Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו אבי רכש אופל ווקטרה ש.י 1992.

שמעתי פעם על סיפור שכזה שבשנה זו, בדגם GL-S בנפח 1600, יובאו לארץ רק שלושה כאלו מגרמניה, וכל השאר מבלגיה.

האם נכון?

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט רכב מדהים, אהבתי מאד מאד וממש גדלתי על הרכב הזה.

השאלה היא האם הסיפור נכון.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

מדגם זה יובאו לארץ דגמי 2 ליטר 8V ודגמי 2 ליטר 16V בעליי 5 דלתות,אז למה ההתלהבות דוקא מה 1600?

דרך אגב, למה זה משנה אם הן הורכבו בגרמניה או בלגיה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מדגם זה יובאו לארץ דגמי 2 ליטר 8V ודגמי 2 ליטר 16V בעליי 5 דלתות,אז למה ההתלהבות דוקא מה 1600?

דרך אגב, למה זה משנה אם הן הורכבו בגרמניה או בלגיה?

כי יש Berlina ויש לא.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
אופל וקטרה מודלים 2008-2009 יותר נדירה....:???:

אופל זה מותג הולך ונעלם בארצנו...

אופל זה מותג הולך ונעלם בעולמנו !!!!

באחת הכתבות האחרונות בעיתון אוטו נכתב כי הבעלים של המותג מחפש להפטר ממנו והדעיכה של המותג היא כנראה דבר בלתי נמנע ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

עוד מוקדם להספידה,באירופה אופל מוכרת לא רע,כנראה שמה שרע זה הניהול ע"י ג'נרל מוטורס,בארץ להבדיל,היא מתה מזמן...

היות וסטינו מעט מתחום האספנות הרי שבפורום רכב כללי נדון העניין לא מזמן ומי שמתעניין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=250884&page=2

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אופל זה מותג שנמכר ע"י ייבואן שמעדיף למכור במקומה את התוצרת של שברולט-קוריאה

לפני חודשיים החלטנו לעשות בירור לגבי מועד הגעה של האינסיניה וב-UMI לא ידעו כלום ורק המליצו לנו לוותר ולרכוש שברולט אפיקה.

מספיק לראות מה ההיצע גרסאות של אופל בארץ ולהבין למה היא לא מצליחה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האינסיניה רכב מדהים, לא סתם זכה ברכב השנה באירופה.

הבעיה היא שכמעט כל הגרסאות ידניות למעט שלושה או ארבעה שהן אוטומטיות.

הבעיה בגרסאות אלו: שניים מהם טורבו בנזין סופר יקרות וחזקות (2000 ו-2800 סמ"ק) ושניים מהם דיזל, שהקהל הישראלי לא חובב.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
כי יש Berlina ויש לא.

מה נותן לך ברלינה?

דרך אגב, הווקטרה A 2000 16V כולן 5 דלתות וכולן ברמת גימור הגבוהה ביותר שנקראה בזמנו DIAMOND.

יובאו בזמנו 15 יחידות כאלה, עבדך הנאמן פרק את כולן מהמוביל בפתח במוסך המרכזי בקריית אריה. :wink:

אופל זה מותג הולך ונעלם בעולמנו !!!!

באחת הכתבות האחרונות בעיתון אוטו נכתב כי הבעלים של המותג מחפש להפטר ממנו והדעיכה של המותג היא כנראה דבר בלתי נמנע ...

דני, או שלא קראת מעבר לכותרת המתלהמת או שאתה לא זוכר את תוכן הכתבה כראוי.

בכל מקרה, אופל הוא אחד מיצרני הרכב המובילים באירופה, מאוד ריווחי ומאוד מתקדם (עושה ל VW הרבה צרות באולמות המכירה ורק לסבר את האוזן, כבר שנה שלישית ברציפות שהאסטרה מוכרת בגרמניה יותר מהגולף)וזאת בדיוק הסיבה שהבעלים, GM, לא מוכנים בכלל לשמוע מלמכור אותו, הוא פשוט אחד הדברים היחידים שמזרים מזומנים ל GM.

בקרוב או שהוא בכל זאת ימכר או שהאפשרות היותר סבירה היא שהוא יולאם ע"י ממשלת גרמניה ואז עפ"י כל תחזיות האנליסטים הוא יתחיל לשגשג כראוי ליצרן מכובד שכזה.

פורסם

מעניין מאיפה אתם שואבם את המידע שאופל מצליחה, אני יודע שהרכבים שלהם לא משהו בכלל,

היתה כתבת השוואה בטופגיר עם מזדה 6 דגם ספורט ואופל (ווקסהול) ספורטיבית מדגם מקביל,

אני זוכר שהמנחה לא הפסיק לומר כמה הרכב זבל כמו הרבה מהתוצרת של החברה,

הבחור ניסה לפנות עם האוטו בפניות והאוטו ממשיך ישר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

1. טופ גיר הנה תוכנית בידור אשר מתעסקת ברכב. היא ללא ספק שום סמכות רצינית בנושא עולם הרכב, בטח שלא קלרקסון הדביל.

2. לקלרקסון הדביל יש שנאה עזה מזה שנים לווקסול, שיבושם לו.

3. אם זה המקור שממנו אתה שואב את המידע על רכבים, הייתי ממליץ לעבור למקורות קצת יותר אמינים וקצת יותר רציניים מתוכנית בידור.

פורסם

הייתה לי כזו, גרמניה, אבל לא GL-S.

רכב מדהים יושב על הכביש טוב גיר מ-ע-ו-ל-ה פנים הרכב מזכיר אאודי מודרנית בגאז' גדול ובקיצור רכב מדהים.

ברישיון היה כתוב אופל גרמניה...

ד"א קלארקסון פעם טען שהאופל קדט E היא אחת המכוניות שהוא הכי אוהב, ואני מסכים איתו:)

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

• תוכן חדש...