Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירדתי להסתכל על הצמיגים כרגע ולא כתוב עליהם כמה לחץ אוויר אמור להיות או משהו, על הצמיגים האחוריים היה כתוב 50PSI ועל הקדמיים 40PSI, לא נשמע כמו הלחץ שאמור להיות בגלגלים.

איפה אני אמור ליראות את הלחץ?

אגב שאלה לא קשורה, יש למישהו מושג איפה ניתן להוריד את חוברת ההוראות של הג'יפ שלי? פאג'רו קצר 1996 בנזין 3000 סמ"ק?

פורסם

לא, לא, לא ולא!!!

הלחץ שרשום על הצמיגים הוא לחץ מקסימלי. שלא תעיז לנסוע על לחץ כזה בכביש.

בכל תחנת דלק, בצמוד לעמדת מילוי האוויר אמור להיות לוח לחצי אוויר. אם עדין אינך יודע, אתה יכול להתקשר למוסך של מיצו' ולשאול.

בכל מקרה זה כנראה בטווח שבין 28 PSI ל 32PSI.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הלוחות האלה רלוונטים לרכבים שמגיעים כסטנדרט (כלומר לצמיגים המקוריים שמגיעים עם הג'יפ) והצמיגים שלי הם לא מאותה חברה, זה משנה?

ודבר נוסף, איך אני יודע אם גודל הצמיגים שיש לי כרגע הם הצמיגים המקוריים שאמורים להיות בג'יפ?

פורסם

אח שלי,

כבר הרבה זמן אתה משתדל לעשות כל טעות אפשרית.

אי אפשר ללמוד שחיה בהתכתבות.

תכין את כל השאלות שיש לך, (ושלא תבין אותי לא נכון, זה בסדר שאתה שואל, אף אחד לא נולד עם הידע הזה. כולנו לומדים עם הזמן ולומדים כל יום דבר חדש), גש לאחד מהמוסכים הראשיים של מיצו' ותבקש שינחו אותך ויסבירו לך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הייתי עושה את זה קודם אבל הבעיה היא זמן, אני עובד במשרה מלאה שלא מאפשרת לי להגיע למוסך מורשה ובגלל זה אני מקשקש לכם פה במח.

אגב, פעם אחת מילאתי אוויר באחד הצמיגים (בפעם הראשונה) וחשבתי שעשיתי מה שצריך רק שיום למחרת כל האוויר יצא מהצמיג :oops:

אז מכאן כל החששות והשאלות.

אני אלך מאוחר יותר לתחנת דלק ואראה מה כתוב לגבי הלחץ בצמיגים אצלי.

פורסם

הלחץ לא אמור להיות כתוב בדלת הנהג? אצלי בפג'ו יש מדבקה על הדלת, במקום הזה שכאשר הדלת סגורה הוא מוסתר ע"י ה"עמוד" בין הדלתות... נסה לחפש באזור.. זה לא סטנדרט כזה שכותבים את הלחצים שם?

פיג'ו 205 FOREVER

פורסם

תגידו, אתם מטפלים בעצמכם ?

הבחור מסביר שהצמיגים שיש לו על האוטו, זה לא המידה המקורית, לכן המדבקה הזו לא רלוונטית.

לעניין: אין מדע מדוייק, זה צמיג 31, חברים שנוסעים עם צמיגים כאלו ממלאים 30-32 PSI, כל אחד ומה שנוח לו ומתאים לרכב שלו, העיקר שלא יהיה לצמיג "בטן" כי זה מאט את הרכב, זולל דלק, גומר את הצמיג.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תחום הלחץ המתאים תלוי במידת הצמיג ובמשקל הרכב. במקרה שלך לחץ יומיומי בכביש הוא בסביבות 30 PSI כמו שכתבו לך (וכל התשובות החל מהמדבקה על הדלת ועד תחנת הדלק יתכנסו פחות או יותר לאותו לחץ...). אתה יכול קצת פחות לטובת נוחות. בשטח 15-18 PSI ואפילו פחות במידת הצורך.

Jeepolog.com

פורסם

כן זה מה שעשיתי היום אבל הייתי מעיף לדעת במדויק כמה למלא.

תגיד לי איזה רכב יש לך בדיוק, שנה, נפח מנוע ומידת צמיגים ואוכל לעזור לך.

תודה, אז מיצובישי פג'רו קצר שנת 1996, מנוע 3000 סמ"ק (בנזין אם זה משנה), מידת צמיגים 31X10.5X15

אגב הוא גם קצת מוגבה, זה משנה?

טוב אז הייתי היום בתחנת דלק, שמתי בגלגלים הקדמיים 29 ובאחוריים 31, זה בסדר? זה מה שקצת קראתי פה בכללי.

דבר נוסף מאוד מוזר ששמתי לב אליו זה שכל גלגל בכלל היה מנופח בצורה שונה, וזה עוד אחרי שהחלפתי גלגלים אחוריים לפני כשלושה שבועות וניפחו לי את כל הארבעה בפנצ'ריה ואמרו לי "הינה מילאתי לך גם אוויר בקדמיים והלחץ בסדר עכשיו".

אז בתחנת דלק ניגשתי למשאבת אוויר ולתדהמתי שמתי לב שהגלגל הקדמי שמאלי היה בכלל על לחץ של 36 והקדמי ימני על 31! אותו דבר גם באחוריים רק ההיפך, גלגל אחורי ימני היה על 35 והאחורי שמאלי על 30!

עכשיו לפני שאני קופץ להסיק מסקנות יש לציין שאת הלחץ הנ"ל הציגה משאבת האוויר שבתחנת דלק. אם זה מדויק אני פשוט בשוק מחוסר המקצועיות והחאפריות של אותו פנצ'ריה שהייתי בה!

פורסם

מדידת הלחץ בתחנות הדלק, הדיגיטאלית לרוב בימינו, מדויקת למדי. יותר חשוב מהמספר האבסולוטי, באמת חשוב שיהיה אותו לחץ בכל זוג גלגלים, ימין-שמאל, והפרש של 5 PSI בין הגלגלים לא סביר.

Jeepolog.com

• תוכן חדש...