Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדרך למפגש השפלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מגיע עם התמונה שמימין......אני מגיע ברגל!

אגיע, אך לא בטוח שעם הג'יפ הפתוח....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

וילי, סגור. פורדי, לא מפונק, אבל הנהג והנוסעים, לא כל כך מעונינים להרטב.....כך שנגיע עם רכב פרטי.

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
וילי, סגור. פורדי, לא מפונק, אבל הנהג והנוסעים, לא כל כך מעונינים להרטב.....כך שנגיע עם רכב פרטי.

סגור ונוזל...ומוכן לפתוח חלונות...איפה הרוח הצעירה ,מה קורה "החיים זה לא חזרה כללית",אתה עוד תהיה חולה ליד התנור...

פורסם
עוברת בפרדסים ובבוץ...מי מצטרף?

אם אתה מגיע עם התמונה שמימין......אני מגיע ברגל!

אגיע, אך לא בטוח שעם הג'יפ הפתוח....

היי, אני עשיתי זאת כבר פעם אחת. מהמושב למפגש דרך השדות והפרדסים עם הטרקטור.

ואגב, דורון שלך פתוח? זה פתוח! מה אנחנו עשויים מסוכר? :-)

שיהיה בכיף, שיהיה יבש וד"ש

יורם

IMG_1438.jpg

IMG_1578.jpg

פורסם
היי, אני עשיתי זאת כבר פעם אחת. מהמושב למפגש דרך השדות והפרדסים עם הטרקטור.

ואגב, דורון שלך פתוח? זה פתוח! מה אנחנו עשויים מסוכר? :-)

שיהיה בכיף, שיהיה יבש וד"ש

יורם

ולסיכום...היתה נסיעה מאוד"חלקה" ומהנה,מי שלא בא הפסיד.

פורסם

הגשם בחוץ שטף, הברקים רעמו והחברים באו לשהיפגש והעיקר לשתות סחלב - הידד לחבורה !!

הגיע גם נציג מראשל"צ שהצהיר שכל הדרך משם לפה ספינתו התנודדה ברוחות ובגשם העז ועפ"י היא הביאה אותו לחוף מבטחים בשפלה.

לכולם נפגשים בקרוב בנשף המועדון ביום ה' ב - 19:30 בפ"ת ברח' בר-כוכבא 72 ב"רקיע השביעי".

מצא משה

פורסם
ולסיכום...היתה נסיעה מאוד"חלקה" ומהנה,מי שלא בא הפסיד.

יאיר, תודה על התמונות

דווקא רציתי להגיע. אבל קצת קשה לצלוח את האטלנטי ...

שבת שלום מקליפורניה

פורסם

הגשם, הברקים, הרעמים, לא הפחידונו....אפילו הבוץ וסתימת הדלק, לא הפחידו את "גדול" המשתתפים.

עכשיו רק נותר לכם לנחש, מה היה הנושא המרכזי במפגש, על פי תנועות הידים של המשתתפים...:wink::lol::lol::lol:

לא. לא מה שחשבתם.............................אלא איכות הסחלב שבמקום:wink::wink::wink:

Photo0322.jpg

Photo0323.jpg

Photo0325.jpg

Photo0324.jpg

Photo0326.jpg

Photo0327.jpg

פורסם
הגשם בחוץ שטף, הברקים רעמו והחברים באו לשהיפגש והעיקר לשתות סחלב - הידד לחבורה !!

הגיע גם נציג מראשל"צ שהצהיר שכל הדרך משם לפה ספינתו התנודדה ברוחות ובגשם העז ועפ"י היא הביאה אותו לחוף מבטחים בשפלה.

האמת, לא תיכננתי כלל לצאת מהבית כשסערה עזה מישתוללת בחוץ.

מה ששיכנע אותי בכל זאת לשים פעמי למפגש השפלה, היו העובדה שמזה שבוע לא הנעתי את הוולבו והשמועות על איכות הסחלב.

למרות הסופה והגשמים העזים, הוולבו הניעה בנגיעה אחת רכה, והגיעה כמו גדולה לרחובות.

הסחלב היה מעולה ובצירוף החברה הנהדרת היה פשוט כיף !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יאיר, תודה על התמונות

דווקא רציתי להגיע. אבל קצת קשה לצלוח את האטלנטי ...

שבת שלום מקליפורניה

תתעם פעם אחת את הסחלב, ותאמין לי שגם ברגל אתה תבוא :lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...