Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מחבר של אבי במתנה שברולט קאפריס סטיישן 1980, הרכב הושבת בגלל פאקונג ראש הוא עומד ככה בערך שש שנים כבר אני מניח שהמנוע כבר רקוב ואין מה לעשות איתו...(חוץ מזה האוטו במצב מצוין לגילו הוא עבר לפני ההשבתה ריפודים בכל האוטו בסכום נכבד)

השאלה שלי אם יש מישהו בפורום שיש לו מנוע כזה למכירה או רכב כזה לפירוק או בכללי כמה בערך יעלה לי לייבאות מנוע מארה"ב ואם זה אפשרי??

העבודה זה סכום זניח זה לא נחשב כבעיה...

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם

תתחדש.

לא הייתי חורץ דין כלפי המנוע, כל כך מהר. אני בטוח שתקבל עצות מקצועיות בקרוב, כיצד לבדוק אם המנוע שווה תיקון, או לא.

הכי חשוב זה לשחרר אותו, במידה והוא אינו מסתובב, לא לנסות להניע, אלא לשחרר ידנית, אם אפשר....אתם ראש, ניתן לקנות או לייצר, כך שאם רק זאת הבעיה, אני בטוח שהרכב יסע במהרה. רק לא סיפרת לנו האם ניירת הרכב הופקדה, או לא.....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תודה על התשובה המהירה דבר ראשון בקשר לניירת היא לא הופקדה היא רשומה על שמו והיא נמצאת וזה גם עוד שאלה שרציתי לשאול מה הפרוצדורה להחזיר אותו לכביש לפני האספנות ואם באמת עדיף לי לחכות?

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם

תמתין שנתיים או בעצם שנה ותוציא רישיון אספנות ותבצע העברת בעלות.

בינתיים תשקיע ותגיע למצב נסיעה יש לך מספיק זמן .

אין ספק שאין כמו אמריקאיות.

בהצלחה.

ובקשר למנוע, יכול להיות רק בעית ראש מנוע וזהו .

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

אם הוא שילם את האגרות, כל פעם, מצבך טוב. אם הוא לא שילם, אתה צריך לשלם את כל האגרות הנצברות, להכין את הרכב היטב, לבדיקה של מכון התקנים ולגשת ל"טסט".... כל זה, אחרי שתיקנת את הדרוש תיקון. אבל אם תמתין שנה אחת, הרכב יהפוך ל "אפשרי לאספנות", כלומר, תוכל להפוך אותו לסטסוס אספנות, מבלי לשלם את האגרות הניצברות. אבל עד אז, לא תוכל להעבירו על שמך, מאחר וניתן להעביר רכב בסטטוס רגיל, רק עם רישוי בתוקף.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

איזה מנוע יש בקפריס 5 ליטר או 5.7 ליטר?

אם זה רק אטם ראש יכול להיות שהמצב לא רע.

אם יותר מאטם ראש כלומר שיפוץ כללי מדובר בשיפוץ יקר של 10עד 20 ש"ח.

שלמה דן גדרון

פורסם
איזה מנוע יש בקפריס 5 ליטר או 5.7 ליטר?

אם זה רק אטם ראש יכול להיות שהמצב לא רע.

אם יותר מאטם ראש כלומר שיפוץ כללי מדובר בשיפוץ יקר של 10עד 20 ש"ח.

גדרון יקר לי 20 שח אולי 20000שח?

פורסם

מדובר בשיפוץ יקר של 10עד 20 ש"ח.

אני תמיד אומר שלהחזיק אמריקאית זה סיפור יקר, מדובר בעשרות שקלים בשנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני תמיד אומר שלהחזיק אמריקאית זה סיפור יקר, מדובר בעשרות שקלים בשנה.

עשרות שקלים בשעה אולי. :-o

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש וו גרירה אורגינלי :-) כרגע יש שם מנוע 305 אם אני לא טועה זה החמש ליטר שמונה צילינדרים

• תוכן חדש...