Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמה בין וולבו 244 B17 ל-244 GLE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לא מזמן וולבו 244 GLE, מודל 83 נפח מנוע 2.3 (גיר ידני):-P. הרכב כרגע ללא טסט ויש לו כל מיני בעיות עליהן שאלתי בפורום (כאןhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=246936&page=2 ) ואין צורך להכנס לזה כרגע. חוץ מזה הרכב צריך השקעה לא קטנה בתא הנוסעים.

בכל אופן חשבתי לקנות וולבו נוספת לתרומת איברים, ומצאתי וולבו שבדיה 244 B17 שנת 83 אוטומטית, נפח 1784. גם היא ללא טסט. הבעלים מספר שהרכב עבר אוברול + שיפוץ גיר ואפשר להתניעו באמצעות מצבר נוסף כי שלו גמור. הוא לא מוכן לרדת לפחות מ-1000 ש"ח.:twisted:

אין לי מושג מה ההבדל בין הדגמים (ואני אפילו לא יכול להעמיד את המכוניות אחת ליד השניה) והייתי רוצה לדעת מה מידת ההתאמה ביניהם, גם מבחינת פנים הרכב (ידיות, דש-בורד וכיוצ"ב) וגם מבחינה מכנית (למשל בשלי אין קרבורטור, אז אני מניח שמדובר בהזרקה + המנועים השונים) ועד כמה הרכבים מתאימים לתרומת איברים האחד לשני.:roll:

כ"כ מה דעתכם על המחיר? בבקשה לא להתייחס רק למחיר, :evil:אלא בעיקר לשאלה הקודמת.

תודה ושבת שלום,

אילן

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לך יש מנוע יותר טוב. כל מה שאתה צריך לקחת מהרכב התורם זה פתרונות לבעיות הסלון שלך. קודם כל תבדוק אם בכלל הסלון באותו צבע... יש כחול, בז', שחור, אפור.... תראה אם בכלל מתאים לך. תסתכל על החלקים הספציפיים שאתה צריך אם הם זהים - רוב הסיכויים שכן - לוח מכשירים... פלסטיקה... ידיות... הטאבלו העליון של הדאש בורד (תמיד מפוצץ..)

אם ברכב התורם יש לך את רוב הפתרונות לבעיות שלך ברכב המקבל - אז המחיר הזה הוא סביר. להשיג או לייבא חלקים יעלה לך הרבה יותר.

תבדוק גם אביזרי גוף חיצוניים - תאורה, ניקלים, טמבונים, ג'אנטים מגנזיום אם יש על התורם - רק הם בערך עולים ככה...

בשביל לראות את הדברים האלה אתה לא צריך להעמיד אוטו ליד אוטו - פשוט תסתכל ותשווה - מקסימום גם אתה יכול לצלם.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

מה לגבי התאמות מכניות, סלון ופח בין 244 GLE לבין 240?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...