Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קישור מעניין על ההיסטוריה של כביש 424 (דרך לטרון) ממלחמת השחרור ועד ימינו.

תודה!

כמי שמתגורר בישוב השכן היה מאד מעניין לקרוא ולעיין במסמכים שמופיעים באתר.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

שוקה אני מבין שלכן שאלת על שיירותו של נשיא מיצרים ?

או שבחיפושים מצאת את הקישור הנ"ל?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מרתק, אני גר במושב ליד צומת ראם ואני מתגעגע לכביש הזה עם הירידה התלולה והמנזר המשקיף. שברתי בירידה הזו יד לאחר שהתהפכתי עם קטנוע לפני 15 שנה.

בתחום התחבורה עשו רבות בעשרים שנים האחרונות, רק באזור שלי:

כביש לטרון - נחשון: מעבר לדו מסלולי וכביש ותוואי חדש.

כביש נחשון - צומת ראם - מעבר לדו מסלולי ובניית גשר לרכבת.

צומת ראם: מי זוכר שלא היו רמזורים והיה לוקח בבוקר רבע שעה לפנות לכיוון קסטינה ?

צומת אשדוד: מי זוכר את הירידה מכביש אשדוד ת"א לכיוון הצומת ? חצי שעה לפנות שמאלה בשעות העומס.

צומת ראם-צומת בילו - עד לפני כעשור היה מסלול אחד לכל כיוון.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
שוקה אני מבין שלכן שאלת על שיירותו של נשיא מיצרים ?

או שבחיפושים מצאת את הקישור הנ"ל?

האפשרות הראשונה. אני כתבתי את זה.

פורסם

הירידה שKANFI כתב עליה היא התעמלות הבוקר היומית לזנב של האוטו :roll:.

כתיבה נחמדה, אני זוכר שבתור ילד כל אוטו על הכביש הנ"ל זכה לברכת שלום, עקב כמות משתתפים מועטה.

היום הכביש פשוט זוועתי. מהנדסי מע"צ טרחו לסמן קו לבן כמעט רצוף לרוב אורכו, וכל זחל מצוי שמתעקש לנסוע שם 60 קמ"ש יוצר שיירות ארוכות (ולחשוב שפעם ספרתי שם עשר עקיפות עם הדה-שבו שלי :shock:, היו ימים).

בנוסף, המחלף המחורבן באיזור נשרים (חיבור בין כביש 44 ל-424) האריך את הדרך והצומת בנוייה בצורה מפגרת לחלוטין (ב-3 השנים האחרונות הייתי עד לכ-15 תאונות, ואני בטוח שלא ראיתי את כל התאונות שהיו בפועל).

מעבר לכך, למרות השיפור באיכות האספלט (רק עכשיו סיימו לסלול מחדש כמה קטעים די גדולים עם האספלט מהסוג החדש יותר, שמנקז מי גשמים כראוי), הרי שהתשתית מפגרת שם בכ-30 שנה אחרי הפיתוח, במיוחד עם ההרחבה חסרת הפרופורציה של בית חשמונאי/כרמים, ללא כל שיפור של הצומת בכניסה.

ניחוש לא פרוע שלי - בקרוב יתחילו להיות שם הרבה תאונות קטלניות, ואז ייזכרו לתקן :evil:.

פורסם

איזה יופי!

אני נוסע בכביש הזה לפחות פעמיים ביום.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
הירידה שKANFI כתב עליה היא התעמלות הבוקר היומית לזנב של האוטו :roll:.

כתיבה נחמדה, אני זוכר שבתור ילד כל אוטו על הכביש הנ"ל זכה לברכת שלום, עקב כמות משתתפים מועטה.

היום הכביש פשוט זוועתי. מהנדסי מע"צ טרחו לסמן קו לבן כמעט רצוף לרוב אורכו, וכל זחל מצוי שמתעקש לנסוע שם 60 קמ"ש יוצר שיירות ארוכות (ולחשוב שפעם ספרתי שם עשר עקיפות עם הדה-שבו שלי :shock:, היו ימים).

בנוסף, המחלף המחורבן באיזור נשרים (חיבור בין כביש 44 ל-424) האריך את הדרך והצומת בנוייה בצורה מפגרת לחלוטין (ב-3 השנים האחרונות הייתי עד לכ-15 תאונות, ואני בטוח שלא ראיתי את כל התאונות שהיו בפועל).

מעבר לכך, למרות השיפור באיכות האספלט (רק עכשיו סיימו לסלול מחדש כמה קטעים די גדולים עם האספלט מהסוג החדש יותר, שמנקז מי גשמים כראוי), הרי שהתשתית מפגרת שם בכ-30 שנה אחרי הפיתוח, במיוחד עם ההרחבה חסרת הפרופורציה של בית חשמונאי/כרמים, ללא כל שיפור של הצומת בכניסה.

