Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שהכותרת שלי עומדת בתנאי הפורום, אבל לא יכולתי להתאפק...

יש לי מסעדת פועלים קטנה, והיום, בעודי עומד מאחורי הקופה, שמעתי שאגה מפחידה מבחוץ. הספקתי לראות מוסטנג נכנסת לשביל הגישה לעסק שצמוד אלי. אני, לא מבין גדול במוסטנגים (וגם לא ברכבי אספנות אחרים...), המשכתי לעבוד והספקתי לשכוח ממנה.

לאחר שסגרתי את המסעדה והתחלתי את ההכנות למחר, שמעתי לפתע שוב את אותה שאגה מפחידה. עכשיו כבר רצתי החוצה עם העובד שלי, בעודי צועק לו: "בוא, יש בחוץ מוסטנג שאתה חייב לראות". יצאנו החוצה, ובנימה מאוכזבת הפטיר העובד שלי אהה, היא חדשה...", אבל כשהתקרבנו, התבררה האמת המרטיטה. היא לא חדשה, היא רק נראית חדשה.

מוסטנג שלבי 1967, אם הבנתי את בעלי הרכב נכון, אז מדובר ב- GT500. הרכב נראה מדהים (!!!) מבפנים ומבחוץ. כמעט בכיתי...

כמה דברים שבעל הרכב סיפר, לפני שהוא המריא לדרכו:

הוא ייבא את הרכב בחלקים מארצות הברית, וחידש אותו לחלוטין ע"י בעלי מקצוע בארץ.

יש לרכב 440 כ"ס, ויהיו לו 175 כ"ס נוספים, בזכות מערכת הנייטרו שהרכבתה תושלם מיד בתום ההרצה.

לדבריו שווי הרכב כ- 150-160 אלף $.

באחד מעיתוני הרכב בחודש הבא תפורסם כתבה על הרכב.

שמתי לב שיש נטייה בפורום לגחך כמישהו טוען שהוא ראה בארץ GT500, אז אני מתנצל מראש, אני לא ממש מבין בזה, ומסתמך בעיקר על מה שראיתי ומה ששמעתי מהבעל הרכב. בכל מקרה, צירפתי תמונות, שאני מתנצל מראש על איכותן, הן צולמו במצלמת פלאפון די גרועה.

0318091631.jpg

0318091631a.jpg

0318091631b.jpg

פורסם

אם אני לא טועה דובר עליה לא מזמן

ונאמר שהיא רפליקה שלא נופלת מהמקורי הן ברמת הגימור והפרטים והן בעוצמת המנוע והביצועים

כך או כך הרכב מדהים

פורסם

אחד הרכבים היותר יפים שנבנו בארץ ללא ספק, הייתי כשהניעו אותה לראשונה מתוך איזה מוסך קטן וצנום :twisted:

אגב מקורית תעלה סביב ה200$K בארה"ב, לא רוצה לדעת מה יעשו העובדים במכס שיראו כזה דבר מגיע לארץ איזה מחירים יתעופפו באוויר.

אבי.

פורסם

אני מכיר את האוטו הזה.

ניתקלתי בו כמה פעמים

אחת הפעמים הייתה במיתחם אייס במיפגש האחרון שהיה שם. [צילמתי אותה ויש לי גם סירטון שלה שהיא נוסעת מהרגע שהניעו אותה]

אוטו ממש יפה.

וחוץ מזה את השלבי GT500 זה לא כזה נדיר בארץ!! יש לי המון תמונות של כמה מכוניות שיש בארץ ואני יודע וראיתי יותר.!

Only RWD

פורסם

הדגם הספציפי מבוסס על גרסת "אלינור" מ"עקיצה ב60 שניות"

לוקחים שלבי רגילה, נותנים אותה לפחח אלוף אלוף, וזה מה שיוצא

לא?

156386447_80c1590811.jpg

הוא היא והם יוצרים את האני

פורסם

בוקר טוב

איין בארץ שלבי קוברה מקורית,היא עולה המון כסף בארצות הברית,מה שכן יש כאן רפליקות יפות שלה ראיתי כמה כולל זו

לאחת יש אפילו מנוע שלה וחיזוקים ממש העתק מדוייק אך מקורית שרשומ ברשיונות כקוברה בארצנו עדיין איין :)

עופר בן צבי

פורסם

כמה שטויות

זה כבר נמאס

כל שרשור עם מוסטנג חייבים אנשים להגיב בלי לעשות בדיקות וזה משגע כבר

פתחו וויקפידיה תקראו על הדגם ואז תגיבו

אם אין לכם כח ללמוד אל תגיבו אתם סתם עושים מעצמכם צחוק

אין בארץ שלבי מקורית

מה שהבחור הביא זה מוסטנג פסטבק עם בודי קיט של אלינור (אפליקה )שהיא פשוט מדהימה

רפליקה בונים ממוסטנג פסטבק ולא משלבי כמו שנאמר כאן

חוץ מזה שזו הרפליקה היחידה בארץ של הדגם הזה נכון לעכשיו , יש אחת בבניה של חברכם ארז אבל זה לא נחשב עד שהיא תסתיים .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לא! האוטו שלי הכי יפה בארץ :-D בעצם גם של דודי...

וגם האלקמינו שלך...

יש המון רכבים הכי יפים בארץ.........

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בהחלט הרכב היפה ביותר בארץ כיום,אני חייב להתקל בו מתישהו,פשוט חלום חיי!!!

לא מזמן יצא לי לראות סרטון בן 4 חלקים שמתעד את הבניה של האלינור,פשוט להזיל ריר על המקלדת .

אני מאוהב.

ח חי חיפ חיפו חיפושית

פורסם
בהחלט הרכב היפה ביותר בארץ כיום,אני חייב להתקל בו מתישהו,פשוט חלום חיי!!!

לא מזמן יצא לי לראות סרטון בן 4 חלקים שמתעד את הבניה של האלינור,פשוט להזיל ריר על המקלדת .

אני מאוהב.

איך אתה יכול להגיד שזה הה\אוטו הכי יפה בארץ אם בכלל לא ראית אותו ?

אולי עשו לו פחחות של שקל וחצי וכל האוטו מלא גלים

אולי הצביעה שם לא ברמה גבוה וכל הלכה יצאה כמו תפוז

ואי אפשר לדעתי להכתיר שום רכב כרכב הכי יפה כיוון שיש לזה יותר מדי קריטריונים ומה שיפה בעינך לא חייב להיות יפה בעיניי

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
לא! האוטו שלי הכי יפה בארץ :-D בעצם גם של דודי...

וגם האלקמינו שלך...

יש המון רכבים הכי יפים בארץ.........

לא מאמינים בלי תמונות! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...