Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שווה הרבה לדעתי

אבל יכול להיות אחלה של דקורציה בגינה

במידה וזה של פורד

צריך להיות לוגו שלהם

ובנוסף צריך להיות לך אותיות ומספרים

האות הרישונה מציינת שנים והמספר שאחרי זה מציין את השנה

c- 60

d- 70

וכן הלאה

כלומר C5 אומר 65

אני משער שזה מתחיל ב A 40 ו B 50 אבל בקשר לאלו אני לא בטוח וזה מצריך בירור אם זה מעניין אותך

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אשמח לקבל אותו לגינה שלי.

זה יכול להיות של כל מני רכבים ישנים אפילו טרקטורים.

ערך באמת שאין לו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בוא נאמר בעדינות שהשווי של ה"מציאה ההסטורית" הזאת הוא בדיוק הסכום שסוחר מתכות יהיה מוכן לתת לך בעבור משקלו בפלדה.

ולגבי עניין השמחה - מה זאת אומרת מי ישמח? יוסי ישמח!

איפה אתה רואה פה א'? :?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

[אני אשמח ויוסי ישמח] בגלל שטויות סתם להגיב?

אז אני מבין שדבר כזה לא שווה כלום וצריך לזרוק לפח?!?אז אני ישמור לקישוט לגינה :-)

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

יוסי,

המאוורר לא של ג'יפ. המרחק בין החורים, גדול מידי בשביל ג'יפ. מהיכן אתה יודע שזה של פורד? יש איזה שהוא סימן מזהה?

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ידיד של אמא תיכנן לעשות חנייה מבטון,בשביל זה היה צריך לחפור ולהוציא הרבה חול, ובניהם היה הלהב, ידיד אחר בחן את הלהב ואמר שזה של פורד כי פעם היה לו פורד, אני ישאל איזה פורד..

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם
[אני אשמח ויוסי ישמח] בגלל שטויות סתם להגיב?

אז אני מבין שדבר כזה לא שווה כלום וצריך לזרוק לפח?!?אז אני ישמור לקישוט לגינה :-)

עברית נכונה איננה "שטויות".

שטויות הן העובדות שאתה מסתמך עליהן, על סמך ידע של ידידים "מומחים" שהיה להם פעם פורד...

ואם אתה ירצה, אתה ישמור את הפחיות שלך ("מציאה היסטורית"!) לקישוט לגינה.

עודד

פורסם

עודד, לפני שאתה "מתנפל" מן הראוי שתדע שאתה מדבר על/עם בחור צעיר, לא יליד הארץ, אשר העברית התיקנית, לא מצויה בפיו. מה גם שלא ראיתיך מעיר לאנשים המנבלים את פיהם, כדרך קבע, כאן בפורום. בוא ונישאר בתחום אספנות הרכב.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...