ניחוש לא פרוע שלי - בקרוב יתחילו להיות שם הרבה תאונות קטלניות, ואז ייזכרו לתקן :evil:.

אכן כך, ובשלושת החודשים האחרונים כבר יצא לי לטפל בלא מעט רכבים אחרי תאונה כולל הפוכים. לי נראה כי זה נובע גם

מהגידול באוכלוסיה עקב ההרחבות של הישובים שעל הכביש ומתרבות נהיגה גרועה שמאד נפוצה באזור.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם
תודה!

כמי שמתגורר בישוב השכן היה מאד מעניין לקרוא ולעיין במסמכים שמופיעים באתר.

צפריר, אצלכם בבית חשמונאי בכלל נהיה סיוט עם הגידול העצום באוכלוסיה ובתי הספר. לא ניתן לצאת מהישוב בבוקר, עוד בסוף ירמזרו את הצומת או ככר ליד היממ בבן נון.

פורסם

כאמור שנים מהמצולמים עדיין קימיים עד ימינו אלה.

הראשון הוא רכב השרד בו נסע סאדאת, הרכב קיים עד היום אם כי לצערי לא זוכר את פרטי בעל הרכב כיום.

השני הוא יצחק שמיר שיבדל לחיים ארוכים שנמצא במצב של "תרדמת" במוסד סיעודי מבלי שאיש כמעט מבקר אותו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
כאמור שנים מהמצולמים עדיין קימיים עד ימינו אלה.

הראשון הוא רכב השרד בו נסע סאדאת, הרכב קיים עד היום אם כי לצערי לא זוכר את פרטי בעל הרכב כיום.

השני הוא יצחק שמיר שיבדל לחיים ארוכים שנמצא במצב של "תרדמת" במוסד סיעודי מבלי שאיש כמעט מבקר אותו.

גם הקאדילק בו נסע הנשיא ריצארד ניקסון עדיין נמצא חי ובועט.

את הרכב הביא ניקסון עימו לישראל והשאיר אותו כמתנה. ברכב הוסעו VIP's במשך שנים עד שהוצא משירות.

בעבר פורסם (גם כאן בפורום) כי רכש אותו אספן מכפר כאנה.

כאן במעריב: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/745/176.html

וממקום אחר:

610x.jpg

610x.jpg

פורסם
צפריר, אצלכם בבית חשמונאי בכלל נהיה סיוט עם הגידול העצום באוכלוסיה ובתי הספר. לא ניתן לצאת מהישוב בבוקר, עוד בסוף ירמזרו את הצומת או ככר ליד היממ בבן נון.

Tell me about it...

:-(

פורסם
אכן כך, ובשלושת החודשים האחרונים כבר יצא לי לטפל בלא מעט רכבים אחרי תאונה כולל הפוכים. לי נראה כי זה נובע גם

מהגידול באוכלוסיה עקב ההרחבות של הישובים שעל הכביש ומתרבות נהיגה גרועה שמאד נפוצה באזור.

זה אתה שחילץ את הברלינגו מהתעלה לא מזמן?

צפריר, אצלכם בבית חשמונאי בכלל נהיה סיוט עם הגידול העצום באוכלוסיה ובתי הספר. לא ניתן לצאת מהישוב בבוקר, עוד בסוף ירמזרו את הצומת או ככר ליד היממ בבן נון. לא כ"כ הבנתי את ההערה. האם התכוונת, כמו ליד היממ בבן נון? בגדול, מתוכננות ככרות בכניסות לכל היישובים על הכביש, אבל זה כנראה כשיגיע ההוא על החמור הלבן (אגב, תהיה שם עוד כיכר בקרוב מתישהו, כניסה לבסיס. שתי ככרות + הירידה לכיוון מיני ישראל = בוקר טוב על באמת :-))

זה מחדל של ראש המועצה וסגנו. הם אישרו את תכניות הפיתוח של היישוב (כרמים) בלי לדאוג לתשתית הכבישים. גם הכניסה הנוספת שתוכננה בהתחלה בוטלה. לא ברור לי כיצד לא היה להם ברור שזה בדיוק הבעייה שהם יוצרים ובנוסף יש בנייה של עוד שלב, שרק יירע את המצב.

זה, בנוסף להרחבות של רוב המושבים באיזור - הולך להפוך את הכביש הנ"ל לכביש אדום בקרוב מאוד, אבל כנראה שנצטרך כמה הרוגים כדי שיתעוררו.

פורסם
זה אתה שחילץ את הברלינגו מהתעלה לא מזמן?

את הברלינגו לא, אבל היו כלי רכב אחרים.

• תוכן חדש...