Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך עזרה בכמה שאלות אבל לפני זה קצת רקע אני חייל משוחרר ואני זקוק לכסף לפרויקט מוטורי

אחר ברשותי חיפושית במצב מכני טוב אך היא לא הסטטית אני מעוניין לשפץ אותה ולימכור ובכך להרוויח כמה אלפים

אז אחרי הסיפור הנוגע ללב אני מעוניין שתענו לי על כמה שאלות

1)האם זה ישתלם לשפץ אותה וזה יהיה ריווחי

2)אם כן אז לאיזה רמה כך שההפרש בין ההוצא להכנסה יהיה הכי גדול

3)מי שיכול לנקוב בשמות של בעלי מקצוע ומיקומם בצפון לנושא?

פורסם

התייחסות בכחול:

שלום לכולם אני צריך עזרה בכמה שאלות אבל לפני זה קצת רקע אני חייל משוחרר ואני זקוק לכסף לפרויקט מוטורי

אחר ברשותי חיפושית במצב מכני טוב אך היא לא הסטטית אלא מי? הדינמית? אני מעוניין לשפץ אותה ולימכור ובכך להרוויח כמה אלפים

אז אחרי הסיפור הנוגע ללב אני מעוניין שתענו לי על כמה שאלות

1)האם זה ישתלם לשפץ אותה וזה יהיה ריווחי - לא

2)אם כן אז לאיזה רמה כך שההפרש בין ההוצא להכנסה יהיה הכי גדול - לקנות בזול, למכור ביוקר

3)מי שיכול לנקוב בשמות של בעלי מקצוע ומיקומם בצפון לנושא? אתה רוצה גם לשלם וגם להרויח?

עודד

פורסם

בקצרה,

אין מצב שבעולם שאתה משפץ את החיפושית שלך ולא משנה לאיזו רמה ואתה מוכר אותה ברווח, נקודה.

במצבה כיום נניח שהיא שווה 3000,

פחחות תעלה נניח 3000,

ריפוד עוד 3000,

וזה לא הסוף

נראה לך שתמכור אותה ביותר מ-9000 ???

רד מהרעיון.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שיפוץ רכב אספנות עושים מאהבה או שלא עושים בכלל!

תמיד יהיה ערך השיפוץ גבוה משווי הרכב, ככל שהשיפוץ יהיה יקר יותר הערך של הרכב יעלה

אבל תמיד ישאר נמוך מהמחיר ששילמת על השיפוץ-אני קורא לזה פרדוקס ערך השיפוץ!

נסה בבורסה, קנה בזול מכור ביוקר...אין קיצורי דרך יש מעידות!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...