Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה יום גדול לי ולמוסטנג..ל..בשווא. להוויה המוסטנגית.

נתבקשתי על ידי מערכת "הגה" לערוך נסיעת מבחן במוסטנג חדשה ולהשוות... כל נסיונותי לשחק אותה "הרד טו גט" נסתיימו אחרי שתי עשיריות השניה.

אז התכנסנו כאן, המוסטנג שלי, המוסטנג של ארז שקד ומוסטנג חדשה לפוזות צילומיות ו..לנסיעה משותפת.

אז לקחתי את המוס החדשה, פתוחה ומלאת הורמונים והרצתי אותה על האיילון עד הרצליה וחזרה. מה אומר ומה אספר, כנראה שלישיש בן 61 המוס הישנה, עם התדיראן ובלי הגאדג'טים מתאימה יותר.

החויות יתפרסמו בעיתון "הגה" הקרוב ובנתיים מודל 66 חדשה ומודל שנות האלפיים החדשה ומודל 67, של ארז שקד, מלכת הדריפטים.

שימו לב להבדלים...

IMG_1355 - עותק.JPG

IMG_1356 - עותק.JPG

IMG_1364 - עותק.JPG

IMG_1366 - עותק.JPG

IMG_1385 - עותק.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר שבמוסטנג החדשה מערכת המיזוג/חימום מכנית ולא אלקטרונית, קצת מיושן לרכב כזה יקר.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
היום היה יום גדול לי ולמוסטנג..ל..בשווא. להוויה המוסטנגית.

נתבקשתי על ידי מערכת "הגה" לערוך נסיעת מבחן במוסטנג חדשה ולהשוות... כל נסיונותי לשחק אותה "הרד טו גט" נסתיימו אחרי שתי עשיריות השניה.

אז התכנסנו כאן, המוסטנג שלי, המוסטנג של ארז שקד ומוסטנג חדשה לפוזות צילומיות ו..לנסיעה משותפת.

אז לקחתי את המוס החדשה, פתוחה ומלאת הורמונים והרצתי אותה על האיילון עד הרצליה וחזרה. מה אומר ומה אספר, כנראה שלישיש בן 61 המוס הישנה, עם התדיראן ובלי הגאדג'טים מתאימה יותר.

החויות יתפרסמו בעיתון "הגה" הקרוב ובנתיים מודל 66 חדשה ומודל שנות האלפיים החדשה ומודל 67, מלכת הדריפטים.

שימו לב להבדלים...

הרי אני בן 61 וקצת , ולא מרגיש לא ישיש ולא קשיש.

מי שיש לו כוח לטפל במכוניות ישנות להגיב בחביבות ובמקצועיות בפורום הזה כמוך, לא יכול להיות ישיש.

אז נתראה בשמחות

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי בני,

גם לי לנהוג הזדמן בישנה ובחדשה לפני כשנה בארה"ב.

החדשה באדיבות הרץ (הדגם הבסיסי) והישנה באדיבות חבר אמריקאי (עמית לעבודה) - 1968 מדגם CS

(california special) ממנו יוצרו 4100 יחידות בלבד.

איני ידוע כחובב אמריקאיות, ההיפך הוא הנכון...אבל אני חייב לציין שדי נהניתי מהנהיגה בשתיהן.

בסופו של יום אם הייתי חייב לקחת צרור מפתחות אחד איתי, היה זה של הזקנה...

יניב

DSCF7346.JPG

DSCN0956.JPG

DSCN0954.JPG

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
מוזר שבמוסטנג החדשה מערכת המיזוג/חימום מכנית ולא אלקטרונית, קצת מיושן לרכב כזה יקר.

ואתה מתפלא על זה כי תעשיית הרכב האמריקאית נחשבת פורצת דרך, חדשנית, מובילה ורווחית ביותר, לא? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין למה אתם חושבים שמוסטנג זה אוטו יקר?

רק בארץ אולי זה רכב יקר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המערכת המכאנית מעולה, אני אעדיף רכב בלי כל האלקטרוניקה המוזרה...

מזגן לא צריך פיקוד דיגיטלי או משהו, המערכת שבפורד (אני כמעט בטוח שהיא עובדת ככה) עובדת על ואקום, כל התריסים עובדים על ואקום וגם הברז של החימום, אמין נורא ואני גם אוהב ומכיר את המערכת.

אני חייב להגיד המוסטנג שלך נאמנה למקור (אגב המפתחות אורגינל ? כי הם ניראים כך ).:mm_yeah:

פורד כנראה לא החליפה מפתחות, המפתח של המוסטנג החדשה הוא 1:1 של האוטו שלי, לגבי הישנה אני לא בטוח. אני מדבר רק ע ל"המפתח" בלי הפסלטיק שכמובן שונה...

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

דווקא עיצוב מינמלי עושה לי את זה. אני מדבר על כפתורי המזגן ועל שם הדברים. לא צריך הייטק בשביל להדליק מזגן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני ידוע שזה לא ממש קשור לכתבה, אבל אם אפשר לשאול של מי המוסטנג הלבנה שבתמונה?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
אני חייב להגיד המוסטנג שלך נאמנה למקור (אגב המפתחות אורגינל ? כי הם ניראים כך ).:mm_yeah:

הם תואמים לאוריגינל עם סמל מוסטנג מוטבע עליהם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

באמת לא קם כמוסטנג ואני מעריך שאתם יודעים למה, דווקא מוסטנג לא ניחשב לרכב יוקרתי לא בחו"ל ולא בארץ.

כל אחד כמעט יכול לקנות אותו רק שעלות אחזקתו זה כבר משהו אחר.

לגבי המערכת מיזוג המכנית, דווקא זה מה שבעלי מכוניות שריריות כמוסטנג מחפשים אני די מסתפק בכך.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
באמת לא קם כמוסטנג ואני מעריך שאתם יודעים למה, דווקא מוסטנג לא ניחשב לרכב יוקרתי לא בחו"ל ולא בארץ.

כל אחד כמעט יכול לקנות אותו רק שעלות אחזקתו זה כבר משהו אחר.

לגבי המערכת מיזוג המכנית, דווקא זה מה שבעלי מכוניות שריריות כמוסטנג מחפשים אני די מסתפק בכך.

מוסטנג (לא שלבי/קוברה) מעולם לא הייתה מכונית שרירים, אלא מכונית פוני. אבל פוני דיי עצבני...:wink:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תוכן חדש...