Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש איקאה 7.3.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה מפגש מועדונים באיקאה אני היתי עם הסובארו .מזג האויר היה חם מאוד ומזל שיש לי מזגן באוטו בלעדיו היתי נמס.

החניון היה מלא בכל טוב גם מכוניות ישנות והרבה חדשות

DSCF4662.JPG

DSCF4661.JPG

DSCF4666.JPG

DSCF4669.JPG

DSCF4670.JPG

DSCF4688.JPG

DSCF4674.JPG

DSCF4663.JPG

פורסם

אכן היה חם מאוד, אב לא ישבתי במזגן באוטו כי לא רציתי לפספס תמונות יפות. :-)

הנה כמה מהם:

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

סמממממממק, התעוררתי רק באחד ומשהו בצהוריים, החום הזה הרג אותי לגמרי...:-(:? תביאו עוד תמונות, לפחות שאראה, מה פספסתי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פספסת הרבה לא היה מקום בחניה. האוטו הסגול אומנם לא אספנות אבל זה סובארו לגאסי . אני לא כל כך מתחבר לחרקות שעשו בכיכר במיוחד שיש אנשים. מה שבטוח שתחנות הדלק באיזור עבדו קשה אחרי הכל האנשים בזבזו כמויות של דלק רק בלתת גז במקום

DSCF4684.JPG

DSCF4682.JPG

DSCF4679.JPG

DSCF4678.JPG

DSCF4692.JPG

DSCF4694.JPG

DSCF4693.JPG

DSCF4695.JPG

פורסם

אני עורך קליפ של הנסיעה אל והמפגש עצמו,

אם למישהו יש קליפים קצרים - 10 - 40 שניות לפחות - שצילם בנסיעה ובמפגש ומעוניין לשלוח נא ליצור קשר בפרטי.

או לשלוח מייל בצירוף הקובץ ישירות לכתובת [email protected] בצירוף שם שאתם מעוניינים שיופיע בקרדיטים.

תודה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
שאתם מעלים תמונות לפחות תמחקו מספריי רישוי!

לא מכובד!

צודק, בפורום משתדלים מאוד לא להעלות מספרים גלויים ללא הסכמת הבעלים.

עם זאת, לעניות דעתי הבלתי נחשבת, אין לכך כל משמעות. מי שמחנה רכבו לתצוגה במפגש כאילו פרסם את מספר הרישוי. וכי מה ההבדל בין מספר גלוי לעיני סקרנים בתצוגה או במפגש השבועי, לבין עיניהם של סקרנים וירטואלים בפורום?

אז אני יודע מה מספר הרישוי של רכב מסוים, מה אני יכול לעשות איתו? לפי חוק הגנת הפרטיות אין לאיש יכולת חוקית לדעת מי הבעלים... ואם מישהו עובר על החוק, זה כבר משהו אחר וצריך להיות מטופל בהתאם ע"י רשויות האכיפה.

פורסם

מקורית.

בתא המנוע יש את הדיסקית עם מספר השילדה של חברת שלבי.

אולי זה לא הדגם המדוייק של אלינור מעקיצה ב 60 שניות.

אבל המכונית היא שלבי לגמרי.(עולה הרבה יותר מהפרארים שהביאו לארץ בזמן האחרון)

אייל

פורסם

למה אתה מבלבל את המוח....

היא לא מקורית..

פלטה של VIN כל אחד יכול לקנות ב EBAY

אני אישית בין אלה שעזרו לאבי לבנות את האוטו, האוטו נבנה כרפליקה לאוטו של יוניק פרפורמנס אשר בנו את הרכב גם לסרט המחודש של עקיצה ב 60 שניות.

לרכב יש עוד כמה שינויים לעבור עד שיגיע לאקזמפלר מושלם, כיום החיצוניות המנוע והגיר מושלמים,חסרים שיפורי מתלים וסרן אחורי, שהם כבר בדרך לארץ.

אין ספק שהרכב מושקע מאד יחסית לשאר מוסטאנגים שמסתובבים פה בארץ ואבי והחברה מFUEL SLUT השקיעו את הנשמה ברכב.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...