Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,

אני וכמה חברה, מתכננים לקנות את הרכב דודג' אספן שנת 78, ולעשות אותו לרכב צעיר, מוזיקלי(הכי חשוב), ולשפץ אותו שיפוץ כללי.

אז הבאתי פה כמה שאלות רציניות, שאני לא כל כך מבין בהם, אז אני ממש רוצה עזרה:

1) האם ניתן לשנות את המנוע? למנוע שצורך פחות דלק? וחדיש יותר, ואפילו אם אפשר חדש הרבה יותר( תנו הצעות). ואם אני אשנה את המנוע, האם גם במשרד הרישוי(עוד כמה שנים) לא ישנו את שם הרכב לאספנות, כי המנוע עצמו חדש?לפי מה נקבעת "אספנות"?

2) למי שיש חוש צבע, אנחנו מעוניינים לצבוע את הרכב, בצבע סגול- הצבע של המלכים, האם יש לכם הצעה? איך לחלק את הצבעים?(כי יש שני צבעים ברכב) חשבנו על גג שחור, ואז סגול כהה מהגג, ואז הסגול הולך ומבהיר, עד ללבן.

3) כמה עולה "הנקלת" חלקי הניקל באוטו? ~בסביבות~ (לא חשובה איכות גבוהה)

4) אני חוזר להחלפת המנוע... האם בשביל להחליף את המנוע.. (לשים מנוע של חברה אחרת-נגיד) צריך להחליף גם את תיבת ההילוכים? ואת הבלמים.. וכל השטויות האלה?

5) האם אפשר לשים מנגנונים חשמליים לחלונות, שיפתחו את החלונות בלחיצת כפתור? כמה השקעה כזאת עולה?

תודה מראש לכל העונים.. ואני חייב להזכיר שזהו עדיין רעיון, ואין לי עוד ממה להתחיל, חוץ מהגרוטאה שיושבת לה בשכונה שלנו, שאנו מעוניינים לקנות אותה.ואנחנו פעם ראשונה באספנות

פורסם

לא. אין דרך חוקית לעשות את זה ואל תתעסקו בזה אפילו. זה גם מה שנותן לרכב את האופי שלו.

2) צבע כזה יהיה יותר יקר מצבע סולידי, חוץ מהעובדה שסביר להניח שאנשים יסתכלו עליכם מוזר.

3) לא יודע.

4) אולי, אל תתעסקו עם זה.

5) לפי הבנתי אפשר להשיג קיט טוב ב2000, או קיט אוניברסלי בטיפה פחות.

אגב, רכב קלאסי זה לא בדיוק מה שאתם מנסים לעשות.

רכב קלאסי צריך להישאר בצורה המקורית שלו ואולי קצת יותר מגניב עם תוספות קטנות, שכמות ענקית של רמקולים לא קשורה אליהן.

אם אתם רוצים לשפץ רכב ולהפוך אותו ל PIMP MOBILE, אני לא ממליץ על הרכב הזה. אולי הוא לא ממש נדיר אבל עדיין ייצא לכם שיקוץ שלא יצדיק את העלויות ומכוער כמו משהו שלא ברא השטן.

זוהי לא אספנות, זה בלבול שכל של ילדים. לכולנו הייתה הפנטזיה הזו, אבל אין לך מושג לאן אתה נכנס.

חכו עם זה כמה שנים ותעשו את זה בצורה מאורגן עם יותר כסף.

אם אתה לא יכול להרשות לעצמך את הדלק שזה יאכל, אל תחשוב אפילו על פחחות ועל ניקלים.

(אם אתה בכל מקרה עושה את זה, מוותר באמצע אחרי הפחחות ורוצה למכור אותו, אני מוכן לקנות:wink:)

פורסם
שלום חברים יקרים,

אני וכמה חברה כמה?, מתכננים לקנות את הרכב דודג' אספן שנת 78, ולעשות אותו לרכב צעיר, מוזיקלי (הכי חשוב) לך על מוסיקת בארוק, ולשפץ אותו שיפוץ כללי.

אז הבאתי פה כמה שאלות רציניות, באמת רציניות!!! שאני לא כל כך מבין בהם, אז אני ממש רוצה עזרה:

1) האם ניתן לשנות את המנוע? למנוע שצורך פחות דלק? סע בלי מנוע וחדיש יותר, ואפילו אם אפשר חדש הרבה יותר מזדה 6 2009 ( תנו הצעות). ואם אני אשנה את המנוע, האם גם במשרד הרישוי (עוד כמה שנים) לא ישנו את שם הרכב לאספנות, כי המנוע עצמו חדש? לפי מה נקבעת "אספנות"? אתה לא בפורום הנכון!

2) למי שיש חוש צבע, אנחנו מעוניינים לצבוע את הרכב, בצבע סגול כהה?- הצבע של המלכים של איזה מדינה?, האם יש לכם הצעה? איך לחלק את הצבעים? פסים - הכי טוב, לך על פסים. פעם סגול כהה פעם סגול בהיר (כי יש שני צבעים ברכב) חשבנו על גג שחור, ואז סגול כהה מהגג חזק!, ואז הסגול הולך ומבהיר, עד ללבן.

3) כמה עולה "הנקלת" חלקי הניקל באוטו? ~בסביבות~ (לא חשובה איכות גבוהה) הרבה כסף. יותר מהאוטו?

4) אני חוזר להחלפת המנוע... האם בשביל להחליף את המנוע.. (לשים מנוע של חברה אחרת-נגיד) צריך להחליף גם את תיבת ההילוכים? ואת הבלמים.. וכל השטויות האלה? את כל השטויות האלו תעיף. תכניס בלמים ומנוע רקטה - הרכב יטוס, לא תצטרך לבלום!

5) האם אפשר לשים מנגנונים חשמליים לחלונות, רצוי שיפתחו את החלונות בלחיצת כפתור? או בנשיפה קלה כמה השקעה כזאת עולה? 1000, 2000, 3000, 4000, 5000 ....

תודה מראש לכל העונים.. ואני חייב להזכיר שזהו עדיין רעיון, רעיון יפה ואין לי עוד ממה להתחיל, חוץ מהגרוטאה שיושבת לה בשכונה שלנו, שאנו מעוניינים לקנות אותה.ואנחנו פעם ראשונה באספנות

מקווה שהבנת! ושיהיה פורים שמח לכולנו!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

קודם תברר עם החבר'ה שלך מה התקציב שנשאר לכם לשיפוץ, לאחר שתשלמו עבור קניית הרכב,

ולאחר מכן עדכן בשרשור זה, ותזכה לקבל תשובות מאנשים רציניים עם "חוש צבע" שימליצו לך על "הנקלת הרכב". (הפיכתו לנשק קל).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ג'ורג' בוש אמר שעד סוף 2008 יהיה הסכם עם שכננו הפלסטינאים,אני אומר שעד סוף 2020 תסיים את הרכבת הדודג' ...אהה ושמעון יהיה עוד נשיא :popcorn: באיזה קולנוע אתה עובד?

• תוכן חדש...