Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המיני שלי צריכה שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשפץ את המיני מיינור החמוד שלי, :ok:, ואני צריך עזרה במציאת אתרים להזמנת חלקים והסבר איך מחליפים

בומבות ואת הבולמי זעזועים.:brickwall:

פורסם
אני רוצה לשפץ את המיני מיינור החמוד שלי, :ok:, ואני צריך עזרה במציאת אתרים להזמנת חלקים והסבר איך מחליפים

בומבות ואת הבולמי זעזועים.:brickwall:

דבר ראשון קנה ספר תיקון שמיועד למיני מינור מהדור שיש לך וקרא אותו מהתחלה ועד הסוף.

שלמה דן גדרון

פורסם

ראשית כל - מזל טוב , קולולולולו

תן פרטים: שנה, הילוכים/אוטומט, מה אתה בדיוק צריך לשפץ ומה אתה רוצה, תקציב (!).

בשביל זה אני מציע שתגלוש קצת באתרים אנגליים: www.Theminiforum.co.uk; http://miniaddicts.co.uk ואפילו באתר של מיני BMW (www.mini.com) כדי שתחליט מה אתה רוצה/צריך.

חוצמזה אני מציע שלא תתחיל לפרק כלום לפני שיש לך את כל החלקים ואתה יודע מה אתה רוצה לעשות.

אני אישית מזמין חלקים אצל www.minispares.co.uk שהם הכי אמינים ויש להם כמעט כל מה שצריך למיני מקורית משנת 59' ועד היום (כן, היום).

יש המון מידע גם באינטרנט וגם בספר של היינס, שכמו שייעצו כאן ממולץ שיהיה לך עותק ממנו.

לשאלות נוספות אתה מוזמן לצור איתי קשר בה.פ.

בהצלחה.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

המיני שלי היא שנת 77 , המנוע הוא של מטרו 1300 גיר רגיל.

את הספר של היינס יש לי (אחי קנה לי אותו במתנה) ולאט לאט אני לומד.

כעיקרון אני רוצה בהתחלה להחליף את הבומבות במיני ואת בולמי הזעזועים מכיוון שהרכב נמוך מאוד ואני מרגיש כל בור או אבן בכביש.

האם החלפה של הבומבות ובולמי הזעזועים בנוסף לריכוך הנסיעה ברכב גם יגביהו את הרכב במספר ס"מ?

אמרו לי שבנוסף לבומבות יש עוד גומי שמוסיפים מעליהם וזה מגביה את הרכב , האם זה נכון ? לא מצאתי את הגומי הזה באתר של www.minispares.co.uk ואני מודה מראש למי שימצא לי את הגומי הזה באתר.

כמו כן רציתי לדעת גם איזה בולמי זעזועים ( קידמיים ואחוריים ) אתם ממליצים לי לקנות מ www.minispares.co.uk .

תודה לכולם.

את השיפוץ הקוסמטי החיצוני כנראה שאני התחיל בקיץ, בפנים הרכב אני ואחי נטפל באופן עצמי.

P1010142.JPG

• תוכן חדש...