזר ומתבונן בפרטים הקטנים ברכב - פשוט לא להאמין ! :shock:

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

בהמשך לכותרת, רכב מושלם זה לא הסקורפיון אלא המונטה קרלו.

הסקורפיון היא הגרסה המנווונת (מנוע 1.8 מסורס בשל תקנות זיהום אויר) והמכוערת (פגושים פדרליים) שיוצרה עבור ידידינו שמעבר לאטלנטי.

מונטה קרלו, הגרסה האירופית המקורית, היא הדבר האמיתי.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

האוטו כ"כ יפה ומהמם! שמור בצורה ניפלאה, עוד לא ראיתי בארץ רכב שמור ברמה כזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

והיא אפילו לא תוכננה להיות לנצ'ייה..

למרות ששמה המלא של המכונית הוא בטא מונטה קרלו, התיכנון בוצע ע"י פיאט וניתן לפרוייקט שם - X1\8.

המטרה היתה ליצור מכונית זהה בקונספצייה ל X1\9 שפונה לפלח שוק גבוה יותר.

העיצוב נעשה ע"י פינינפארינה והיה שונה לחלוטין מהעיצוב של ה X1\9 שבוצע ע"י ברטונה.

יחידת ההינע נילקחה בשלמותה מהבטא, ומנוע ה 2.0 היו 120 כ"ס וביצועים מכובדים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...