Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית פג'ו 304 קבריולט שנת 71

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קיבלתי הצעה לרכוש את הרכב הנ"ל ב27K

רציתי לדעת איפה אפשר למצוא את המחיר מחירון של הרכב? או אם מישהו יכול לומר לי את מחיר המחירון...

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אתה רציני או צוחק?

אין מחירון לרכבי אספנות - זה כמה שאתה מעוניין להכנס לתחום עם הרכב הנכון לך.

זה עניין של השקעה אינסופית בשביל לשמר משהו שכבר לא קיים-יש דברים שאין להם ערך כספי.

אתה יכול להתייעץ בפורום אספנות לגבי רכבים כאלה שנמכרו לאחרונה כדי לברר מחירים - אבל אף אחד לא ייתן לך משהו מדוייק , אולי טווח מחירים.

אם הרכב במצב נסיעה יומיומית או דורש שיפוץ קל - המחיר הזה סביר ביותר-פחות מזה לדעתי כבר לא.

פורסם

המחיר למצבה של האדומה סביר בהחלט!

אני אישית כרגע משפץ כזה רכב...

ממליץ לך בחום רב לבדוק רקבונות ברצפת הרכב (זו המחלה של הדגם הזה)

אני מחליף כרגע את הריצפה אצלי ברכב...

בהצלחה בקניה.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

תגיד אריק, בכללי- איך הדגם הזה? אמין?

יש דברים ספציפים שכדאי לבדוק לפני קניה?

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
תגיד אריק, בכללי- איך הדגם הזה? אמין?

יש דברים ספציפים שכדאי לבדוק לפני קניה?

בעקרון אמין כמובן שאנחנו מדברים על שנת 71 ככה שהכול יחסי ,

החלקים במיוחד המכאנים דיי נגישים , אז לא אמורה להיות בעיה...

מלבד הריצפה תבדוק שילוב תקין של הגיר (כבר ניתקלתי שנים כאלה עם בעיה כזו) יכול להיות שמקרית...

סך הכול רכב מעולה , זול לאחזקה , אמין , ואיך לא... קבריולט.

תהנה.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

גבע שלום,

יש ברשותי רכב זהה, משנת 73, אשר כבר 3 שנים מפורק, ובסך הכל נסעתי איתו כחצי שנה.

בחצי שנה הזו נהנתי מכל רגע, ואני רק מחכה ליום (הלא רחוק) שאנהג עליו בשנית.

לטעמי, אם הרכב לא דורש שיפוץ מיוחד (פחחות או החלפת מנוע), אז זהו מחיר מצוין.

לגבי הרצפה, גם אצלי היה רקבון, אבל אין צורך להחליף את כולה, אלא לרתך לוחות חדשים במקום, דבר אשר מוזיל את עלות התיקון. לגבי הגיר, לא מכיר את הבעיה הזו, אולם אציע לך לבדוק שאין חופש וחריקות, ולבדוק גם את המנוע מנזילות.

אם ברצונך לקנות את הרכב על מנת לשפצו (חבל שלא ציינת מה מטרת הקניה), אמליץ לך למצא רכב במצב פחות טוב ובמחיר יותר זול.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אין בעיה מיוחדת עם הגיר עצמו.

יש שתי בעיות עיקריות (שאני נתקלתי)שגורמות לגיר לחרוק וכו...

1) קלאצ' - הקלאצ' מופעל באמצעות שתי משאבות ולא באמצעות כבל אני סבלתי המון בדליפות אוויר במשאבה העליונה מה שגרם לעבודה לא תקינה של הקלאצ' עד שלא פירקתי את שתי המשאבות הרכבתי אותן עם הצינור ביניהם על שולחן הבעיה לא נפתרה.

2) המנופים בין ידית ההילוכים לגיר עצמו - אצלי היו חופשים בבוקסות והאוקולונים במנופים האלה מה שגרם לבעייה של שילוב גיר וכו... מסתבר שסט בוקסות של פיאט 127 מתאים גם לפז'ו . אין לי ממש פרטים לספק בנושא זה פרט לכך שהמוסך שאני מטפל בו עכשיו החליף לי את הבוקסות ועכשיו הכל עובד חלק.

פורסם
אפשר לקבל פרטים על המוסך שבו אתה מטפל? הרכב נסע השבוע, לאחר 3 שנים, וגם אצלי יש בעיה דומה של גיר וקלאץ'.

עם משאבות הקלאצ התעסקתי לבד לפני המון המון שנים (הרכב אצלי מ1996) הגישה הכי נוחה היא מהחלון בכנף שמאל אחרי שמפרקים גלגל .

את המנופים בגיר סידר לי במוסך לפני שנה שנתיים - אגב אם אין לך חופשים מוגזמים אז יכול להיות שמדובר רק בכיוון של המנופים.

למנהל המוסך קוראים אהרון והוא נמצא במפרץ חיפה מאחורי מסעדת מאמא מיה

• תוכן חדש...