Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה מה הרכבים האלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. היום הייתי בטיול וראיתי את שני הרכבים האלה הג"יפ האדום נראה לי שזה לאדה ניבה ויש משאית כיבוי אש בלי מספרים. בקיצור השאלה מה הרכבים האלה.

0307091734a.jpg

0307091733.jpg

0307091740.jpg

0307091740a.jpg

0307091734.jpg

פורסם

המשאית היא פורד...

בעבר היתה ברשותנו פורד 707 קצרה עם מתקן גרירה.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

לאדה זה כן אבל אם אני לא טועה לניבה אין אפשרות של בחירה 2X4 ו 4X4 כי היא 4X4 קבועה !

תקנו אותי אם אני טועה כי זה רק למיטב זיכרוני

בברכה,

רודי

פורסם

בטח שיש! לאדה-ניבה שנות ה-90 בודאוות. במצב יחסית סביר אפילו! משאית פורד D1210 או אפילו 1614, יותר גדול. כמו שלי, אבל במצב יותר גרוע אפילו. אריק, הלוואי, והייתי משיג גרר קטן כזה, אבל כולם נכחדו לצערי!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זהו בדיוק ידיות של ניתוק/חיבור 4X4, ועוד משהו, שאני כבר לא זוכר, אבל קשור לשטח...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נראה לי בחירה בין HI ל-LO.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ועוד משהו שכחתי לשאול. מזה ה3 הילוכים האלה.

הידית הקטנה היא נעילת דפרנציאל ( תתפלאו אפילו בגיפים יוקרתיים אין את זה.. )

הידית השניה היא HI וLOW לנהיגת שטח . כאמור הניבה הוא 4*4 קבוע , היה לי כזה רכב זו חיית שטח אמיתית !

פורסם

ידית אחת הילוכים רגילים.

ידית שניה, נעילת דיפרנציאל מרכזי.

וידית שלישית , בחירה בין יחסי העברה היי ולוו.

רק אתקן אותך בטא, ברגע שנועלים את הדיפרנציאל המרכזי, הרכב מתפקד כ4X4 רגיל. רכבים גדולים וחדישים יותר, שהם נוסעים, בהנעה אחורית רוב הזמן, אין להם דיפרנציאל מרכזי, וברגע שהם מעבירים גם להנעה קדמית, הם מתפקדים כמו הניבה נעולת הדיפרנציאל המרכזי.

כמו כן ישנם רכבים כמו לנד רובר שהם 4X4 קבוע, וגם להם יש נעילת דיפרנציאל מרכזי, וינם רכבים כמו מיצובישי פג'רו קינג, שלהם ישנה אפשרות של 2X4 , 4X4 פתוח, 4X4 נעול, וכמובן LOW.

לירז.

• תוכן חדש...