Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הגשתי בקשה לקבלת רישיון יבוא לרכב אספנות אם אני זוכר נכון לפני כחודש וחצי בערך .

עד היום לא קיבלתי בדואר את הרשיון . הבנתי שהתהליך אמור לקחת שלושה שבועות . אם כך מדוע כבר חודש וחצי אני לא מקבל את הרשיון ?

יש אם מי לדבר בנושא? ניסיתי לחפש בנושאים קודמים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אלה בעיקר ביקורת על אופן ההיתנהלות של משרד התחבורה.

הרכב שלי כבר הגיעה לארץ וכרגע הוא מאוחסן בנמל חיפה .

וכמובן שכל יום אחסנה עולה כסף. בנוסף אני יודע שיש עוד לפחות שני רכבים שתקועים כמוני באותה סיטואציה.

מישהו יכול לכוון אותי למשרד שצריך להפוך בו את השולחן?

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הבנתי שהתהליך אמור לקחת שלושה שבועות . אם כך מדוע כבר חודש וחצי אני לא מקבל את הרשיון ?

מישהו יכול לכוון אותי למשרד שצריך להפוך בו את השולחן?

כיום ישנו "עומס" על המערכת והתהליך יקח לפחות חודשיים.(זה בדיוק למה אתה אמור לקבל את הרשיון לפני שליחת הרכב לארץ)

באתר משרד התחבורה ישנו מס' טלפון ושעות שבו הם עונים.

אין קבלת קהל כך שלא תצליח להגיע לאף שולחן בשביל להפוך אותו.

אולי תנסה את השולחן של השומר בכניסה :lol:

פורסם

על כך שנאמר... "צרת רבים...."

גם אני הגשתי את הבקשה לפני כחודש וחצי בדיוק ולא קבלתי עדיין דבר.

אני מתקשר אליהם בכל יום אי זוגי של אמצע השבוע (א', ג, ה',) בין השעות 13:00 ל 15:00 שהן השעות ל"מענה טלפוני לקהל", אולם אין תשובה (03/5657151 או 03/5657117). הטלפון תפוס מרבית הזמן וביתר הזמן לא עונים.

נסיתי להגיע אליהם לרח' המלאכה בת"א, כדי "להפוך שולחן" (טוב, אולי לא להפוך אבל בהחלט התכוונתי להסתכל עליהם במבט קשוח....:twisted:), אולם בכניסה לבניין יושבים שני שומרים (בחור ובחורה), חמושים ומאחורי זכוכית ולא מאפשרים כניסה למשרד.... :?:?

אין לי המלצה חד משמעית. אשמח אם משהו יוכל לשתף אותנו ברעיונות לקידום העניין.....

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

speedsecret ואלירן,

שלחתי לשניכם בהו"פ מס' טלפון נוסף (לא לסימה או אתי) למחלקת יבוא רכב, תנסו להתקשר בימים ובשעות של המענה הטלפוני לקהל,

תפעילו את כל הקסם האישי שלכם וכושר השכנוע בכדי שאותה פקידה תעזור לכם.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
על כך שנאמר... "צרת רבים...."

גם אני הגשתי את הבקשה לפני כחודש וחצי בדיוק ולא קבלתי עדיין דבר.

אני מתקשר אליהם בכל יום אי זוגי של אמצע השבוע (א', ג, ה',) בין השעות 13:00 ל 15:00 שהן השעות ל"מענה טלפוני לקהל", אולם אין תשובה (03/5657151 או 03/5657117). הטלפון תפוס מרבית הזמן וביתר הזמן לא עונים.

נסיתי להגיע אליהם לרח' המלאכה בת"א, כדי "להפוך שולחן" (טוב, אולי לא להפוך אבל בהחלט התכוונתי להסתכל עליהם במבט קשוח....:twisted:), אולם בכניסה לבניין יושבים שני שומרים (בחור ובחורה), חמושים ומאחורי זכוכית ולא מאפשרים כניסה למשרד.... :?:?

אין לי המלצה חד משמעית. אשמח אם משהו יוכל לשתף אותנו ברעיונות לקידום העניין.....

אלירן

יושבים שם שני שומרים שאף אחד לא יעלה ויראה אותם יושבים ומגרדים את הביצ....:evil:

עומס אלק!!

הסתובבתי שם בשביל דברים אחרים ותאמינו לי במשרדים האלה לא עושים כלום ושלא נדבר על זה שאף פעם לא עונים בטלפונים:evil:

פורסם
יושבים שם שני שומרים שאף אחד לא יעלה ויראה אותם יושבים ומגרדים את הביצ....:evil:

עומס אלק!!

הסתובבתי שם בשביל דברים אחרים ותאמינו לי במשרדים האלה לא עושים כלום ושלא נדבר על זה שאף פעם לא עונים בטלפונים:evil:

בדרך כלל זה נכון לגבי כל משרדי הממשלה, אבל במחלקה לייבוא רכב בתל-אביב באמת יש עומס!

לפני כחצי שנה שלחתי בפקס מספר שאלות לסימה / אתי ריטן , כי בטלפון לא עונים אף פעם.

בשיחות עם אנשים מתחום הרכב, צחקו עלי שאני תמים "שולח בפקס , מי יענה".

לאחר כחודש, אחרי השעה שש בערב, כן שש בערב, אני מקבל צלצול בטלפון הסלולרי, בצד השני לא להאמין, סימה ממשרד התחבורה.

שש בערב רבק!

אמרה לי ששלחתי מס' שאלות בפקס ורק עכשיו הגיעה לפקס ששלחתי, דברנו בטלפון לגבי אותן שאלות וגם קבלתי תשובות.

שאלתי את סימה מה היא עושה בשעה כזו מאוחרת בעבודה? היא אמרה "זה עוד מוקדם, יש המון בקשות לייבוא רכב וצריך להתיחס ולענות לכולם".

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

חברים

תודה רבה על התגובות

היום הגיע אלי מכתב ממשרד הרישוי ובו מפורט שאני צריך להמציא להם אישור שהרכב הוא אכן ממודל 79

העיניין טופל היום ואני מקווה שבאמת בקרוב אני יוכל לקבל את הרשיון .

כנראה שבאמת נדרשת הרבה סבלנות

תודה

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...