Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף (מטעמי חיסכון כמובן) ליבא את הרכב בשיטת RO-RO

גם ככה כולו חלוד ואני הולך לעשות פחחות מהתחלה עד הסוף. לא דואג מנזקים/לחות/מים/מלח..

האם מסלולי האוניות מגיעות רק עד חיפה (ככה שמעתי) או גם לאשדוד ??

ועל הדרך, אם למישהו יש שם של חברה שעושה את זה במחירים טובים, תרשמו לי בבקשה.

תודה

פורסם

ראשית שיהיה לך בהצלחה.

אני מיבא בימים אלו מוסטנג מניו ג'רסי לאשדוד.

בדקתי וקבלתי הצעות מחיר מ 23 חברות (אני לא צוחק).

אף אחת מהן לא עושה RORO לאשדוד וכל אחת מסבותיה שלה (אני חושב שבגלל הגאות בתחום ההובלות, הנובעת מעודף ביקוש להובלות רכבים מארה"ב לישראל, הם פשוט מעדיפים להמנע מלתת את השירות הזה).

שים לב שלרכב שלא נוסע בכוחות עצמו (not running), אין סיכוי לעשות RORO לישראל. אין אף אחד שיהיה מוכן לדחוף את הרכב ממקום איכסונו בנמל לתוך בטן האוניה (ובדרך כלל עד לסיפון התחתון) וחזרה מבטון האוניה לנמל אשדוד/חיפה.

בכל אופן, אני לא יכול להמליץ על איכות, היות וטרם קבלתי את הרכב, אולם לגבי המחיר, אני מוביל מג'רסי והצלחתי להגיע ל 1,700$ עם חברת מנטפילד (דבר עם רחלי בטל 03/7959595 או במייל [email protected])

במידה ולא מצליח לך שיטת RORO, עלייך "לדרוש" (להבדיל מלבקש...), להוביל בשיטת קונסילידציה, אחרת המחיר קופץ בהרבה מאוד...

בכל אופן, שיהיה בהצלחה ואתה מוזמן לפנות עם כל שאלה,

אלירן

0544508700

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

נכון ללפני 3 שנים יש רו רו, ורק לאשדוד.

2 חברות עושות את זה: acl שמיוצגת בארץ ע"י מנו ספנות, המחיר היה משהו כמו 1200 דולר. החברה השניה היא k line מחיר 1100 דולר. בהבדל מקונטיינר זה כולל הכל חוץ מניירת

אני מציע בחום שתצלצל ישירות לחברות עצמן ותתעקש לקבל הצעת מחיר. הם ינסו לשלוח אותך לנציג, אבל למיטב זכרוני המחיר שונה משמעותית...אם זכור לי נכון, מk line היה אפשר להזמין ישירות (דבר נדיר בספנות) דרך הנציג הניו יורקי שלהם שהתקשרתי אליו וממנו קיבלתי את הצעת המחיר. פשוט תכנס לאתר שלהם ודבר עם החברה עצמה או סוכנים מקומיים בניו יורק.

אין קשר למלח או לים, רו רו זה חניון צף, הרכבים סגורים. מה שכן, הם נדפקים לפעמים בהסעה פנימה והחוצה, ככה גם קרה לי. ונכון, הרכב צריך להיות תקין להתנעה ונסיעה.

אם יש עוד שאלות, בשמחה

לילה טוב

איתן

פורסם

הרכב שלי לא במצב נסיעה, מה גם שאין רצפה במקום שצריך להיות כסא של הנהג

אין סיכוי שעם תוספת קטנה יסכימו להעלות אותו בשיטת RO-RO ?

היום זו תקופת מיתון ואני מאמין שלא יפספסו עסקה כל כך בקלות...

אולי אני טועה

בקיצור, לרדת מזה סופית ?

פורסם

מה אתה מצפה שהסוורים יעשו ? ידחפו אותו עם הידיים ?

