Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נגדיר את זה ככה: גם, אם אפשרי- אני אישית הייתי מעדיף לעשות את זה "ידנית", ולא דרך טלפון/פקס/אינטרנט... אני עשיתי את זה פיזית, כמובן...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איפה מקבלים את האישור ידנית? יש גם באיזור ירושלים?

ומשהו שהועלה בשרשור שקושר לכאן - האם אכן הצהרה על חלקים שהם מיועדים לטרקטורון או מכונה חקלאית יאפשרו לי לצמצם את המפגעים של האישור/מס וכו'?

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

כל ההתכתבות ותהליך בקשת רישיון יבוא לרכב אספנות נעשה דרך הדואר ו/או דרך השארת הניירת

בתיבת הדואר שבמשרד התחבורה ברחוב המלאכה 8 ת"א.

( השארת הניירת הינה האופציה הטובה לדעתי מהסיבה שהם שמים חותמת התקבל על המסמכים ).

במידה וחסר אישור ו/או כל מסמך אחר נשלח מכתב למבקש ההיתר הביתה לשם השלמות .

את רישיון היבוא מקבלים הביתה בדואר לאחר כשבועיים ..

פורסם
תודה

רגע אם אני עוסק מורשה ואני רוצה לייבא לשימושי הפרטי - אז אי אפשר ?

מה הנוהל ?

אפשר, צריך למלא טופס הצהרה וחתום ע"י עורך דין טופס מספר 9 כאן .

למי שמצליח לפתוח זה הטופס כאן .

רק אני לא בטוח האם ביבוא רכב אספנות דורשים את התצהיר הנ"ל.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

שאלה נוספת למומחים באותו הקשר: הבהרות בנוגע לטפסים הבאים המצורפים לבקשת רישיון היבוא.

- נספח טכני לבקשה לרישיון יבוא, הבעיה עם הופס המקוון הזה היא שאפשרות שנת הייצור הן 2001-2016, איך זה בדיוק מסתדר עם רכב אספנות?

- הצעת הזמנה ליבוא טובין על סמך רישיון, הבעיה עם הטופס הזה שאין בידי בשלב הגשת הבקשה את כל הפרטים שחובה למלא בטופס כגון, דמי הובלה ודמי ביטוח.

- תצהיר לעוסק מורשה או בעל חברה, לא ברור לי מנוסח התצהיר שהם מבקשים, האם צריך לתת תצהיר בשם כל אחת מהחברות שבבעלותי, או חברות שבניהולי. או אולי שמטרת התצהיר הא רק להצהיר שאני מודע לתקנות החוק?

- צירוף תמונות של הרכב, בעבר ביקשו לצרף, לא ראיתי שזה מופיע כעת בדף המידע. האם הדרישה ירדה?

- אישור ממוסך לגיבוי תחזוקתי, בדפי ההסבר מצויין כי צריך לצרף מכתב ממוסך מורשה המתחייב לתת גיבוי תחזוקתי לרכב. בזמנו בעל המוסך העיר לי שיש בעיה עם המילה מתחייב, הוא רק מוכן לטפל ברכב.

- מפרט טכני וכתובת של היצרן, משרד התחבורה מבקש מפרט טכני וכתובת של היצרן, נו באמת, הרבה יצרנים של רכבי אספנות כבר פסו מן העולם.

פורסם

שלום לכולם,

לידיעה כללית:

הגשתי בתאריך 15.02.2009 בקשה לרשיון יבוא.

את כל הטפסים יש להוריד מאתר האינטרנט של משרד התחבורה, לרבות תצהיר המאומת על-ידי עורך-דין (פרטי התצהיר מפורטים באתר).

את המעטפה עם כל המסמכים הגשתי כאמור ב 15 לפברואר בכניסה למשרד התחבורה ברח' המלאכה בת"א.

לא הסכימו לתת לי חותמת "נתקבל"...

מאז ועד היום לא קבלתי שום אות חיים מהם ואפילו לא אישור שהנושא בטיפול.

בטלפון לא הצלחתי להשיג אותם כבר שבוע שלם.

אעדכן אתכם בהתפתחויות....

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם
שלום לכולם,

לידיעה כללית:

הגשתי בתאריך 15.02.2009 בקשה לרשיון יבוא.

את כל הטפסים יש להוריד מאתר האינטרנט של משרד התחבורה, לרבות תצהיר המאומת על-ידי עורך-דין (פרטי התצהיר מפורטים באתר).

את המעטפה עם כל המסמכים הגשתי כאמור ב 15 לפברואר בכניסה למשרד התחבורה ברח' המלאכה בת"א.

לא הסכימו לתת לי חותמת "נתקבל"...

מאז ועד היום לא קבלתי שום אות חיים מהם ואפילו לא אישור שהנושא בטיפול.

בטלפון לא הצלחתי להשיג אותם כבר שבוע שלם.

אעדכן אתכם בהתפתחויות....

אלירן

לא ענו לטלפון במשך שבוע? אז אתה במצב טוב, אולי רק כי שבוע אחד עבר...

אני מנסה כבר חודשיים, לרבות אימייל ופקס, ועושה רושם כאליו כולם שם ירדו למחתרת.

ברגע שיענו זה יהיה מספיק חשוב כדי לפתוח נושא חדש בפורום, אולי אפילו לפתוח פורום חדש רק לצורך זה.

יורם

פורסם

תהיו אופטימים.

לפני כארבעה חודשים שלחתי בפקס מספר שאלות, לאחר כחודש סימה התקשרה אלי לסלולרי וענתה לי בסבלנות על כל השאלות

ששאלתי.

היא התקשרה אלי בערב אחרי השעה שש וחצי, שאלתי מה היא עושה בעבודה בשעה כזאת? היא ענתה "זה עוד מוקדם, יש המון פניות ומתיחסים לכולם".

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תוכן חדש...