Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

בימים אילו מאושפז באיכילוב במצב קשה מאוד אדם נחמד מת"א ( שאת שמו לא אפרסם ) שזכה בשנת 1988 באלפא ספיידר ( הגרלת מפעל הפיס המפורסמת .. ).

הרכב יד ראשונה עם מונה ק"מ אמיתי - 17000 בלבד !!!!!!!!! ( שבע עשרה אלף )

הרכב בחניון תת קרקעי , אין שריטה על הצבע המקורי , הריפודים עדיין עם הניילונים , לא יאומן ...

כאילו יצא מסוכנות רכב לפני שבוע .

יש לו 3 ילדים מבוגרים ( אחד דתי חרדי בירושליים שתורתו אומנתו ושניים ירדו לפני הרבה שנים מהארץ וגרים בארה"ב ) ,

אני מאחל לו בריאות

השורה האחרונה, המיותרת, נמחקה על ידי מנהל הפורום

פורסם

שיהיה בריא הבחור,

אבל מה מטרת השרשור ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
שיהיה בריא הבחור,

אבל מה מטרת השרשור ?

היי ,

בימים אילו מאושפז באיכילוב במצב קשה מאוד אדם נחמד מת"א ( שאת שמו לא אפרסם ) שזכה בשנת 1988 באלפא ספיידר ( הגרלת מפעל הפיס המפורסמת .. ).

הרכב יד ראשונה עם מונה ק"מ אמיתי - 17000 בלבד !!!!!!!!! ( שבע עשרה אלף )

הרכב בחניון תת קרקעי , אין שריטה על הצבע המקורי , הריפודים עדיין עם הניילונים , לא יאומן ...

כאילו יצא מסוכנות רכב לפני שבוע .

יש לו 3 ילדים מבוגרים ( אחד דתי חרדי בירושליים שתורתו אומנתו ושניים ירדו לפני הרבה שנים מהארץ וגרים בארה"ב ) ,

אני מאחל לו בריאות.

המילים האחרונות נמחקו מהפוסט המקורי!

ראשית לא כל שרשור חייב שיהיה לו מטרה

שנית המטרה ליידע את חברי הפורום על מכונית מיוחדת ביותר במצב מיוחד ביותר שנקווה שלא תהיה אקטואלית בקרוב ובעליה המקורי יזכה להינות ממנה מחדש.

וכפי שכל המגיבים לפני, לא נותר אלא לאחל לבחור לצאת מבית החולים בריא ומאושר. לולא השרשור לא היית מאחל לו בריאות והנה שכרו של בעל השרשור מתמלא.

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מאחל בריאות והחלמה לחולה.

(חייב לציין שזה פוסט קצת מוזר, ומבחינה אישית לא הייתי רוצה לקרוא בעתיד על רכבים ש"מתפנים".)

פורסם
מאחל בריאות והחלמה לחולה.

(חייב לציין שזה פוסט קצת מוזר, ומבחינה אישית לא הייתי רוצה לקרוא בעתיד על רכבים ש"מתפנים".)

כולי הסכמה איתך.

טוב שיש מישהו שמציל את כבוד הפורום.

• תוכן חדש...