Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסקונה 83

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לחבר של אבא שלי (שהוא מכונאי) יש אופל אסקונה שנת 1983, האוטו במצב מצויין ונוסע יום יום, דגם קופה עם מנוע 1300 וקרוב ל 250,000 ק"מ, הוא מעוניין למכור את זה ולקנות משהו יותר גדול (המשפחה שלו גדלה :-) ).

צירפתי כמה תמונות של האוטו.

האם יש איזה מחיר שהייתם ממליצים בשביל למכור?

24-01-09_1504.jpg

24-01-09_1505.jpg

24-01-09_1506.jpg

24-01-09_1507.jpg

24-01-09_1508.jpg

פורסם

מאיפה כל הדברים המדהימים האלה צצים.

לפני כחצי שנה יצר איתי קשר אדם מאוד נחמד מצפון ת"א שבבעלותו אסקונה כזו. הרכב בצבע בז' של שנות השמונים, בניגוד לרכב שמוצג פה הרכב שלו מקורי בצורה מדהימה ובלי טיפת חלודה (הרכב היה של זקן ייקה).

היו כמה שטויות לסדר באוטו (אין גז במזגן, חור באגזוז וכו') והוא דרש רק 6K ש"ח, חבל שלא היה לי מקום לאחסן את האוטו החמוד הזה.

לפי דעתי שיתחיל מאזור ה-10K ש"ח וירד בהתאם לכמות הטלפונים/עניין של הקונים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מאיפה כל הדברים המדהימים האלה צצים.

לפני כחצי שנה יצר איתי קשר אדם מאוד נחמד מצפון ת"א שבבעלותו אסקונה כזו. הרכב בצבע בז' של שנות השמונים, בניגוד לרכב שמוצג פה הרכב שלו מקורי בצורה מדהימה ובלי טיפת חלודה (הרכב היה של זקן ייקה).

היו כמה שטויות לסדר באוטו (אין גז במזגן, חור באגזוז וכו') והוא דרש רק 6K ש"ח, חבל שלא היה לי מקום לאחסן את האוטו החמוד הזה.

לפי דעתי שיתחיל מאזור ה-10K ש"ח וירד בהתאם לכמות הטלפונים/עניין של הקונים.

לדבריו יש לו הערכת שמאי שאמר שהאוטו שווה 16000 שח אז נראה לך שהוא יתחיל מ10000 ועוד ירד.האופל קדט שיש למכירה ביד 2 כמה זמן מנסים למכור ולא מצליחים?

יכול להיות שלא שווה למוכר למכור פחות מ16000 שח אבל מה שבטוח קונים במחיר הזה קשה לי לאמין שימצא

פורסם

היה גם אחד הזוי שרצה על רכב כזה שהתפרסם ביד 2 50K ודובר עליו לא מזמן כאן בפורום, אז מה.., עניין של היצע וביקוש ,ימצא את הפראייר הנכון יתן לו גם 20K ,רק דבר אחד הוא צריך והרבה סבלנות..

מכל הבחינות האחרות שמור או לא, תמיד היה ותמיד יהיה עגלה נפח של 1300 לכזה רכב , מה הם חשבו לעצמם אני שואל.. עוד אחת מהבדיחות שהביאו לארץ הקודש.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

מכל הבחינות האחרות שמור או לא, תמיד היה ותמיד יהיה עגלה נפח של 1300 לכזה רכב , מה הם חשבו לעצמם אני שואל.. עוד אחת מהבדיחות שהביאו לארץ הקודש.

איך החלטת שזה עגלה ? יצא לך לנסוע על דבר כזה? לי יצא וזה לא עגלה בכלל!

הנפח לא קובע , יש גם את הכוחות סוס, את המומנט, את המשקל את המבנה וכו'.

אם תהיה פעם בצפון ותראה אותו אז תנסה לעשות מירוץ קצר ותראה את ההתנהגות של "העגלה".

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הקטע של מכירת הרכב לאחד מתושבי הרשות הפלסטינית.

הרכב מאוד פופולרי שם, אולי אפשר לקבל עליו 6-7 אלף ש"ח.

אני בספק אם הוא אי פעם יקבל יותר מזה.

יש אופל קאדט ברלינה קופה, שנראית באמת שמורה להחריד - שמנסים למכור אותה ב-6 כבר תקופה ארוכה ואני לא רואה שזה מצליח כ"כ. אם זה המצב, זה סימן שהמחיר הריאלי הוא בין 3-4.

לא יודע מאיפה הבאתם את המחיר של 16 אלף ש"ח. נשמע לי מופרך לגמרי.

פורסם
איך החלטת שזה עגלה ? יצא לך לנסוע על דבר כזה? לי יצא וזה לא עגלה בכלל!

הנפח לא קובע , יש גם את הכוחות סוס, את המומנט, את המשקל את המבנה וכו'.

אם תהיה פעם בצפון ותראה אותו אז תנסה לעשות מירוץ קצר ותראה את ההתנהגות של "העגלה".

יצא גם יצא, כשהוצאתי רישיון בזמנו המכוניות האלה היו נפוצות מאוד בשנת 92 ואז הן היו חדשות יחסית..

עגלה אינדיד!

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אני לא חושב שזה עגלה בכלל, כנראה מה שנסעת עליו לא היה במצב טוב כמו הזאת.

אפשר להתווכח על זה הרבה ולא נגיע לשום מקום :-)

פורסם

יכול להיות שנהגת ב-1.3 הרגילה (60 ש"ס), ה-1.3S הייתה עם 75 כ"ס שבזמנו היו שווים לרוב המכוניות 1.6 ליטר מגרמניה (עקב חוק גרמני) - כל הסיירות, פאסאט, אודי, ב.מ.וו. שנמכרו בישראל היו בזמנו בעלי 75 כ"ס.

אם אני זוכר נכון, אז הייתה גם מגבלה של 90 כ"ס ל-1.8 ליטר.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...