או שהרכב נכנס בנסיעה, או שהוא בתוך מכולה שעגורן מרים, או שזה כבר חתיכות מתכת שנשפכות ממשפך גדול ישר לבטן האוניה :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למיטב זכרוני אם הרכב לא מניע אתה אמור לשלם קנס מסוים אבל הם לא משאירים אותו על הרציף...בקיצור, תתקשר ותברר. לדעתי זה אפשרי

פורסם
למיטב זכרוני אם הרכב לא מניע אתה אמור לשלם קנס מסוים אבל הם לא משאירים אותו על הרציף...בקיצור, תתקשר ותברר. לדעתי זה אפשרי

יפה, בדקתי את הנושא, וזה הולך ככה:

אם המשלוח מוגדר בתוך מכולה, אתה מעמיס את הרכב מחוץ לנמל, בדרך כלל במגרש של החברה שאיתה התקשרת ואז הם מעבירים את המכולה לנמל.

אולם ב RORO, אתה מביא את הרכב בנסיעה עד לאזור חניה של הרכבים המיועדים להעמסה. התשלום לחברת ההובלה מתבצע מראש. אולם, אם הרכב איננו פועל, הם יראו וידעו את זה. כל זאת, להבדיל, ממצב בו אתה מביא את הרכב בנסיעה לחניה וכעבור מספר ימים, כשצריך להעמיסו בתוך האוניה ואתה כבר לא באזור, הוא לא נדלק מסיבות כלשהן. במצב כזה יש לך קנס של 170$ (באחת החברות שנתנו לי את המידע).

מחיר זה בהחלט שווה, אם סיכמתם על RORO, אולם, שים לב שלא יאפשרו לך להביאו למגרש החניה בדחיפה....

אלירן

פורסם

מממ....

לפני כמה שנים (לא הרבה מידי), שלחתי במכולה רכב אספנות לשיפוץ בחו"ל.

הרכב הניע, ואף נסע מעט, ובשום פנים ואופן לא היתה אפשרות לעשות לו RORO.

לכן הוא אופסן במכולה, ונשלח אחר כבוד לחו"ל.

בדרך חזרה מחו"ל, עמדו בפניי מספר אפשרויות: מכולה, RORO, או להכניס אותו בעצמי לבטן האוניה.

כמובן שבחרתי באפשרות האחרונה, מה גם שזה חייב אותי לשוט באוניה יחד עם המכונית ארצה, שזאת חוויה בפני עצמה.

לאחר שהחניתי את המכונית בבטן האוניה, היא נקשרה ע"י שרשראות משילדת המכונית לאוניה, והכל בפיקוח שלי, למניעת נזק כלשהו למכונית. לאחר שהמכונית נקשרה, אפשר היה לבוא ולבקר אותה במהלך השייט.

היות ויש למכונית מספר רישוי ישראלי, היציאה מהאוניה, המעבר במכס והיציאה מהנמל היו מהירים.

וכן, אז זה היה אך ורק בחיפה.

בהצלחה!!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אכן, המממ מעניין...

אתה מתכוון למעבורת? מאיפה לאיפה? למיטב זכרוני יש רק מאירופה לארץ וגם זה עם חניית ביניים והחלפת אוניה. אני טועה? איזה קוים יש? מה העלויות של זה מול רורו ומכולה?

פורסם
סליחה על הבורות,מה זה משנה הובלה במכולה או בRO-RO? היש הבדלים במחירים?

אכן מעט בורות, אך נסלח לך :-P:-P

הובלה במכולה פרטית (20 פיט), תהיה בין 2,400$ עד ל 3,200$ (תלוי בעשרות גורמים).

הובלה בקונסילידציה (40 פיט), תהיה בין 1,700$ ל 2,100$ (אותו כנ"ל).

הובלה ב RORO הזולה ביותר שקבלתי מתחילה ב 200$ והיקרה ביותר שקבלתי 600$

הבעיה עם ה RORO שלדעתי לא עושים זאת בימים אלו, בשל עודף ביקוש להובלות מארה"ב לישראל (מצב המטבע האמרקאי וכן הלאה...).

אלירן

פורסם

איך מביאים רכב אמריקאי רחב במכולה?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
איך מביאים רכב אמריקאי רחב במכולה?

אין שום בעיה.

המכולה הקטנה (20 פיט), היא בעלת רוחב חיצוני של 2.37 מ"ר ורוחב פנימי של 2.3 מ"ר.

אין כמעט רכבים שמגיעים לרוחב כזה. גיפ האמר למשל הוא ברחוב של 1.897 לדגם הקטן ו - 2.06 לדגם הגדול ביותר....

אלירן

• תוכן חדש...