Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח שמשה מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שמעוניין לייבא מארה"ב שמשה אחורית של קרמן גיאה דגם 34. הוא קיבל הצעות מחיר בסך מאות דולרים על המשלוח.

מישהו פעם עשה דבר כזה? אפשר לעשות את זה יותר בזול?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

הבאתי מאנגליה שמשה לאוסטין היליי. זה עלה 100 פאונד קומפלט. שמשה משומשת מאדם פרטי. שלחתי לו הוראות מפורטות כיצד לארוז בפוליאוריטן מוקצף וכו'. השמשה הגיעה בשלום (חוץ מזה שהוא שכח לעטוף בעיתון לפני הפוליאוריטן, ואני הייתי צריך לגרד את זה מהשמשה במשך יום שלם...

אני מתכנן להביא עוד שמשה לפז'ו, מאנגליה או מצרפת.

בכל מקרה, כדאי לחפש אצל פרטיים (אי ביי) - המחרים הרבה יותר זולים.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
הבאתי מאנגליה שמשה לאוסטין היליי. זה עלה 100 פאונד קומפלט. שמשה משומשת מאדם פרטי. שלחתי לו הוראות מפורטות כיצד לארוז בפוליאוריטן מוקצף וכו'. השמשה הגיעה בשלום (חוץ מזה שהוא שכח לעטוף בעיתון לפני הפוליאוריטן, ואני הייתי צריך לגרד את זה מהשמשה במשך יום שלם...

אני מתכנן להביא עוד שמשה לפז'ו, מאנגליה או מצרפת.

בכל מקרה, כדאי לחפש אצל פרטיים (אי ביי) - המחרים הרבה יותר זולים.

T

הבעיה זה לא המחיר של השמשה, אלא המחיר של המשלוח. זה כראה גדול מדי לשלוח בדואר. יש אפשרות להביא שמשה מאנגליה, וקיבלתי הצעות דומות, רק למשלוח. השמשה שלך הגיעה בדואר רגיל?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כתלות ברמת הקשר שלו עם המוכר, אפשר לבקש שיעשו בשבילו סקר שוק למישלוח הזול ביותר.בד"כ חברות קטנות שולחות בזול יותר ולא פחות יעיל.

כשאני הזמנתי את הקיט , עשו את זה בשבילי, היו שלוש אפשרויות - כולן דואר אויר - 600$ בערך, 350$ ופחות מ 250$.........לגלות על מה הלכתי?

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

השמשה שלי הגיעה בדואר רגיל לגמרי, הכי זול שיש. הובלה באניה. בלי ביטוח.

נכון שיש סיכון, אבל המחיר נוח למי שלא לחוץ...

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

אכן משלוח ימי יהיה הכי זול (ועוד יותר זול יהיה להתעלק על מישהו פרטי שמביא ליפט או לדבר עם החברה הישראלים שמובילים מכוניות מארה"ב אם הם מוכנים לדחוף את השמשה יחד עם אחד הרכבים שהם מובילים ארצה - תמורת תשלום כמובן)

או להזמין שמשה בהזמנה מיוחדת מיצרן מקומי כמו בסרגליק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מקווה לא להישמע מגוכך אבל בדקת שאין בארץ "שבלונה" {מפעל צובה}

אותי הם הפתיעו בגדול היית על סף קניה מארהב במחיר מטורף

• תוכן חדש...