Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום הפאסאט הראשונה MK1 נראית מעולה, זכרתי רכב מכוער יותר

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מצגת יפה מאד, רוב המכוניות - מדהימות, מה לומר - השמש שלהם לא יוקדת ולכן הצבע נראה תמיד מבריק.

מצא משה

פורסם

במסגרת עבודתי במרצדס, בעבר, הייתי בגרמניה כמה פעמים ושמתי לב לכך שגם המכוניות הישנות ניראות הרבה יותר טוב מהמכוניות הישנות במדינתינו. ולאלתי, הוסבר לי שישי משמעות עצומה למיקום שלנו כמדינה, על ההשפעה על הרכב. כדוגמא, המארח מהמפעל, דיבר על האבק/חול שנמצא אצליו בשפע באוויר, מה ששוחק מאד את הצבע וכן את העובדה שאנחנו נמצאים ליד ים, שגם האויר רווי מליחות, שגם היא לא מוסיפה בריאות לצבע/פלדה. כמובן שגם השמש היוקדת, רוב ימות השנה, יש משמעות רבה. שלא לדבר מה האבק עושה לפילטרים למיניהם...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

מצד שני, אם אתה לא גר לאורך מישור החוף, ולאור העובדה שלא בורכנו בגשמים מרובים - הסיכוי לחלודה שתתפתח תוך זמן קצר, כפי שקורה באירופה ובאיזורים רבים בארה"ב, קנדה וכו', הנו סיכוי נמוך.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

דיברתי על רכבים ישנים, כאשר המושג "לחלודה שתתפתח תוך זמן קצר" כבר לא רלוונטי.

רוב החלודות ברכבים המודרנים, מתפתחות כתוצאה משימוש במלח לפיזור השלג בכבישים. הדבר בא לידי ביטוי בדיוק באיזורים שדיברת עליהם, או מטיפול לא נכון אחרי פגיעות ברכב.

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
דיברתי על רכבים ישנים, כאשר המושג "לחלודה שתתפתח תוך זמן קצר" כבר לא רלוונטי.

רוב החלודות ברכבים המודרנים, מתפתחות כתוצאה משימוש במלח לפיזור השלג בכבישים. הדבר בא לידי ביטוי בדיוק באיזורים שדיברת עליהם, או מטיפול לא נכון אחרי פגיעות ברכב.

ולי יצא לראות רכבי אספנות בארץ עם צבע מקורי וללא חלודה. :oops: אכן - הצבע דהה והלבין - אך חלודה כמעט אין.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אתה צודק. יש מכוניות אשר טופלו כראוי, מבחינת יצרני הרכב ולכן לא החלידו. למשל, שטיפה נכונה, בלי דטרגנטים, שמירת חורי הניקוז למיניהם פתוחים, מריחת וקס בתדירות נכונה וכו' בדרך כלל, חלודה מופיעה בחבורים ליניהם, או ב"קצה" החלק האכול. הסיבה לכך הינה שהמים על מלחייהם (המים בארץ נחשבים למים קשים) וה"סבונים" למיניהם, לא נשטפים עד הסוף, אלא נשארים בין גומיות החלונות לפח, או בקצוות התחתונות של הדלתות/כנפים ושם מתחילה החלודה. שוב פעם, לא תמיד, לא בכל הארץ,אבל זו התופעה הכללית, לעומת רכבים במרכז אירופה.

• תוכן חדש...