Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יושרה, זה כל הסיפור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ונושא הDKW, ירד מהדיון הציבורי כאן, מהסיבה שלהלן

"מבדיקה שנעשתה עולה כי האדם שפתח את השרשור בשם "מוריס" הוא לא האדם שכביכול טוען בשרשור שנלקחה ממנו הד.ק.וו.

"מוריס" פותח השרשור הוא יוזר פיקטיבי שנפתח ע"י משתמש אחר מהפורום.

משתמשים שלא יעמדו בכללי הפורום, או ינסו לנצל את הפורום לאינטרסים שלא להם נועד - ייחסמו ותוגבל גישתם לאתר."

לדברי רזמל, אדריכל הפורום

ברצוני לשאול את מבקרי הפורום, מבלי להכנס לפרטי המקרה, האם ראוי לפרסם את שמו של הפותח הפיקטיבי של השרשור ולהרחיקו מכאן לצמיתות, לאחר שזרק את הפצצה ונאלם דום....

דורון

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
בהחלט כן

על זה נאמר להכניס ראש בריא למיטה חולה

ומי שהכניס ראשו למיטה חולה, יאה שיהיה מוכן להתמודד עם המחלה שבה

מה שמזכיר לי בית מהשיר "מפתח מזהב" של אריק איינשטיין

השניים שביחד רוצים את הלבד

והבדידות שמתחננת להיות שוב יד ביד

השכל הבריא מחפש מיטה חולה

העשיר והעני חולמים על אהבה

פורסם

לדעתי כן צריך לפרסם את שמו בכדי שבפעם הבאה כל מי שיעלה בדעתו לעשות את אותו המעשה

שיחשוב פעמיים על הבושה שתהיה לאחר שיגלו מי מה ומו :roll:

בברכה,

רודי

פורסם

רבותי חברי הפורום.

לא ביקשתי העלאות באוב של מיקרים מהעבר, גם לא ביקשתי שירים ותגובות אחרות.

ביקשתי תשובה ברורה לשאלה ישירה ופשוטה.

הבחור שהתחזה, פגע בעופר ובי מאד, לכן חשובה לי דעתכם הכנה.

רק שימו לב, שאין פרופורציה, בין מספר המציצים בשרשור, למספר המגיבים...:? וכמובן שאני יודע למה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אני מבין שמה שמוצע פה זו הלבנת פניו ברבים של אותו "מוריס" :oops:

אז רק בכדי לסוור את האוזן - מי שאומר לשון הרע (זאת לרבות פרסום של שמו של אדם) לא יזכה להגנה בחוק רק משום שהוציאו עליו לשון הרע.

הגדולה של האינטרנט הנה האנונימיות שבה - ואם אדם בחר לשמור על האנונימיות שלו - וסיבותיו עימו, הסרת האנונימיות תפגע בכל מה שהפורום הזה ופורומים באינטרנט מקדשים - וזה רבותי הנו חופש הביטוי. גם ח"כ הגדעון סער הציע שלא תהיה אפשרות לכתוב תגובות באתרי אינטרנט מבלי שיהיה מעקב על זהות המפרסם של התגובה - ממש גירסא מודרנית של "האח הגדול" (ולא, אין הכוונה לתוכנית ריאליטי).

נעלבת? הוצא עליך לשון הרע? אל תשיב באותו מטבע ותעשה דין לעצמך!

אם זה ממש מפריע לך - אתה מוזמן לפנות לערכאות המתאימות.

לדעתי אם יפורסם פה שמו האמיתי של העומד מאחורי שרשור כזה או אחר זה יקומם אותי מאוד. אני אזכיר שרשור שהעלתי פה רק מלפני שבועות מספר שנגע לנוכלים שחיפשו חלקים ורכבי מיני - נמנעתי בכל מחיר מפרסום שמותיהם של ה"חשודים" ולו בשל הספק כי מדובר במידע שאינו אמת או שגוי ולהימנע מלפרסם לשון הרע כלפיהם ואני ממליץ לאחרים לפעול כמותי.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
מאחר ונושא הDKW, ירד מהדיון הציבורי כאן, מהסיבה שלהלן

"מבדיקה שנעשתה עולה כי האדם שפתח את השרשור בשם "מוריס" הוא לא האדם שכביכול טוען בשרשור שנלקחה ממנו הד.ק.וו.

"מוריס" פותח השרשור הוא יוזר פיקטיבי שנפתח ע"י משתמש אחר מהפורום.

משתמשים שלא יעמדו בכללי הפורום, או ינסו לנצל את הפורום לאינטרסים שלא להם נועד - ייחסמו ותוגבל גישתם לאתר."

לדברי רזמל, אדריכל הפורום

ברצוני לשאול את מבקרי הפורום, מבלי להכנס לפרטי המקרה, האם ראוי לפרסם את שמו של הפותח הפיקטיבי של השרשור ולהרחיקו מכאן לצמיתות, לאחר שזרק את הפצצה ונאלם דום....

דורון

עמדת מנהלי הפורום:

השירשור לא הופל בגלל סיבה זו או אחרת הקשורה לעובדות המקרה המתואר.

בכל הנוגע לסיכסוך המסחרי או האחר, ישנן ערכאות אחרות לדון בכך ומנהלי CF אינם שופטים לעניין זה.

לפי כלל מס' 1 של CF, ענייני ניהול הפורום לא יתבצעו על גבי הפורום אלא בהתכתבות עם מנהלי הפורום או CF.

בגלל שהנושא רגיש ונוגע לחברים לא מחקתי את השירשור הנוכחי אלא אני מסתפק בנעילתו.

בני, מנהל הפורום.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...