Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע רכשתי לאחרונה פיאט127 שנת 79 והעברתי אותה למעמד אספנות במעמד הקנייה.

הרכב היה ללא טסט כשנה ובמעמד הקנייה קיבלתי רשיון חדש לתשלום עם התוספת אספנות.

התאריך - בתוקף עד הינו 23 ליוני 09 , עדיין לא שילמתי את הרשיון כי הרכב עדיין לא מוכן לרישוי (כמעט מוכן)

היום התקשרתי למשרד הרישוי לברר האם אפשר להוציא דרישה חדשה לתשלום עם מועד חדש של חצי שנה קדימה, הפקידה במוקד ההודעות לא ידעה לענות לי, רק אמרה כי התאריך שרשום אצלה הוא 23/06/09 .

אני מתכוון לעשות לרכב טסט בשבוע הבא ואני נדרש לשלם את אגרת הרישוי אבל איני רוצה לשלם את הטסט רק ל 3 חודשים ואח"כ שוב לחדש אותו, אלא שהספירה של הרישוי תתחיל החל מיום תשלום הרישיון והטסט.

האם אתם מכירים מקרים דומים ויכולים לייעץ??

האם עליי לשלם היום את האגרה ושוב לשלם בעוד 3 חודשים בחידוש הבא?

האם רכב אספנות לא אמור לבטל תשלומים קודמים?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

הכי טוב שתעשה קפיצה למשרד הרישויי ועדיף למשרד מרכזי - לא מיני משרד רישויי . שם ידעו במקום לענות לך חד משמעית לגביי הסוגיה שלך . מכל מקום , ככה אני עשיתי וקבלתי תשובה חד משמעית רק ששלי רכב מיושן ולא אספנות ולכן אין טעם לפרט .

בהצלחה וכל הכבוד על הצלת הפיאט !

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם

אם תבצע למכונית את מבחן הרישוי מחר, תשלם את האגרה החצי שנתית הנוכחית.

אם אתה רוצה את האגרה הבאה, תוכל לבקש אותה היכן שהוא במחצית מאי.

גם אבדן של "חצי אגרה" אינו קריטי, סך הכל פחות מ 80 שקלים.

בהצלחה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אורן צודק, אלא שהתאריך איננו "היכן שהוא במהלך מאי".

החל מ-1 במאי ינפיקו לך, בכל סניף של משרד הרישוי (ולא משנה אם הוא "מיני" או "מקסי") רשיון שתוקפו עד 23.12.09 .

במקרה זה אין טעם לשלם את האגרה שבידיך (זהו היתרון של רכב אספנות).

אתה צריך להחליט אם אתה מעוניין לחכות עוד חודשיים עד להחזרת הרכב לכביש. בכל מקרה - תאריכי תוקף הרשיון קבועים, ואינם מושפעים מתאריך התשלום או הטסט.

עודד

פורסם

השאלה הגדולה היא האם תאריך הטסט אינו תואם לתאריך הרשיון

ז"א אם אני משלם היום והולך לטסט - אני אצטרך ללכת שוב לטסט ב 23/06/09 ????

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

• תוכן חדש...