Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי הגיר בGMC וקשה לאתר גיר מתאים מסוגו. יש לי גיר דומה (אך לא מתאים) בת"א ואני צריך להביא אותו לקריות לצורך החלפת חלקים תקולים.

מבקש את עזרת חברי הפורום אם מישהו נוסע ביום רביעי/חמישי מאיזור המרכז לאיזור חיפה ויוכל לקחת את הגיר איתו.

מכיוון שאני עובד בשעות הערב והלילה הזמן שלי קצר מאוד מבחינת יכולת לנוע לאיזור המרכז ואני כמובן ללא רכב, מה גם שמדובר ברכב לעבודה ואני חייב לשקם אותו במהירות האפשרית.

מדובר בגיר TH700 אמריקאי, הגיר ירוקן משמן, ינוילן בנילון נצמד ויוכנס לצ'ימידן כדי שלא תהיה אפשרות שהוא ילכלך את סביבתו.

נסיון לדבר עם חברות הובלה דוגמת "עם שחר" הסתיימו לאחר המתנה ארוכה ללא מענה כי כל השלוחות "תפוסות". אין לי גם את האפשרות לשנע את הגיר לחברות דוגמת "אביב שיגור" כי אני כמובן ללא רכב. בקיצור, יש לי מעט זמן ביום שלישי בבוקר ללכת לפרק ולהכין אותו להובלה ומשם לעלות לאוטובוס לצפון ולעוף לעבודה. למעט זאת אני בפלונטר רציני. אשמח לכל עזרה, ליאור.

פורסם
הלך לי הגיר בGMC וקשה לאתר גיר מתאים מסוגו. יש לי גיר דומה (אך לא מתאים) בת"א ואני צריך להביא אותו לקריות לצורך החלפת חלקים תקולים.

מבקש את עזרת חברי הפורום אם מישהו נוסע ביום רביעי/חמישי מאיזור המרכז לאיזור חיפה ויוכל לקחת את הגיר איתו.

מכיוון שאני עובד בשעות הערב והלילה הזמן שלי קצר מאוד מבחינת יכולת לנוע לאיזור המרכז ואני כמובן ללא רכב, מה גם שמדובר ברכב לעבודה ואני חייב לשקם אותו במהירות האפשרית.

מדובר בגיר TH700 אמריקאי, הגיר ירוקן משמן, ינוילן בנילון נצמד ויוכנס לצ'ימידן כדי שלא תהיה אפשרות שהוא ילכלך את סביבתו.

נסיון לדבר עם חברות הובלה דוגמת "עם שחר" הסתיימו לאחר המתנה ארוכה ללא מענה כי כל השלוחות "תפוסות". אין לי גם את האפשרות לשנע את הגיר לחברות דוגמת "אביב שיגור" כי אני כמובן ללא רכב. בקיצור, יש לי מעט זמן ביום שלישי בבוקר ללכת לפרק ולהכין אותו להובלה ומשם לעלות לאוטובוס לצפון ולעוף לעבודה. למעט זאת אני בפלונטר רציני. אשמח לכל עזרה, ליאור.

נראה לי שאני נוסע בשבת בבוקר ,לתחנת הכח בחדרה מהמרכז,תן לי מידות ומשקל,ויכול להיות שחבר לעבודה שגר בקריות ימשיך את המשימה,אבל אני עדיין לא יכול לדבר בשמו ,אם זה לא יהיה כבד וגדול אבקש ממנו,מבחינתי מרכז -חדרה יש לך.

פורסם

היי ליאור,

מחר יום שלישי אני באזור המרכז, אם נכנס בבגז' של רכב פרטי, אין לי בעיה להביא לך אותו.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

היי ליאור,

אני כמעט כל יום חמישי מגיע לחיפה מאזור המרכז, אין לי בעיה לקחת אותו במידה ואני לא יהיה עמוס מהרגיל.

מה שחשוב לי זה המידות והמשקל.

בגדול אני נוסע על ברלינגו חצי ריקה בימי חמישי לחיפה.

בברכה,

רודי

פורסם
יום שישי אחי בא מתל אביב,אם עד אז לא תסתדר הוא יביא לך אותו בשמחה!

אתה בטוח שיש מקום בארגז של האוטו הקטן הזה שלך ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...