Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע, ה"רינג" הוא אחת הפנינות המוטוריות של אירופה. בימים שהמסלול פתוח לציבור(כשאין שם אימונים, מירוצים או ימי מבחן של יצרני רכב) אתה מגיע עם גלגליך, משלם פר הקפה, משתדל להיות הכי מהיר שאתה יכול - ולסיים את העניין בשלום.

מדוע בשלום? מאחר והרינג הוא מסלול טוטאלי, לטוב ולרע.

הנה סרטון חובבים שצולם שם בתחילת שנות השבעים, כאשר לרבות מהמכוניות עוד היה מנוע אחורי...:twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=FQa2wxJ1AHg&feature=channel_page

וזה קרה רק בפניה אחת מתוך ה-76 שיש שם. צפיה מהנה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שימו לב שלרכבים שנסעו שם, חיפושיות, סימקות ושאר ירקות שלקחו את הפנייה בשישים קמ"ש...

מה הולך שם היום, כשלכולם יש ה ר ב ה יותר כוח ? :roll:

לפני כחודש הגעתי לגרמניה ותכננתי לבלות ברינג את הסופ"ש, אבל לאחר בירור הסתבר שבעונה הזו המסלול סגור.

למישהו יש פרטים על מתי זה זמן טוב להגיע?

פורסם

סרטון מדהים!

לראות מה קורה לרכב מיושן אחרי ניסיון תיקון טעות .

אבל אפשר לראות בבירור שלמכוניות מסוימות כבר אז היתה יכולת דנמית מרשימה - פורשה , ב.מ.וו - אם אני זוכר נכון אלו היחידות שלא מיהרו להתהפך אחרי ניסיון תיקון של הנהג

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
סרטון מדהים!

לראות מה קורה לרכב מיושן אחרי ניסיון תיקון טעות .

אבל אפשר לראות בבירור שלמכוניות מסוימות כבר אז היתה יכולת דנמית מרשימה - פורשה , ב.מ.וו - אם אני זוכר נכון אלו היחידות שלא מיהרו להתהפך אחרי ניסיון תיקון של הנהג

מבעלות המנוע האחורי, גם ה-NSU נחשבות לבעלות יכולת גבוהה, כל עוד אתה יודע מה אתה עושה. דגמי TT ו-TTS כיכבו במירוצי ראלי וסאלון בשנות הששים בהצלחה לא מבוטלת.

החיפושית, לעומת זאת, סבלה ממנהגי כביש ירודים כבר מיומה הראשון.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
שימו לב שלרכבים שנסעו שם, חיפושיות, סימקות ושאר ירקות שלקחו את הפנייה בשישים קמ"ש...

מה הולך שם היום, כשלכולם יש ה ר ב ה יותר כוח ? :roll:

לפני כחודש הגעתי לגרמניה ותכננתי לבלות ברינג את הסופ"ש, אבל לאחר בירור הסתבר שבעונה הזו המסלול סגור.

למישהו יש פרטים על מתי זה זמן טוב להגיע?

המסלול כבר פתוח, כתלות בתנאי מזג האויר.

בקישור הנ"ל יש פירוט של מה יש מתי במסלול. איפה שכתוב touristenfahrten זה זמנים שהציבור יכול לנסוע.

http://www.nuerburgring.de/index.php?id=286

בקרוב אני מתכוון לבקר שם עם הענתיקה שלי - פורשה 944 מודל 84 - נראה איך היא.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

גדול!!

במיוחד אהבתי את הבחור שעף מהחיפושית....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ענק,

ראיתם איך סדרה 02 של BMW כיכבה פה בגדול.

לא משנה מה, המכונית לא התהפכה........:-)

לתקופתה, זו הייתה כנראה המכונית.

(לא אני לא משוחד, כי רק הייתה לי כזו ..........:biglaugh: )

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...