Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מכאן תבוא הישועה ( התשובות ) החבר'ה מהפורום הטכני עושה רושם בקיאים במכוניות שנת 2000 ומעלה

1) בדקות הראשונות של הנסיעה , אני מניח עד ששמן הגיר מתחמם, גיר אוטומטי 4 הילוכים חשמלי , בהחלפה מהילוך ראשון לשני האוטו עולה בטורים כאילו נמצא לשניה שניים בניוטרל. התופעה נעלמת לאחר מספר דקות של נסיעה.

מה הסיבה לתקלה

2) מד סיבובי מנוע - רוצהעובד , רוצה לא עובד. מניח שאיזה מגע רופף. כיוונים לחיפוש?

3) הצופצ'יק שלהקומקום (המתז לחלון האחורי) נעלם . איך אני מצליח לדוג את הצינור המוביל אליו מים כדי לחברו למתז החדש.

בתודה

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישראל שלום.

קדם כל אני רוצה לברך אותך, שאתה מקדים את זמנך.

אצלנו מכוניות חדשות "מהנילון" בהם אנחנו בתת קטגוריה "רכבי אספנות" של הפורום הזה, הם משנת 1978

כך כשאתה מדבר איתנו על חשמל בגיר :lol: זה לא מציאותי בשבילנו.

אתה טס בזמן עם מכונית עתידית מאוד נדירה.

חשמל אצלנו מגיע עדיין באבקה.

נענה לך בשמחה בעוד כ-22 שנה בערך:wink:

בהצלחה.

נ.ב.

אולי באמת תתיעץ עם פורום הטכני.

סקטור הגה מכני, חרא של הגה.:evil::evil::evil:

ההמר הזועם :twisted:

פורסם

ישראל שלום וברוך הבא לפורום.

בטוחני שבפורום הטכני מקשיבים גם לצרותיהם של בעלי מכוניות מתחת לשנת 2000, כמו הח"מ שמתגלגל על מודל 92.

קצת סבלנות וסובלנות ותקבל שם תשובות.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ישראל שלום וברוך הבא לפורום.

בטוחני שבפורום הטכני מקשיבים גם לצרותיהם של בעלי מכוניות מתחת לשנת 2000, כמו הח"מ שמתגלגל על מודל 92.

קצת סבלנות וסובלנות ותקבל שם תשובות.

בהצלחה

בהקדמה כתבתי שאולי אמצא כאן את התשובות לאחר שבפורום הטכני קיבלתי תשובה אחת לאחר 4 ימים ששאלה אותי אם ומתי החלפתי שמן.

אז נראה לי שאני אמתין עשרים שנה ואז תתאים המכונית לפורום. כן.. היא תחזיק מעמד עד אז, לא בטוח שאני.:shock:

בתודה

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה שלום,

וברוך הבא.

אתה כעת בעיצומה של בירוקרטיה(נופל בין הכיסאות) של חסרי ידע,

אצל התלמידים הטובים ביותר של המורה לבירוקרטיה הטוב בעולם (המדינה הזו),

שכאשר אף אחד לא יודע את התשובה, מפילים את זה על משהו אחר. או בחזרה אליך.

סבא בסבבא עתיר קרבות בירוקרטי שכמוך, לא יודע מה קורא פה.....?

אבל אל תוותר, אתה עד צעיר תדאג שתמיד תהיה בראש שרשרת המזון (בראש הפורום)וכך בסוף יענו לך.

רק צריך, שהאדם הנכון, יהיה, במקום הנכון, ברגע הנכון, (וזה רורא רק בתפילה:wink:).

או שתשאל בחברה בטוח הם יודעים.

למכוניות כמו שלנו אין איפה לשאול, אז אנחנו שואלים כאן.

אל ייאוש, הרי כולנו כבר יודעים מה יש לך מה לעשות כבר בעוד 20 שנה, דבר ראשון להיכנס לפורום.

ישה,תנסה בקישור הבא יש שם פורום לרנו http://www.autocar.co.il/aforums/f155.php

אבל אתה מבטיח לחזור ולספר לנו את הפתרון למכוניות העתידיות שלנו.

ב ה צ ל ח ה !!!

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

• תוכן חדש...