Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'יפ להתחלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש ג'יפ ראשון אצלנו במשפחה

השקעה עד 20K

ישנה התלבטות בין הפרוזה של דייהטסו או ויטרה של סוזוקי

אשמח לתגובות או לייעוץ לג'יפ אחר

מאור

פורסם

או סמוראי, או ויטארה.

לויטארה יש יכולות שטח פחות טובות מסמוראי, אבל אמור להספיק כהתחלה של אדם נורמלי.

(אלא אם אתה אהבל כמוני, אז קח מראש סמוראי).

הסמוראי זה פשוט שד בשטח, לא יאומן איזה הצגות הוא עושה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הכל תלוי כמה כסף יש בידך, לפי דעתי להביא ג'יפ ב20 אלף זה מעט מדי... אלה אם כן יש לך ידע טכני או כסף ליישור קו וטיפולים במוסך..., רכב שטח זה יותר הוצאות מפריבט גם סמוראי (כל זה בהנחה שאתה מטייל בשטח) ולכן אני ממליץ לחסוך עוד קצת ואז לרכוש - וכן הסמוראי הוא גם הפיבוריט שלי :)

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

אני עצמי הייתי לוקח סמוראי, אבל שוב, הכל תלוי כמה אתה רוצה להכנס ל"שטח", או שאתה בקטע של טיולי שבת סבבה כאלו ואז גם הויטארה מספיקה.

מה שאני לא מסכים, שרכב שטח עולה יותר לאחזקה, אם מתחזקים את הרכב בתחזוקה שוטפת נכונה ולא חוסכים בעלויות, אם נוהגים כמו בני אדם (כלומר, בזהירות), אז אין שום בעיה.

פורסם

תראה, אין לי מושג לגבי היכולות שטח שלו, אבל אני יודע שהרכב לא כ"כ נפוץ.

כשאתה קונה רכב שטח, ביחוד אם ישן, עדיף שיהיה נפוץ, ע"מ שיהיה ניתן להשיג חלקי חילוף בקלות ובמחירים נוחים.

פורסם

שאלת מיליון הדולר.

לדעתי את הפרוזה אתה יכול להוריד מהרשימה. רכב פרווה, לא מצטיין בכלום ועם אפס שיפורים ושדרוגים זמינים.

סמוראי מול ויטארה? הויטארה היא הרבה יותר רכב פרטי מאשר הסמוראי. אם אתה מתכוון להשתמש ברכב הזה כרכב יום-יומי - לך על ויטארה. הסמוראי איטי, לא נוח, רועש ובקיצור לא קל לחיות איתו כרכב יום-יומי. הויטארה הרבה יותר טובה בהכל מהבחינה הזאת, למעט אולי תצרוכת הדלק שעדיפה בסמוראי (וגם זה אולי רציני. מחוץ לעיר הם ישיגו תוצאות דומות אם לא עדיפות לויטארה).

בשטח? הסמוראי עדיף.

מצד שני, יש מעט מאוד מכשולים שיעצרו ויטארה משופרת. עם צמיגי שטח מלא גדולים, נעילה אחורית ונהיגה טובה אתה עובר כמעט כל מכשול שפוי שקיים בגבולות המדינה.

נ.ב - אור, אני לא מסכים איתך. רכב שטח יהיה תמיד יקר יותר לאחזקה מרכב פרטי מקביל, במיוחד אם מטיילים בשטח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למרות הבדלי הנוחות יש עדיפות ברורה לסמוראי,

ויטארה ב 20K רוב הסיכוים תהיה שחוטה מכל הכיוונים וממש לא מומלצת (בלי הגה כוח, קרברטור , איטית למדי)

ולכן ב 20K אתה יכול לקנות סמוראי במצב לא רע בכלל והיתרון הגדול הוא האחזקה הפשוטה והיכולת של הרכב הזה לשרוד בכל מצב

בברכה,

ישראל

(בעל ויטרה שנת 90 שעברה את כל המכשולים אבל השאירה חור בכיס :-))

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אלירן, אני מחזיק את הג'ימני, מצטער לאמר לך שבהשוואה לכל סופר מיני אחרת, אני לא משלם אפילו לא שקל אחד יותר, בשום צורה שלא תסתכל, אפילו פחות אולי.

אם מסתכלים על רכבים ישנים, כל עוד תדע מה האוטו עובר או לא עובר, ולא תשבור, אתה לא תשלם שום דבר מעבר לטיפולים שוטפים ובלאי, גם אם כן, אני אישית חושב שזה זניח ושווה כל אגורה אל מול הטרפיה.

פורסם

אני מוכן להתווכח איתך בנושא, אבל לא מתאים לי להרוס לבחור את השרשור שעוסק בכלל במשהו אחר.

אגב, זה שרכב שטח שווה כל אגורה כל עוד מטיילים בו - אין לי ספק. סופר עד הימים עד שיחזרו האגורות לכיסי :bigcry:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• אחראי פורום
פורסם

אור, הרכב שלך חדש לגמרי וגם ידוע כעמיד ואמין, עוד לא התחלת לסבול מתקלות של רכב שטח משומש.

דוגמאות מדגמיות שקופצות לי לראש - ערגול קפיצי עלים (פעמיים בסמוראי שהיה לי), לוקרים תקועים או תקולים,

תיקון תיבת העברה ועוד.

תוסיף לזה בלאי סטנדרטי של רכב ישן.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שלום לכולם

מהנסיון שלי עם גיפ בסדר גודל הזה אחד השילובים הטובים של רכב שטח מצוין והתנהגות של פריבט זה הדיהטסו פרוזה

לגבי זמינות החלקים המנוע של הפרוזה זה מנוע של אפלאוז רכב מאוד נפוץ בארצנו.

ולא חסר חלקים בארץ

רכב אמין ,חסכוני,נוח ונעים גם בכביש,מזגן ,הגה כח ועוד"פינוקים"

מומלץ מחום

פורסם
אור, הרכב שלך חדש לגמרי וגם ידוע כעמיד ואמין, עוד לא התחלת לסבול מתקלות של רכב שטח משומש.

דוגמאות מדגמיות שקופצות לי לראש - ערגול קפיצי עלים (פעמיים בסמוראי שהיה לי), לוקרים תקועים או תקולים,

תיקון תיבת העברה ועוד.

תוסיף לזה בלאי סטנדרטי של רכב ישן.

איתי.

מזה עירגול קפיצי עלים? איך זה משפיע על האוטו? חובה להחליף את הקפיצי עלים?

בסמוראים חדשים יותר כבר אין קפיצי עלים לא?

• תוכן חדש...