Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניגשתי היום לגלוונומטה לצורך ציפוי של מכסה שסתומים.

הבנאדם הסתכל וזרק לי 400 ש"ח:roll::roll:

מאחר והופתעתי מהמחיר הגבוה, הוא אמר לי "זה מה יש, לא רוצה לא צריך"!!!:evil:

כמובן שהלכתי וויתרתי על הציפוי, השאלה היא האם השתן עלה להם לראש או שהם מנצלים את בעלי הרכבים המשפצים:?:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני היחיד באזור שלי שמתמחה במכוניות אספנות איטלקיות.

עד היום לא מצאתי סיבה מספיק טובה לדבר ככה אל לקוח פוטנציאלי.

ככה לא מדברים אל לקוח פוטנציאלי נקודה.

וזה לא משנה אם אתה באנגליה או ישראל - בשני המקומות חיים בני אדם.

פורסם

מידע אישי. שמן, ולו בכמות זעירה ביותר, הורס את התמיסה המיועדת לתהתליך הציפוי. מכסה שסתומים לא ניתן לניקוי מספיק. אולי הסיבה למחיר היא הידע שהחומרהמיועד לציפוי יגרום נזק לתמיסה וצריך יהיה להחליף אותה אחרי הטבילה.

לפני כעשר שנים מסרתי חלקים לציפוי אצל גלוונטה וקבלתי שירות טוב ותוצאות טובות.

שלמה דן גדרון

פורסם

היי בני

ראשית יש כנראה ניצול של כח השוק, שמשחק לצד של המוכר ולא של הקונה

בנושא ציפויי ניקל.

אם תסתכל בשרשור אחר בנושא, הסברתי כי חיפשתי מישהו אחר לצפות עבורי את חלקי הניקל,

מצאתי מישהו אחר, נתתי לו לצפות חלק מהפריטים, וחלק אחר נתתי למזלי הטוב לגלוונומטה.

הציפוי במקום האחר שנעשה לפני בחצי שנה כבר מתקלף לצערי וגם עלה יקר יותר מאשר לוקח גלוונומטה.

הציפוי שציפיתי אצל גלוונומטה לפני שנים, וגם מה שציפיתי במקביל למקום השני לפני חצי שנה נראה יופי.

גלוונומטה לוקח יקר, אחרים יקרים יותר. העבודה אינה מושלמת אף פעם, זכור כי מדובר בחלקים ישנים,

לא תמיד ישרים, לא תמיד מלוטשים במאה אחוז וכד'.

הבעיה צצה בפורום מידי כמה חודשים וכפי הנראה אין לה פתרון.

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

זו לא הפעם הראשונה שלי אצל גלוונומטה, כבר ציפיתי בעבר את מכסה השסתומים של הטריומף ואת כל חלקי הניקל כולל פסי קישוט, ידיות הדלתות, הטמבונים כולל הקישוטים והסמלים של האוטו (אות, אות) ומכסה הדלק.

אני מודע לאיכות העבודה אצלהם.

בטריומף עלה לי כל האוטו כ 450 ש"ח, נראה לי לא סביר היום לדרוש כזה מחיר רק על מכסה.

אני בטוח שהם לא גובים כזה מחיר על ערימות המתכות הממתינות לציפוי בארגזים שם, אז למה לעשוק את משפצי הרכבים?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

המחיר לא מושפע תמיד רק מגודל החלק אלא יש מחיר מינימלי של טבילה. לכן אם תביא לו כמות של חלקים והוא יכניס הכל ביחד אז המחיר יכול לעלות אותו הדבר אם תביא חלק בודד בנפרד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש מפעל ציפויים בצפון באיזור שלומי , דיברתי עם אחד הבעלים והוא מוכן להרים קו ציפויים לניקל באמבטיות צרות וארוכות כדי שיהיה אפשר להכניס בתוכה פגוש של רכב .

השאלות :

כמה מהחברים זה מעניין ?

איזה גודל אמבטיות מומלץ ?

מה הגודל הממוצע של חלקי מנוע ?

בכל מקרה הח'ברה האלו נקראים אגמים ציפויים והם מבצעים ציפויי אלודיין אנודייז ופסיבציה - דיברתי שם עם אמנון .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

העניין כאן לא המחיר כמו היחס, גם אני זכיתי ליחס מגעיל מהם, עשו לי עבודה וביקשתי שיעשה אותה טוב אבל זה לא קרה, ואמר לי .."טוב תבוא שבוע הבא"...

אני שואל את עצמי..למרות חוסר המתחרים שלו במרכז, למה היחס המזלזל הזה?..מי הוא בכלל?

שווה להרחיק למקומות אחרים ולא לעשות אצלו שום עבודה.

ברוך -

פורסם
יש מפעל ציפויים בצפון באיזור שלומי , דיברתי עם אחד הבעלים והוא מוכן להרים קו ציפויים לניקל באמבטיות צרות וארוכות כדי שיהיה אפשר להכניס בתוכה פגוש של רכב .

השאלות :

כמה מהחברים זה מעניין ?

איזה גודל אמבטיות מומלץ ?

לי יש עניין,אני מעוניין לחדש את פגושי הספיידר, כדאי שתהיה אמבטיה שתכיל גם פגושים של אמריקאיות וצינורות אגזוז של אופנועי קסטום....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

גם לי יש מספר חלקים של ה - Herald כמו 4 סירות לפגוש מכסה שסתומים ועוד.

אינשאאאלה נצליח

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

היי,

אני מעוניין לצפות פגוש ועוד מספר חלקים קטנים.

אני גר בצפון והגישה לאיזור שלומי אינה בעייתית.

יאללה דני, נראה שארגנת לך קבוצה, דבר איתו על מחירים.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

מעוניין לצפות 2 פגושים, כמה צריך לעלות והאם הוא כולל את הניקוי ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...