Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין גדול, אבל הפתרון שמצאת להתחממות הג'יפ הוא בכלל לא רע, נראה שיעבוד גם על המיני מוק ....

פתרונות נוספים:

הוספת מאוורר חשמלי לרדיאטור.

העתקת הרדיאטור לחזית.

פורסם

גם לי היתה בעבר מיני, וכתושב י-ם שנע בין חולון (חמתי שתחייה) לי-ם, הייתי נתקל לא פעם בבעית התחממות

בעיקר בעליות חזרה לי-ם.

הדבר היחידי שהייתי צריך לעשות הוא טיפול אצל מתקן רדיאטורים טוב, הרדיאטור פורק לגורמים

נוקה היטב נפתח מסתימות ונאטם.

הוחלף פקק המכסה למקורי, הטרמוסטט הוחלף למקורי, ומשאבת המים נמצאה תקינה וללא נזילות,

מאז עברתי איתה למעלה מ40000 ק"מ כולל נסיעות לאילת, רמת הגולן, קציעות, סדום ערד, ולכינרת...ללא התחממות.

בקיצור המוק שלך מבקש קצת תשומת לב בדגש על מה שהוא צריך באמת (מקוריות) ולא משחקי מנוע חשמליים! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גם אני נתקלתי באותה בעיה ... החלפתי צינורות , פלאנצ'ה מים , ואפילו בסופו של דבר גם מנוע , שכל מה שהייתי צריך לעשות זה לשלוח את הראדיאטור לניקוי , היום הוא בקושי מתחמם לטמפ' הנחוצה אפילו

פורסם
גם לי היתה בעבר מיני, וכתושב י-ם שנע בין חולון (חמתי שתחייה) לי-ם, הייתי נתקל לא פעם בבעית התחממות

בעיקר בעליות חזרה לי-ם.

הדבר היחידי שהייתי צריך לעשות הוא טיפול אצל מתקן רדיאטורים טוב, הרדיאטור פורק לגורמים

נוקה היטב נפתח מסתימות ונאטם.

הוחלף פקק המכסה למקורי, הטרמוסטט הוחלף למקורי, ומשאבת המים נמצאה תקינה וללא נזילות,

מאז עברתי איתה למעלה מ40000 ק"מ כולל נסיעות לאילת, רמת הגולן, קציעות, סדום ערד, ולכינרת...ללא התחממות.

בקיצור המוק שלך מבקש קצת תשומת לב בדגש על מה שהוא צריך באמת (מקוריות) ולא משחקי מנוע חשמליים! - רן

שושנקי צודק! מניסיון הוספת ונטה חשמלים על הונטה המכנית לא פותרת את הבעיה. אגב במקרה שלי גם רדיאטור חדש לא עזר. בסוף מכרתי את האוטו וזה כן עזר.

פורסם

תודה חברים על הטיפים אבל שתדעו יש שם ונטה חשמלית שעובדת קבוע ועדיין הרכב מתחמם

כמו כן אני זקוק לכסאות מתאימים לרכב הזה.

לכל מי שרוצה לראות את המיני מוק אני אנסה להעלות תמונות

resizeddscf3842ob2.jpg

resizeddscf3843hw5.jpg

resizeddscf3856fk5.jpg

פורסם

כל חובב מיני עם ידיים וראש למכניקה יכול להעמיד את מערכת הקרור המאוד פשוטה של המיני על הרגליים ואפילו בקלות יחסית.

דרך המסך והמקלדת זה הרבה יותר קשה.

שלח רדיאטור לניקוי, בדוק משאבת מים, מתח רצועת משאבת מים, תקינות טרמוסטט וכו'.

עם איזה מאוורר אתה עובד? פח? פלסטיק? מה מספר הלהבים?

האם החום הגבוה קבוע או שיש בו תנודות (עולה בעליות ויורד בירידות או עולה במהירות גבוהה או עולה בפקק בעיר?

אנחנו עכשיו בכלל בחורף (לא שהוא קר אבל הוא בטח לא חום יולי-אוגוסט) ואם עכשיו בזמן שיש וונטה שעובדת כל הזמן הרכב מתחמם, יש בעיה קרדינלית שצריכה להיות מסודרת בהקדם האפשרי.

במקרה קיצוני כמו אצלי במיני ששופרה בצורה קיצונית, יש למיניספיירז רדיאטור שנקרא דבל-קור קופר S , הוא נראה קצת יותר שמן אבל תכלס יש בו נפח מים כפול.

דרך אגב, אני יודע שהשאלה נשמעת דבילית אבל זאת וונטה יונקת או דוחפת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי מיני מודל 77 גם לי היתה הבעיה הזאת שהמיני מתחממת

אז תנקה את הראדיטור

תוסיף מאוורר לראדיטור

תוסיף מיכל היבוי (המיכל שממנו מוסיפים מים לראדיטור אני שמתי מיכל של סוברו ומצתי לו מקום יפה בפינה)

ואז ב99% כל יסתדר לך

פורסם

בנוסף לכל התגובות הללו, יתכן והמאוורר המיכני מורכב הפוך.

יתכן והוונטה החשמלית דוחפת ולא יונקת. (יש חשיבות לכיוון הלהבים).

קידום הצתה,

אגב יכול להיות, שאתה בדרך לתקן את הראש (מנוע)

תורה לשוטים,

אהבה למדוכאים וחולי שפעת...

פורסם

הנה, פה:

http://www.miniandmokeworld.com.au/website15.aspx?product=3932&CategoryID=1235&parentid=1220

וגם פה:

http://www.minisport.com/acatalog/info_Moke-PFS.html

אבל ללא ספק, האופציה הזולה ביותר תהיה לקחת את השלד הקיים לרפד שייצר עליו כסאות חדשים ולכן נשאלת השאלה, הכסאות המקוריםם קיימים ונמצאים אצלך?

בקשר למערכת הקרור, אני חוזר ומדגיש,אם מערכת הקרור תקינה ואם המנוע תקין ומכוון, למרות החום הישראלי הכבד אין שום צורך בוונטה חשמלית או מיכל עיבוי או כל קומבינה אחרת .

פורסם

לצערי אין לי כרטיס אשראי בן לאומי ואני לא יכול לבצע רכישות בחול.

לכן. אשמח לדעת אם יש למישהו כאן בארץ כיסאות מתאימים למיני מוק

:oops:

פורסם

מהם הכסאות שלך, סתם איזה הלבשה של כסא אחר או כסא של מיני מוק במצב רעוע?

• תוכן חדש...